Szia! A sidi vertigo corsa-ból nagyon kevés van itt-ott 65.000-ért lassan átveszi a helyét a vortice. Ha lesz akcióban 65-ért garanciával akkor mindenképpen jó vétel. Alpin smx plus nem igazán van kint 65-ért, szóval szintén jó vétel.....szerintem. Aztán lehet tud valaki olcsóbban.
Igazad van. Az én fejemre az Arai még véletlenül se jó. A Shoei meg passzol mintha ráöntötték volna. Próbálj fel minél többet, fogdosd meg az anyagukat belülről, kérdezd meg mik a fontos különbségek, az árukon kívül.....stb.
Ismét érdeklődnék Sidi Vertigo vagy Astar SMX plus árak iránt! Infok szerint márciusba 65 e lesz a fullgasnál, ill pardiba! Pohi, alex, mások!? Van ennél előnyösebb ajánlat!? Köszönöm válaszotokat!
Közben már beszéltem az üzlettel is,az emberem szerint mindenből van bőven,vigyek egy rakás lóvét,és majd ott kiderül melyik a nyerő.
A puding próbája az evés.
Eddig az xr 1100-as jön be,de majd eldől.
Tegnap hívott L.Laci.
Mivel nekem XR-1000 van kérdezte,hogy mi a véleményem róla.
Mondta,hogy Ő most nézett 1100-ast,....csak mondtam neki,hogy előtte hívjon fel Téged,hogy kintről mennyi lenne.
Aztán hívott mégegyszer és mondta,hogy már beszélt Veled.
Tehát,Neki érdeklődtem.
A nevét és a méretet ha leírod akkor tudok pontosat mondani. Az a baj, hogy ahonnan én hozom Japánból ott csak a csúcs kategória van Shoei X-12 és Arai Rx7 GP. Ezt máshol megnézhetem, de új kategória és külföldön drágább mint itthon. Viszont az X-12-t az itthoni 199 helyett 150-ért tudom hozni. Egyenlőre Kallio van belőle, de jön a Kiyonari, Martyr és Vermeulen a hónapban.
Először is ne haragudjatok, hogy levelemmel zavarlak benneteket…
Ezúton szeretnénk meghívni titeket az első alkalommal megrendezendő Monori Off-road Börzére.
Helyszín: Monori Motocross Pálya
Időpont: 2010.03.13. (szombat)
A börze célja, hogy típusváltások, évjáratbeli különbségek vagy egyéb ok miatt
feleslegessé vált, motorokat,felhalmozódott, elfekvő alkatrészeket, ruhákat lehessen egymás közt baráti hangulatban csereberélni, a bolti árnál kedvezőbben adni, venni mert ez szezon kezdetén válságos időszakban ilyen árak mellett különösen hasznos lehet mindenki számára.
Mindenki hozza magával a kis portékáját (lehetőleg felárazva) és máris indulhat az adok-veszek, csere-bere.
Szezon kezdete előtt általában nagyobb a lehetőség a motorok eladására, cseréjére.
Továbbá nagy előny, hogy az eladásra kínált használt motorok kipróbálására van lehetőség, ugyanis a versenypálya melletti kis edzőpálya rendelkezésre áll. Így a megvásárolni kívánt motorkerékpárokat „terepen” is ki lehet próbálni díjmentesen. Lehetőség nyílik a motor és a futómű együttes kipróbálására, amire általában nem adódik lehetőség.
Célunk, hogy minél szélesebb körű lehessen a börze, a cross-osok mellett ezért quadosokat és endurosokat, pitbikeosokat, supermotosokat is szeretettel várunk.
Helypénz és belépő díj: nincs.
Akik még nem voltak, a pálya Budapesttől, mintegy 40 km-re keletre Pest megyében, Monor és Monorierdő között található. Budapesttől 30 percen belül elérhető a pálya.
A rendezvényre érkezőket kultúrált körülmények várják, nagy egybefüggő körbekerített, gondozott terület, angol WC és kéz (és motor) mosási lehetőség, valamint büfé is üzemel.
én superteche r-em meg 350euro kint!