Berik Titanium 2 részes bőrruha 58-as méretben 188/85 körüli emberre eladó.
A képek nem az enyémről készültek mert lusta voltam lefotózni, de ugyanilyen állapotban van, a térdkoptatókon sincs egy karcolás se.
80e. ft
Lehet, hogy az egy drágább modell volt, amit Ausztriából hoztak. Én csak az olcsóbb ár, azonnali hozzáférhetőség miatt vásárolok külföldön. Ált. ugye minden bolt Bpesten van, tőlem 330 kilométerre, nagy méretek szinte sehol nincsenek raktáron, mindent rendelni kell, akkor meg nem mindegy, hogy megveszem én külföldről, kb. ugyanakkora rizikóval, hogy nem jó a méret, mintha a magyar forgalmazótól rendelném, ráadásul nem tudom, hogy mit szólnának, ha a rendelt méret nem lenne jó, hogy vajon meg kellene-e vennem? Ennyi rizikó van a vásárlásban, de szerintem el lehet passzolni kis buktával, vagy vissza is lehet küldeni és kicserélik megfelelő méretre gond nélkül. Ennyit, azaz a postaköltséget bukhatod a dolgon.
Már évek óta tapsztalom hogy minden amit kint lehet kapni jobb minőségű mint amit ithon?élelmiszer,ruha,ez-az.
Jó nyilván veszel egy okley-t az mindenhol ugyanolyan,de a dolgok nagy része vackabb minőségű.
Viszont a moltkor lementem megnézni egy használt spyke-ot amit austriában vettek és sokkal jobb minőségű volt az ithoniakhoz képest,mind anyagában,mind védőszivacsozásában.
Tudom hogy ez lehetetlen,és hogy mindenhova ugyanaz a Spyke megy, de mégis más volt
SOHA! Ez nem csak motorboltra igaz. Így van ez élelmiszer boltban ruhaboltban mindenhol. Én mikor kinéztem magamnak a Tuono-t Zürichben majdnem minden héten elmentem egy Aprilia kereskedésbe és mindig ráültem. Sosem jöttek oda és küldtek el. Kint külföldiként azonnal megkaptam egy 1250es Banditot egy órára, egy Tuono-t szintén és még tankolnom sem kellett bele.... Nem tudom ez itthon ment-e volna így.
Egy kis történetet szeretnék elmesélni: Néhány nappal ezelőtt rendeltem a motocard.com-ról egy Alpinestars bőrnadrágot (2008-as modell), ennek megfelelően leárazva 209 eurora. Kis problémázás(a bankom nem engedélyezett ilyen óriási összegű kifizetést, de ez az én hibám volt...) és néhány e-mail váltás után sikerült online kifizetnem, majd néhány nap múlva e-mailben értesítettek, hogy megérkezett a pénz és küldik a cuccot, természetesen mellékelték az ups-es tracking számot is, hogy a suttyó magyar paraszt tudja, hogy merre jár a lomja. Ezek után ma, éppen csendes magányomban üldögélek a számítógépem előtt, és csöng a telefonom, egy +37-el kezdődő szám, felveszem, egy idegen nyelven hadováló női hang van a vonal másik oldalán, mondom neki tört angolsággal, hogy nem értem mit mond. erre számomra is érthető módon bemutatkozik, közli, hogy sajna a régebbi modellt már nem tudják szállítani, ezért inkább küldenek egyet az újból(szolid 315 euro az ára), de UGYANAZON AZ ÁRON, MINT A RÉGI, csak ezt szerette volna közölni Ezek után könnyes búcsút vettünk egymástól, kellemes napot kívántunk egymásnak, és véget ért a telefonbeszélgetésünk. Azóta sem tértem magamhoz, a meglepetéstől. Van, ahol nem ellenség a vevő. Ez az igazi EU-s hozzáállás. A magyar forgalmazónál mikor lesz ilyen?
Szerintem a HJC-tFelejtsd el.
Annyit tudok segíteni,hogy leírom az elmúlt tíz éves motoros pályafutásom tapasztalatait.Ezalatt az idő alatt 4 sisakot"fogyasztottam el".Schubert,Shoei,Arai és most egy Vemar eclipse.
Tehát az összes közül torony magasan a legjobb a Schubi.Kényelmes,halk és mindig minden úgy működik rajta ahogy kell.Shoei,Arai egy kutya,nagyon jók super japán minőség de közel sem érnek annyit mint amennyibe kerülnek.Ráadásul a Shoei minden második motorral szembejön veled.A mostani vemar egy nagyon jó csalódás.Szerintem nagyon szép,jól áll a fejemen,nincs nagy szélzaj,ár érték aránya nagyon korrekt,karbon kevlár kompozit és dupla D gyűrűs csatja van.A két utolsó dolog a legfontosabb egy bukó vásárlásnál.
A lényeg az,hogy azok közül a sisakok közül ami megy a Moto GP-ben,karbon kevlár és Dupla D gyűrűs csatja van az mindegyik nagyon jó.
A többi csak izlés,fejtípus és elfogultság kérdése.
Remélem tudtam segíteni!
Végül
A képek nem az enyémről készültek mert lusta voltam lefotózni, de ugyanilyen állapotban van, a térdkoptatókon sincs egy karcolás se.
80e. ft