Köszönöm a segítséget,ha kitaláltam a konkrét tipust,mindenképpen tőled kérdezek rá elsőként.Nagyon pozitívan kommentel mindenki a veled kötött üzletekről!
Tökéletesen igazad van "medve bácsi" ,nem a versenysisak okoz problémát,hanem.....
Ezért gondolkodom akár egy alig használt minőségi darabban is.
Vagy szerinted az ostobaság?
akkor neked nem a versenysisak a gond, hanem az ár. Viszont 50 körül kapsz már normálisabbat, igaz a jó védelem 100 körül van. És nem a boltban, hanem pohitól A boltban ezek 200 körül mennek.
Semmi baj nincs a versenysisakokkal,mindössze az áruk.
Sajnos nem tehetem meg,hogy százezres nagyságrendű összeget "áldozzak" sisakra.Tudom,hogy mindenki annyit áldoz csákóra amennyire értékesnek tartja amit benne hord,de...
Hát én leginkább pont a full versenysisakokat tudom viszonylag jó árért. Ha más kellene és van elképzelésed mit szeretnél, írd meg én utánanézek, mennyiből lenne megoldható.
Pohi jelentkezz,van még a csodaraktárban ruha vegy végleg megszitam?
Mert ha van akkor holnap ismét bekotrok próbálni és attakolnálak is hogy uccu neki.
3Xl-es, egy pályanapot hordtam, ergo hibátlan! "sajnos" a tél folyamán lefogytam, így rám már nagy, ezért került eladó sorba!
Nagyobb képeket, méreteket kérésre küldök.
Esetleg egyberuha érdekel cserébe, természetesen ráfizetnék! 52-54es méretben.
Nemrég linkeltek be egy oldalt ahol egy srác keró, vagy motrgumiból csinált övet, karkötőt stb!
Belövöm a rendelésemet! Nagyon gyorsan árában, és iszonyatosan korrekten, szépen dolgozik! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én kurávra örülök az enyémnek, sok jo kmem volt a gummámmal ami mostmár az övem!
Ezért gondolkodom akár egy alig használt minőségi darabban is.
Vagy szerinted az ostobaság?
Sajnos nem tehetem meg,hogy százezres nagyságrendű összeget "áldozzak" sisakra.Tudom,hogy mindenki annyit áldoz csákóra amennyire értékesnek tartja amit benne hord,de...
Gyerekek, kell valakinek eredeti Shoei smoke plexi, 15-ért? CXV-1-es, Raid 2, XR1000.
Hát én leginkább pont a full versenysisakokat tudom viszonylag jó árért. Ha más kellene és van elképzelésed mit szeretnél, írd meg én utánanézek, mennyiből lenne megoldható.
Szeretnék érdeklődni,milyen sisakjaid vannak.
L-es (59) a fejméretem és a nem versenycélú,zárt bukók érdekelnének.
Akit esetleg még érdekel az szóljon. 165.000-ért Spidi T-1 az itthoni 258.000 helyett.
Mert ha van akkor holnap ismét bekotrok próbálni és attakolnálak is hogy uccu neki.
azért kösz
Fehér/kék/fekete egyrészes bőrruha,egy szezont használt
Az ára 100eft de valamilyen szinten alkuképes
Berik bőrruha 52-es és Spidi nadrág 54-es méretben eladó.
Akit érdekel írjon vagy hívjon.
Balu88@mailbox.hu
30/9089573
Eladó Shox Tema bőrnadrágom! i.ár:20.000HUF
3Xl-es, egy pályanapot hordtam, ergo hibátlan! "sajnos" a tél folyamán lefogytam, így rám már nagy, ezért került eladó sorba!
Nagyobb képeket, méreteket kérésre küldök.
Esetleg egyberuha érdekel cserébe, természetesen ráfizetnék! 52-54es méretben.
Link:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Nemrég linkeltek be egy oldalt ahol egy srác keró, vagy motrgumiból csinált övet, karkötőt stb!
Belövöm a rendelésemet! Nagyon gyorsan árában, és iszonyatosan korrekten, szépen dolgozik! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Én kurávra örülök az enyémnek, sok jo kmem volt a gummámmal ami mostmár az övem!
http://devilstail.shoppa.hu/
nah csak h miből lett a cserebogár: