Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kaptam egy kesztyűt ajándékba a férjemtől. Mielőtt megrendeltük volna megmértük a kezem a mérettáblázat szerint (amit nem a hirdető adott meg, csak kerestünk egyet a neten ami elméletileg általánosan jó), és az XS-est jónak találtuk. Ehhez képest lecsúszik a kezemről. Most jobban szétnéztem, és valóban sokszor nem egyformák a mérettáblázatok? Hogy van ez? Ez a kesztyű elég olcsó, márkajelzés nélküli, ahhoz gondoltuk jó hogy hátul ülve ne fagyjon le a kezem, de sajna nem jött be a vásárlás. Kisebb nincs, ergo ránkmaradt. Meg szeretném majd hirdetni. Tanácsotokat kérném, milyen paramétereket adjak meg, mit mérjek le a kesztyűn?
Köszönöm előre is!
Cintulácska
Sziasztok!

Érdekelne hogy mik a tapasztalataitok hófehér csizmákkal! Mennyire eszi meg csunyitja el a használat, az idő!? Utcai használatra nem szobamotorozásra lenne! :) Köszi!
Szia El!

A héten már meg kellene jönni a ruhádnak, elméletileg múlt héten elküldték. Ha van valami írok.
Végül jó a méret
Valóban hasonló méret vagyok186magas, igaz én 86kilo de a hoszú lábak és Gibbon kezek stimmelnek,
El kel hogy szomorítsalak semmi nem lesz rád igazán jó ugyanis ami magaságodhoz illik azt 100 kilós emberkére méretezik.
Még én sem találok pedig 10kilóval nehezebb vagyok nálad.
Mindenképpen szabász lessz a vége ugy tervezd,annyi hogy ha bő abból könyebben tudnak szűkíteni,de inkább neked is láb meg karhossz problémád lesz.
Ja és álltalában a két részes ruhák még tömzsib fazonokra vannak tervezve,tehát inkább egyrészes.
A superzone mindíg kihoz rengeteg bőrruhát, arlen ness vagy berik......biztosan találsz megfelelőt és az áruk is jó szokott lenni. Speciel én tavaly náluk vettem a cordura kabátomat 15-ért és nagyon jó, ezen kívül volt még egy pakisztánban gyártott soligen bőrkesztyű 6-ért, ami megérte, munkába járni jó, ne az alpin kopjon.......más értelmes dologgal nem találkoztam...
192/62 lehecc kb
olyan buzis...
de nem baj,a citromos söröd után má mindegy
ma megjött az Alpinestars gatyám, és nem féltégla volt a csomagban.
A spidi gatya elcserélhető 52-es méretű protektoros bőrdzsekire..
Kössz a válaszokat. Majd belevetem magam a próbálgatásokba. Egyébként nem tudjátok hogy a motorkiállításon milyen akciókra lehet számítani? Nem voltam még, s tudni szeretném mire számítsak. Inkább ott próbálnék, hogy ne kelljen boltról-boltra rohangálni. Britton Te melyik márkát használod?
Hali!
Én 188/81 vagyok, és Berikből az 58-as pont jó, Teknicből pedig 56-os, úgyhogy nem lehetsz biztos a méretedben, mert minden márka más.
Van meg nehany Sidi Vertigo Corsam, ha jo a meret es szin, keress meg...

Vertigo Corsa uj elado
Eladó egy 54-es méretű spidi bőrnadrág jó állapotban méretprobléma miatt.
Ár:35eft
Tel:30/9089573
A shoxban lehet a nadrág és a kabát külön méretű ha ugyan az a tipus! Fontos lehet ! Nálam így lehetett összehozni a megfelelő cuccot.
187/80 vagyok,54-est hordok én is.Nem mondom,lehetne a nadrág pár centivel hosszabb,de így is tökéletes.Próbálj,mielőtt ruhát veszel,az a tuti!
HELP Falco cross csizmára keresek csattot. azt a részt amit ki lehet húzni belőle mert eltörött kettő is egyszerre . Hol lehet ilyet szerezni?
Arai L-type iridiumos plexi: 16 000
Elbandi is hasonló, ha jól emlékszem. Neki Spidi T-1 lesz 54-es méretben.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok! Még új vagyok itt és egy kis segítséget szeretnék kérni. Ruhavásárlás elött állok csaképpen a méreteimmel vannak gondok (kicsit nyurga vok, bot lábakkal meg a karom sem éppen rövid) 188cm 75 és 80kg között ingadozom. Szerintetetek mi lenne az ideális méret és márka?
Eladó egy O'Neal Cross/Quad xxl-es méretű használt bukósisak Scott szemüveggel.A sisak jó állapotú,egy szezont használtam,a szemüveg kicsit karcos de cserélhető benne a lencse.A sisak 45000Ft volt a szemüveg 15000Ft, most egyben vihető 20000Ft-ért.
Tel: 06705105323
Jobbulást!
Szigorúan