Dehogynem, ott van hogy fix! Jó tényleg lemaradt 90 az ára, de ott van az adatlapomon a hirdetés. Vigye el vki mielőtt meggondolom magam a rohadt életbe.
Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. S-es méret. Ma tudtam végre kipróbálni, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes! Az ár fix.
Fütyülésnek nagyon egyszerű az ellenszere: ha felvetted, billentsd kicsit előre a sisakot, hogy lejjebb legyen az álrésze, így a szellőzők a szélcsatornai irányból kapják a szelet. Én naked-en használtam, de így sose fütyült
Bementem 2 helyre is, és felpróbáltam azt a tipust amit kinéztem, csakis így érdemes megvenni. Még a marushin külömböző tipusai közt is vannak méret külömbségek, legalábbis az én fejem szerint.
Segítséget kérnék tőletek. Van esetleg valakinek tapasztalata Forma Arrow SX Dry ill. Diadora Eagle FX WP csizmákkal, vagy általában forma ill Diadora csizmákkal?
Nehezen tudok dönteni a kettő között...
Nekem is marushin van a fütyülés és nagy sebességnél a szélzaj nálam is jelentkezett de ezen kívül semmi gond nincs vele.Kényelmes ,nagyon jól szellőzik és esőben sem párásodik.Én az illesztéseken sem találtam hibát a plexije is tökéletesen záródik.
Kövezzetek meg, de mikor bukókat nézegettem barátommal, nekem nem igazán jött be a Marushin. A design-ja nagyon pöpec, nem kétséges. Csak az összeszerelés valahogy gagyi érzetet adott (nagy hézagok, pontatlan illesztés, anyaghasználat), bár lehet csak amit próbáltunk, az volt már agyonhasználva próbasisakként
Én személy szerint egy 30K-ra leárazott, eredetileg 75K-ért árult ( ) AGV S-4-ben motorozok. Egyszínű matt fekete, mert nekem az jöt be, nincs is csilivili designú ebből. Ezenkívül hangos is, de füldugó rulz (bár nélküle jártam meg Dubrovnikot oda vissza, és túléltem). Viszont. Tanyáztam vele kb. 80-nál, és meg sem éreztem...
Biztosan vannak sokkal jobb / szebb / halkabb sisakok sokkal drágábban, de nálam bizonyított az AGV (nem full műanyag) bukója.
közben az ebay-en megtaláltam
Berik OVS
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Segítséget kérnék tőletek. Van esetleg valakinek tapasztalata Forma Arrow SX Dry ill. Diadora Eagle FX WP csizmákkal, vagy általában forma ill Diadora csizmákkal?
Nehezen tudok dönteni a kettő között...
Most is lehet AGV s-4-est venni 20e ért?
Én személy szerint egy 30K-ra leárazott, eredetileg 75K-ért árult ( ) AGV S-4-ben motorozok. Egyszínű matt fekete, mert nekem az jöt be, nincs is csilivili designú ebből. Ezenkívül hangos is, de füldugó rulz (bár nélküle jártam meg Dubrovnikot oda vissza, és túléltem). Viszont. Tanyáztam vele kb. 80-nál, és meg sem éreztem...
Biztosan vannak sokkal jobb / szebb / halkabb sisakok sokkal drágábban, de nálam bizonyított az AGV (nem full műanyag) bukója.