Jó minőség kívül belül,kellemes kivitel mind formára mind grafikára,üvegszálas héjszerkezet,elsőre kényelmes volt benne minden,nem nyomott sehol de rendesen tartja a fejem,1300g os súlyával elég kellemes viselet.Hangra enyhén zajos és 60-80 közt elfordítva a fejem picit fütyül.Ha igaz amit sejtek megoldom könnyen.Lajosos akcióban az ár/érték aránya verhetetlen.
Neten keresztül nem necces egy kicsit a sisak rendelés?
Én azért akarok Marushin sityakot venni mert az ára nagyonis kedvező, és van egy jópár olyan sisakjuk ami tényleg nagyon szép... Lehet énis egy Marushin -ba ruházok akkor.
Marushin sisak tapasztalatok? Bukó vásárlás előtt állok, de annyi féle-fajta van hogy ember legyen a talpán aki tud választani...! Zárt sisak érdekelne kb. 25-30ezer ft-ig (többet ér(ne) a fejem de a pénztárca MINDIG közbeszól) Előre is köszi
Sziasztok.
Szeretnék textil nadrágot vásárolni. Ki is néztem egyet, elég jónak tűnik. Ha van valakinek tapasztalata erről a márkáról bátran írjon. Aprilia Sr50-es robogóra kellene "csak". Vagy ha tudtok jobbat hasonló árban, szívesen fogadom. Előre is köszönöm!
Nekem egy 3eft-os esőruhám van és teljesen jó.A bőrruha berik és teljesen passzol alá..Persze a púp látszik egy kicsit de nem számít,az a lényeg,hogy ne ázz szarrá..
azt csinaltam, tavaly kis pupos ruham volt, es nagyobb esokabatot vettem, de a mostani, nagy piposnal nem tudom felhuzni teljesen a zipzart.
de lehet, hogy egy masik tipusbol nezek nagyobbat, hatha az jo.
http://eracing.dk/marushin/bil...
(
bazismotor.hu-n néztem ki)