helo! csak xs felirat van rajtuk, kicsi méret inkább! számozás nincs pedig úgy könnyebb lenne eldönteni hogy jó e. csere sajnos nem érdekel csak pénz . hali!
eladó a képen látható 2 darab agv bukósisak, egyik hiányos és minimálisan sérült. ( nem bukás) egybe eladók ár 25000 ft/2db. méretük xs 0620/992-4528 (gödöllő)
akkor lehet bekukkantok a mofakerhez előbb
valami szövetgatyó kellene épp nézem még kantáros is van ráadásul 20 alatt
gondolom valami ehte kínai, de csak kibír néhány idényt
max befújom sátor impregnálóval aztán cseppálló lesz
Megrendeltem a Marushinomat a Louistól ( örök hála Zoli32 a szemem felnyitásához )! Sajnos a méretem pont nem volt,jövőhét péntekre talán itt lesz.Full diszkont ár az itthonihoz képest
Ja és a mofakeres börnacik egész faják derékban tökéletes még comban is de olyan hosszú a szára azoknak is hogy inkább sípcsontvédő a proti nem térdvédő.
Mivel egész január-februárban füvet legeltem már nem annyi de 120 körül volt.
Elég reménytelen volt keresni bármit.Egyedül a bering kínálatában volt passzoló cucc 5xl-es meg érdekes módon a mofakernél.A bering nagyon faja de 120e most per pill egy kabátért 62e egy cordura nadrágért nem megy így nagy kín keservel egy mofakeres kabát lett a nyerő.Na persze a protektorok nagyon gagyik de amúgy rendben van vele minden.Protik cserélve lettek így már kényelmes is.
Továbbá Arai RX7 GP 145.000, az itthoni 235.000-el szemben...képek az adatlapomon az eladó holmiknál.
valami szövetgatyó kellene épp nézem még kantáros is van ráadásul 20 alatt
gondolom valami ehte kínai, de csak kibír néhány idényt
max befújom sátor impregnálóval aztán cseppálló lesz
1 hét múlva ilyenkor már remélem én is egy exo-val és pár más dologgal gazdagabb leszek
de sajnos 15 alatt nem adhatom oda....
Egyél te is majd meglátod.
Elég reménytelen volt keresni bármit.Egyedül a bering kínálatában volt passzoló cucc 5xl-es meg érdekes módon a mofakernél.A bering nagyon faja de 120e most per pill egy kabátért 62e egy cordura nadrágért nem megy így nagy kín keservel egy mofakeres kabát lett a nyerő.Na persze a protektorok nagyon gagyik de amúgy rendben van vele minden.Protik cserélve lettek így már kényelmes is.
mert nekem 120 felé van
lehet valami csopperes váltás kellene, csak nem szeretek nem fürdeni