Krosszmotorra szeretnék valami nadrágot.
A szokásos csicsa krossznadrágok helyett azt hiszem egy ilyen enduro nadrág szimpatikusabb lenne.
Ezeket szerintetek a csizmára ráhúzva szokás hordani? (vagy terepen minden nadrágot a csizma szárába bedugva a divatos?)
meg kell lézerelni a szemet aztán nem kel szemüveg.......
már lehet többféle konstrukcióban csinálni
mondjuk utánna az esőálló kesztyű egy teszkós szatyor lesz mert eléggé megkérik az árát.......
sok éve csóró pályakezdőként úgy motoroztam hogy a térdem be volt tekerve folpackal vagy épp rekklámszatyorral...
1 gatya a szatyor alatt 1 felette
én szemüvegben motorozom, simán befér a szára (HJC, KBC), mondjuk én szemüveggel is próbáltam megvétel előtt. a hordástól még tágulhat a szivacs. vastagszárú dioptriás napszemüvegem is van, az is befér, eleinte kicsit kényelmetlen volt, de vagy a fejem vagy a bukóm hozzáalakult
Mosz gonosz leszek...................Te divatbemutatóra akarsz menni, vagy motorozni szeretnél.... tudom a nők ilyenek. Bocs, de nem tudtam kihagyni.
Esőruha. munkaruházati bolt .... lehet válogatni..... nekem kétrészes van tökéletesen vízálló és a lényeg..... ezer forint körül megúszható..... és a szél nem kapja fel....
Mint az eső ruha, a nevéből is adódik, akkor kell felvenni amikor esik az eső. Ez álltalában motorosoknál, menet közben következik be. A motoros megáll és magára kapja az esőruhát.... mert menet közben nagy mutatvány lenne.
Az esőt ruhát javaslom akkor is használni, ha vízálló motoros rucid van, mert a szembejövő járművek felcsapják a trugyit és moshatod a ruhádat, és akkor is ha lengén öltöztél fel a motorozásra, és erre csak menet közben jöttél rá, jó szélfogó és + egy réteget jelent.
Bocsi ha durva és faragatlan voltam.
Gábor ha a piros csizmát választom és a kabátom kicserélik pirosra..akkor megkérdezném mekkora az a kesztyű? De a kéket szeretem...szóval lehet nem én vagyok az ideális vevő! Srácok vkninek kesztyű még?
köszönöm a link tippeket. egyikkel vagy jó fél óra volt mire a net betöltötte a sok flash baromság miattt .hurrá. SIKER! na végre meg tudom nézni a tartalmat is nem csak a dizájnt:)
lous is jó.
ja meg most lesz a motoros kiállítás pesten. Ott milyen árak szoktak lenni? lehet olcsón kifogni bőrgatyót pld? vagy vízálló protektoros túrabakancsot? mert a 25eFtért itthon is kapok!
hih666: szemüveg kell! de más akinek drioptriás! ha kicsi a drioptria, levehető és kívül kemény, belül puha tokba motorBAN szállítható! ha napszemüvegről van szó, akkor a sisakbaépítettet hordj! A SZEMÜVEL ÉS EGYÉB MOZGÓ DOLGOK VESZÉLYESEK! Balesetkor szilánkosra törhet még a félig műanyag is és annyi a szemednek! Megér ez ennyit?hogy megvakulj? ha meg szemüveg és lencse nélküli a kérdés és vezetés:Aki nem lát meg ne motorozzon! De kontaktlencse jó megoldás még! /A motorozás SEM olcsó sport./
MINDEN RUHÁT, SISAKOT PRÓBÁLNI JÓ, KIVÉVE HA MÁR TUDOD ANNÁL A TÍPUSNÁL MI A MÉRETED VAGY tényleg le tudod úgy mérni és nem nagy összegű pld egy kesztyű vagy kiegészítő, ld. ha nem lesz jó és nem akarsz a visszaküldözgetéssel -pénz/idő- szarakodni.
Én is kérdeztem tőletek. Esőruha stb témát. Köszönöm a válaszokat. Ebben meg én vagyok buta:( De vmt rosszul írhattam le:( Sisakom, kabátom és kesztyűm van. Úgy motorozunk. De csizma, nadrág is kéne. És túra miatt felmerült az esőruha kérdése. Várom a további véleményeket. (piros csizma-kék-fekete kabáthoz?bőr nadrág csak full protektorosat akarok, de kivehető béléses nem bőrt kapnék helyben olcsón, nem csúnya de nem szexi.női problémák..) de ami motoros kérdés: Főképp az esőruha érdekelne: MIKOR KELL FELKAPNI? Amikor elkezd esni vagy abba motorozzak? EGYBE vagy külön részes is jó? hátamon nem kap bele a szél a felsőbe külön részes esetén és esik be az eső? (bocs ha ebből meg én kérdezek baromságot) meg ehhez csizmára is kell vm -ami drágább mint a csizma..paff..és esőálló kesztyűt is veszek asszem mert a vékony bőrben szarrá fagy a kezem a motoron. vannak már jók 5eFtért hogy vastag, vízálló és bőrtapadós az újakknál..na attól függ többit mennyiért tudom és mikorra beszerezni.(most kezdem nézegetni-újra..) Esőruha kérdésben főképp kérem a további véleményeket is.Köszi szépen!
jajjaj. Valahogy erre gondoltam, nehogymár azért menjen 80-al mert az asszony hátul ül.
Eddig csak próbálgatott, de valahogy tényleg úgy érzem nem kell szemüveg. Ne is lássam a kilóméterórát.
Nem volt nagy a kesztyű választék tavaly. Vagyis ami volt és pöpec volt, az drága is. Egy egyszerűbb Soligen nevű pakisztában gyártott kesztyűt vettem 6000-ért az megérte, de nem egy csúcskategória.
Most berendeltem egy Alpinestars GP pro-t. Kíváncsi vagyok milyen mínőségben jön. Itthon 55.000, de ha jó a mínősége akkor 25.-ért fogom árulni, rendelek majd többet szerintem.
Krosszmotorra szeretnék valami nadrágot.
A szokásos csicsa krossznadrágok helyett azt hiszem egy ilyen enduro nadrág szimpatikusabb lenne.
Ezeket szerintetek a csizmára ráhúzva szokás hordani? (vagy terepen minden nadrágot a csizma szárába bedugva a divatos?)