Akit érdekelne Alpinestars GP pro 25-ért az jelezzen e-mail formájában. kék-fehér, fekete-fehér és piros fehér színekben. M L XL vagyis 9, 10, 11 méretekben.
ilyen alkattal csak probalas utan. nekem mikor 190/92 voltam, az XL-es Alpinestars protektoring kellett, most 15 kiloval konnyebben kvazi egyik sem jo. széles de hosszu vagy pont jo de rovid. mindenkeppen probalj!
65kg, és 190cm vagyok.
Szerintetek milyen méretű protektoring lenne jó rám? L vagy Xl?
Tudom felpróbálás nélkül nem érdemes venni, de most jó áron tudnák szerezni vateráról.
könyök, váll, comb, térd protektorok. a kabát párszor lett használva, a nadrág pedig csak egyszer! összecibzározható. inkább egyben eladó, ebben az esetben 30.000 HUF az ára! igény szerint jóminőségű térdkoptató is van vele, egyszer sem használt.
méretekért, képekért az adatlapomon az elérhetőség.
Köszönöm szépen az utánajárást. Félek méret miatt nem lesz jó a ruha, tényleg kis darab vagyok (173 cm és 70 kiló), mostani ruhám is 48as. M-Technek van külön női termékvonala, lehet ez egy közös méretosztály, de fazonon mindenképp meglátszik. Na majd értekezek velük. Egyelőre nem találtam céges honlapot. Mielőtt felkerekednék Pécsről Salgótarjánba, le akarom vizuálisan csekkolni a szerelést.
keresek 46os crosscsizmát (45,5-46,5)
jó minőségűt,jó állapotú alig használtat, NE LEGYEN FEHÉR!
50ezerig, pesten, de olyan írjon aki el tudja csepelre hozni próbálni
Steve Ninja.
Voltam a hondában,van valami hasonló ruha,két részes(M-Tech)
amilyet szeretnél,50-es méretben.
A 46-48-as méret azt mondták,női méret.
145.000 ,de ha jó amik most az üzletben vannak,130.000 körül vihető.(akció)
SOLO KFT Salgótarján
+36 32/317-555
30 934-4268
Hivd őket nyugodtan,remélem tudtam segiteni.
Szerintetek milyen méretű protektoring lenne jó rám? L vagy Xl?
Tudom felpróbálás nélkül nem érdemes venni, de most jó áron tudnák szerezni vateráról.
Ha van tapasztalat vagy vélemény légyszi írjátok meg. Kösszi!
-Airoh speed fire
-Marushin 777 samura
-HJC CS-12 mc1
-shox factory bőrkabát, XL (54) 20.000 HUF
-shox team bőrnadrág, 3XL (58) 15.000 HUF
könyök, váll, comb, térd protektorok. a kabát párszor lett használva, a nadrág pedig csak egyszer! összecibzározható. inkább egyben eladó, ebben az esetben 30.000 HUF az ára! igény szerint jóminőségű térdkoptató is van vele, egyszer sem használt.
méretekért, képekért az adatlapomon az elérhetőség.
jó minőségűt,jó állapotú alig használtat, NE LEGYEN FEHÉR!
50ezerig, pesten, de olyan írjon aki el tudja csepelre hozni próbálni
most már jó helyre ment
Voltam a hondában,van valami hasonló ruha,két részes(M-Tech)
amilyet szeretnél,50-es méretben.
A 46-48-as méret azt mondták,női méret.
145.000 ,de ha jó amik most az üzletben vannak,130.000 körül vihető.(akció)
SOLO KFT Salgótarján
+36 32/317-555
30 934-4268
Hivd őket nyugodtan,remélem tudtam segiteni.