Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Má igazán nyithatná egy bótot!
Köszönöm a segítséget,ha kitaláltam a konkrét tipust,mindenképpen tőled kérdezek rá elsőként.Nagyon pozitívan kommentel mindenki a veled kötött üzletekről!
Tökéletesen igazad van "medve bácsi" ,nem a versenysisak okoz problémát,hanem.....
Ezért gondolkodom akár egy alig használt minőségi darabban is.
Vagy szerinted az ostobaság?
akkor neked nem a versenysisak a gond, hanem az ár. Viszont 50 körül kapsz már normálisabbat, igaz a jó védelem 100 körül van. És nem a boltban, hanem pohitól A boltban ezek 200 körül mennek.
Semmi baj nincs a versenysisakokkal,mindössze az áruk.
Sajnos nem tehetem meg,hogy százezres nagyságrendű összeget "áldozzak" sisakra.Tudom,hogy mindenki annyit áldoz csákóra amennyire értékesnek tartja amit benne hord,de...
ja igen, pinlockos.
mi a baj a versenysisakkal? Én Shoei XR1000-ben nyomom, és teljesen meg vagyok vele elégedve. És nem versenyzek:))

Gyerekek, kell valakinek eredeti Shoei smoke plexi, 15-ért? CXV-1-es, Raid 2, XR1000.
Szia!

Hát én leginkább pont a full versenysisakokat tudom viszonylag jó árért. Ha más kellene és van elképzelésed mit szeretnél, írd meg én utánanézek, mennyiből lenne megoldható.
Tisztelt Pohi!
Szeretnék érdeklődni,milyen sisakjaid vannak.
L-es (59) a fejméretem és a nem versenycélú,zárt bukók érdekelnének.
Szia ! Pár kérdésem volna. A legfontosabb meg van-e még? Kivehető-e bélés? Mennyi az Ára?
Ez amúgy sem volt szép...
Hallóóó! Van még. A fekete-ezüst fogyott meg, de a többiből még van 54-es meg 56-os is......

Akit esetleg még érdekel az szóljon. 165.000-ért Spidi T-1 az itthoni 258.000 helyett.
Pohi jelentkezz,van még a csodaraktárban ruha vegy végleg megszitam?
Mert ha van akkor holnap ismét bekotrok próbálni és attakolnálak is hogy uccu neki.
bocs, az drága, meg a szin sem igazán stimmel..

azért kösz
hello valaki nemdud cromozott cross szemüveget?
Hahóóóó PÁRDIIII ! Halottokkk? mér nem lehet az a qva k...szott ALPINSTARS ot forgalmazni mááááá!? nekeljen kintröl hozatni na!
Üdv!

Fehér/kék/fekete egyrészes bőrruha,egy szezont használt
Az ára 100eft de valamilyen szinten alkuképes
üdv, berik bőrruhá milyen állapot, milyen modell, mipiz?
Szevasztok!
Berik bőrruha 52-es és Spidi nadrág 54-es méretben eladó.
Akit érdekel írjon vagy hívjon.
Balu88@mailbox.hu
30/9089573
Üdv srácok!

Eladó Shox Tema bőrnadrágom! i.ár:20.000HUF

3Xl-es, egy pályanapot hordtam, ergo hibátlan! "sajnos" a tél folyamán lefogytam, így rám már nagy, ezért került eladó sorba!
Nagyobb képeket, méreteket kérésre küldök.

Esetleg egyberuha érdekel cserébe, természetesen ráfizetnék! 52-54es méretben.
Shoei XR-1000 "s" méretű GSX-R edition Ha valakit érdekel esetleg. 1 szezonban volt használva, utassisakként pár alkalommal. Makulátlan karcmentes.
eladnám berik ruhám.
Link:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Hi all!

Nemrég linkeltek be egy oldalt ahol egy srác keró, vagy motrgumiból csinált övet, karkötőt stb!

Belövöm a rendelésemet! Nagyon gyorsan árában, és iszonyatosan korrekten, szépen dolgozik! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én kurávra örülök az enyémnek, sok jo kmem volt a gummámmal ami mostmár az övem!

http://devilstail.shoppa.hu/

nah csak h miből lett a cserebogár:
enyimére sejó!