E-mailban elérsz ha kell a cumó. Megyek megfürdök, mert hajnal 3-kor keltem, aztán a fagyban kamionsúlyméricskéztünk, azóta meg nme aludtam.....ellégé kótyagos vagyok.
Nincs pofám kiírni .
Szóval a max amit rászánok az pont a fele annak amit t írtál.
Ezért ezzel nem is akartalak megbántani,nyilván ez hyper drága minőségi cucc.
Megmondom a frankót láttam a Luis-on 70 euróért marushint,tudom az közel nem ugyan az,de amennyit én gördülök évente és ahogy....
Ezt a vonalat már ott próbáltam,azt mondta a srác hogy ebben belevart izé van és nincs nagyon játéka.
Azt nem értemm hogy neked karban meg combvastagságban hogy a herében jó az 56-os.
Valőszínű rövidebbek a karjaid egy picit meg a lábad és vastagabb.
Hát igazság szerint ezt(54)a könyökénél éreztem rövidnek?Széleségre mindenhol jó még laza is,a boltban azt mondták hogy még nagy is(54)de nem dőlök be sátáni tervüknek hogy majd hízok megint két kilót azt adhatom el,azt vehetem náluk az újat.
A térde picit feszít de jó helyre esik a térdvédő mélyedése,amit már fél sikerként értékelek,mert a réginél a protektor alja nyomta a térdkalácsomat.
A tárdem fölött kb akkora a gyűrödés mint a tiednél,kicsit feszít de nem vészes,a hasamnál még gerincvédővel is jó volt,kinyomott hassal is fel tudtam húzni a cipzárt.
A réginél csak ha behúztam úgy ment,egy levegővel mentem mindenhova
eladnám berik ruhám vagy ugyanilyen 48asra cserélném nekem sajnos ez kicsi lett .
Nekem is marushinom van szal ajánlom a márkát arai a tesómé volt.
üdv
Szóval a max amit rászánok az pont a fele annak amit t írtál.
Ezért ezzel nem is akartalak megbántani,nyilván ez hyper drága minőségi cucc.
Megmondom a frankót láttam a Luis-on 70 euróért marushint,tudom az közel nem ugyan az,de amennyit én gördülök évente és ahogy....
Azt nem értemm hogy neked karban meg combvastagságban hogy a herében jó az 56-os.
Valőszínű rövidebbek a karjaid egy picit meg a lábad és vastagabb.
A térde picit feszít de jó helyre esik a térdvédő mélyedése,amit már fél sikerként értékelek,mert a réginél a protektor alja nyomta a térdkalácsomat.
Ezt úgy tudnám megvenni 165-be hogy 1hónapig szárazkenyeret rágcsálok
Zoli32 ajánlotta a Louist,megnéztem.Nagyon jók az árak a Yamaha Worldhöz képest. kb fele!
Nagyon megtetszett egy marushin 777.
A réginél csak ha behúztam úgy ment,egy levegővel mentem mindenhova