szem kis kiegészítés: a) RÖVID távra/dioptriától egyébtől gyártótól függően olcsóbb és gyorsabb megoldás a kontaktlencse. b) egy szemre sok dolog miatt hordanak szemüveget és ennek x százaléka műthető illetve műthető úgy hogy ne romoljon a látásod...stb. Nem akarok ide erről rémtörténeteket mesélni mert mindjárt kiderül, olvassa egy lézeres szemklinikában dolgozó, aki ebből él és berág rám hogy mit rágalmazok ..de én azért nem akarnék egy vagy x év múlva megvakulni! megvárom mi lesz műtétre adta fejét elittel húsz év múlva..Okés jobb helyeken szólnak, hogy nem válalaják: nagyon sok dolog miatt nem műtenek meg..(-meg van ami, nem lézerrel műthető/tendő probléma..)
Lencsénél keresgess, hogy ne nyúljanak le..
öregember: te még hozzám képes finoman fejezted ki magad. Ezt kérdeztem, hogy túlzok-e. arra válaszoltál és még finomabban sikerült mint nekem másnak..rem tanulok majd tőled! köszönöm a kritikát! én is ettől tartok..túlzásba tudom vinni a mi illik mihez mikor ha nyakig saras lesz a csizma, úgy sem látszik, hogy piros is van bene csak egy példa volt..-de nem mindig saras...na majd átfújum kékre/feketére ?vagy mit tom én...
esőruha: köszönöm a leírást! Szóval ha motorozás közben kell -azaz megállvaD- felkapnom majd..akkor valszín könnyebb a kétrészeset felvenni. és a kabátját külön is fogom tudni használni
Viszont CSAK felszerelésben megyek motorozni. még ha párom egy pólóba akar jönni is emlékeztetem kis csúszásból mekkora baj tud lenni.. NEM SZERETEM A FELELŐTLENSÉGET. Nem véletlenül találták ki a protektoros védőruhákat -és nem hinném aki tényleg motorozott már hogy annyira melege lenne egy bélését kivett motoroskabátban ha tényleg megy az országúton...hogy polóba kéne belefagyni vagy leégni a naptól..De ez egyéni -városban is felveszem én. Baleset nem csak mi hibánkból lehet. Kisebb betonon végighúzás után is szépen le tud ám jönni még a hús is! pffff és még komolyabb bajról nem is írtam..Szóval ebben csak biztonság+divat EGYÜTT az okés nálam! ha nem lehetne jól kinéző cuccokat kapni a) vagy nem ülnék motorra:(..amíg nem gyártatok magamnak jól kinéző cuccokat b) letojnám hogy néz ki -bár ez ritka hogy erre rávegyem magam. sötétítős bukóban max...
KÖSZÖNÖM az esőruha részletezést -ahhoz bocs, de nem értettem..nagy esőbe még nem keveredtem vagy megszáradtam de mondják, túrához szerezzünk be..
ó ini! köszi azért zacsinál igényesebb egy nő de mikor ember még tanul a simsonon tökéletes!igazad van. De azrét hülyén mutatnék egy nagy mocin tescos zacsival a térdemren tudod ha szemfestékre stb telik, ruhára se legyen csóró az ember -avagy vegyen kevesebb női kenceficét:) -bár nekem ezzel az aránnyal sosem volt bajom..(Ja, lefordítom férfi módra: kevesebb sör foci után és több pénz jut a sportra,motorra, egészségre. Bocsi, AKINEK NEM INGE ne vegye magára!)
Lencsénél keresgess, hogy ne nyúljanak le..