Üdv Mindenkinek!
Húsvét táján megválnék kedvenc sisakomtól. Max. 10 alkalommal használt, karc- és szagmentes Arai RX-7 Corsair Matsudo Cobra eladó XL-es méretben. Összes gyári izé (doboz, zsák, cd, tiszta plekó, pinlock) plusz egy sötét plexi szintén pinlockkal valamint egy pár tartalék side-pod jön vele. Ritkán van időm benézni ide, akit érdekel privátba írjon pls! Ára 90 papír, cserébe esetleg digi Nikon komponensek érdekelnek. Köszi!
amúgy a berik ruhát értemes motoros dolgokra elcserélem érdekel érte kesztyű valami fullos kicsi méretű. esetleg valami motor persze kisebb értékű dolognál ráfizetés.
Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem komplett cucc vásárlása előtt állok supermoto-m lesz husqvarna, és milyen egyrészes bőrruhát ajánlotok mindenképpen púposat szeretnék kesztyű, csizma és természetesen bukósisak is lenne off-road bukósisakok közül melyik lenne a legjobb melyik a bevált olyan 50 körül szóval egy középkategóriás néztem o'nealit meg sixsixone-t csizmából is olyan 40-50 körül szeretnék rá szánni ruha az olyan 100-150-ig szerintem köszönöm a segítséget
üdv: Ádám
Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. Egyszer mentem vele, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes! Az ár 89900 Ft, fix.
eladó egy berik ruha S-es méretű legkisebb, emailbe telefonon és ide is irhatsz.
beszámitok versenykesztyűt esetleg komplett motort. http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Úgy látszik mindenki sziesztázik a tudorok közül .
Biztos,hogy megoldható amit szeretnél,az egy ismerősöm pont így járt és tökéletesen működik neki az L-es belső az XL-es héjban.
Helló! a képes motoron kinéztem egy Stealth-et csak az a baj, hogy s-es (55-56-os) és az én fejem XS-es (54cm-es), és azt úgy meglehetne oldani, hogy vennék bele XS-es belsőt, mármint arcpárnát meg minden, mert szerintem a két méretnek nem lehet túlságosan különböző a héjmérete (de nem biztos).
Húsvét táján megválnék kedvenc sisakomtól. Max. 10 alkalommal használt, karc- és szagmentes Arai RX-7 Corsair Matsudo Cobra eladó XL-es méretben. Összes gyári izé (doboz, zsák, cd, tiszta plekó, pinlock) plusz egy sötét plexi szintén pinlockkal valamint egy pár tartalék side-pod jön vele. Ritkán van időm benézni ide, akit érdekel privátba írjon pls! Ára 90 papír, cserébe esetleg digi Nikon komponensek érdekelnek. Köszi!