Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én voltam a superzone-ban még a tél kezdetén 2x is.Rámnéztek oszt aszondták keressek amcsi oldalakon méretesebb cuccot.A 60-as berik kabátból hiányzott pocakban 10 cm.
Nadrágot aszondták ne is próbáljak.
lehet elfutok valamelyik hétvégén megnézni...
bár az 58as méret necces.......
köszi!
De van a superzone-ban 3xl is.....és olcsó...
exo 1000 füstplexi eladó.
superzone-ba vetted, ha igen, akkor van még rá akció, ára?
csak azért kérdezem, mert én is exo 1000-t akarok venni, jövőhéten megyek bevásárló körútra (nem cska bukó kell)

előre is thx
Scorpion exo 1000. Most vettem, megyek vele 1000 km-t és majd leirom a tapasztalataim
Helló azt hiszem50-es én176/75-77kg vagyok egy kicsit nagy! Üdv Karcsi
köszi,szerintem a méret jó lehet a derekam 75cm és178 magas vok,60kg, 10 papirom van rá ha jó neked beszélhetünk rólla
Az ára 90 e Ft.
Méretprobléma miatt sajnos eladó vadi új Shoei XR1100-as sisakom. Egyszer mentem vele, de sajnos kicsi. Ez a Shoei új sport túra sisakja, boltban 125 ezer Ft. A sisak gyönyörű, kényelmes, csöndes!
Ennyit?
Ja,ja,az a fehér...Na arról fogalmam sincs,de ami Probiker,és fehér,az van más színben is! Amúgy pedig Lajos forgalmazza!(Louis,mielőtt... )
Nem tudja valaki, hogy honnan tudok szerezni új egyrészes púpos Probiker cuccot? Tudjátok az a fehér.
foggyááá le ....
@ kivan, itt csak anorexiások csereberélnek ruhát?
igazi köpcös magyaros 5xl-es cucc sehol?
Megérkeztek a Teknic kesztyűk, akinek kell, van fekete régebbi típusú violator S,M méretben, ugyanez ezüstben L, az újabb airblade systemes pedig M, XXL.
Amúgy ParcelForce-al postázta pénteken és ma délelőtt jött meg.
a dereka körbe 90 cm , a szára kívül 110 cm , belül 80 cm ...
16 pénz a nadrág ..."L"-es
de mindjárt lemérem centivel
...és ez a lényege az egésznek
szia,,

nadrág ár?méret?

era
Ez is....http://totalbike.hu/hirek/2010/02/18/tulelni_a_bec
sapodast/
Érdekes..................http://www.motorinfo.hu/magazi
n/2010/02/10/nyolc_nyitott_sisakot_sikalt_el_az_olasz_fo
gyasztovedelem/
balazsgabor7@citromail.hu