Nagyvonalú voltam a boltban,és a legdrágább gerincvévédőt kértem hogy avval próbáljam,viszont a könyökét rövidnek éreztem a gerincvédő miatt,viszont máshol meg lötyögött mint állat.
Bizony jól emléxesztem 52-es meg54-volt csak nekik a boltban,az 52 passzos,feszítős térdben,az 54-már jó viszont lóg itt-ott,hogy az 56-od milyen lehet arról fogalmam sincs,Mivel eggyesek(benike ) nem akarják hogy felpróbáljam az övékét.
Ha nem akarsz sokat adni egy sisakért, akkor tényleg jó vétel a Marushin, a Yamaha world-ben. Bár az én fejemen még nem volt, de akinek van az eddig dícsérte. Valamint ami még olcsó és finom az a KBC ami a www.superzone.hu oldalon megtalálható. Mindkét helyen korrekt, segítőkész eladókkal fogsz találkozni, ajánlani tudom csak őket
Én fekete daishot vettem.A nappaliban szaladgálva csendes volt fogja a pofámat rendesen szellőző van a fej tetején 2 az állnál 1 plexit egy gombnyomásra cserélheted racsnis érdekes csattja van de jól fog.Egyenlőre jónak tűnik 60-as fejre jó volt bár elvileg golyószerű a fejem.Ez formától függ (túlnyúlások/horpadások) kinek mi jön be.
Itt a fórumon mondták páran akiknek volt hogy picit zajos nekik.Én még nem tapasztaltam.Ez is tűréshatár kérdése ki mit tart zajosnak.
Teszteredmények személyesen remélhetőleg márc-5.-e körül.
MARUSHIN 777 DAISHO ,szerinted? Tényleg jó az ár!Esetleg más konkrét javaslat? Bár már bunkóságnak tartom,hogy ilyen szinten támaszkodom másra,de valószínűleg te/ti tapasztaltabbak vagytok.
Szivesen.Én januárban hasaltam a témára.Akkor nagyobb volt a kínálat most már csak a maradékok lehetnek.Ezek a sisakok is csak közepesnek mondhatók.Már nem a plaszik olcsó darabok de nem is a csúcsverziók.Mind kivehető párnázással általában üvegszálas héjjal kivétel a nolan N84.Van már dupla d gyűrűs csattal mint a marushin 888-999 es széria.Korrekt minőségben.A drágábbak szélzajban tudnak többet meg súlyban.Kivétel az arai-shoei mert azok tényleg prémium márkák.
Nekem a marushin lett a szimpi ár/értékük most nagyon jó.Csak szokni kell az egyedi izlésvilágot megjelenítő grafikáit.Bár nekem bejövős.
Köszönöm,tényleg konstruktív vagy !
Gondoltam az AGV-re én is a shoxban,de pont itt olvastam pár negatív véleményt róla,igaz,hogy az olcsóbb kategóriás cuccokról.
Ráhaladok a a témára komolyan.
Még mindíg a tipem a louis.Van ott caberg 140 helyett 80 euróért marushin 150 helyett 60-70 euróért Nolan 220 helyett 100 euróért com szettel scorpion piros exo 450 180 helyett 70 ért.
Ajánlanál egy helyet ahol van 20-23 ért 40-50e. sisak,de olyat ami szerinted is megéri. Én körbe néztem pár helyen,de várom a konstruktív javaslatokat.
sracok,
borruha ala vennek termo alaoltozot, hogy a hidegebb idoben se fazzak.
ki mit ajanlana? helly hansen, decathlon, vagy valami mas? a dragabb a jobb?
thx elore is!
Mondjuk azt nem értem mért kell használton gondolkodni mikor annyi az akció mint égen a csillag.40-50e-res sisakok már vannak 20-23e ért.Érdemes nézni mondjuk a louis akcióit de itthon is ki lehet fogni jókat.Csak keresni kell.És abba garantáltan csak a saját izzadságom lesz benne.
A Shoei XR1000 nem versenysisak, hanem sport-túra, csak itthon versenyeznek vele többen is. Amúgy Raid II-őt vehetsz újan 60-ért az Imetben, vagy nézz szét az fc-moto.de-n!
vehetsz jó használtat is, de nagy a rizikó, hogy ki ejtette le előtted. Viszont inkább egy használt de minőségi, mint egy új, szarabb. Nézz szét az apróban.
igen megvan!arcpárnái kivehetőek meg a fejtetőnél is!45000 -be odaadom :)
üdv
Itt a fórumon mondták páran akiknek volt hogy picit zajos nekik.Én még nem tapasztaltam.Ez is tűréshatár kérdése ki mit tart zajosnak.
Teszteredmények személyesen remélhetőleg márc-5.-e körül.
MARUSHIN 777 DAISHO ,szerinted? Tényleg jó az ár!Esetleg más konkrét javaslat? Bár már bunkóságnak tartom,hogy ilyen szinten támaszkodom másra,de valószínűleg te/ti tapasztaltabbak vagytok.
Ára:18ezer
Nekem a marushin lett a szimpi ár/értékük most nagyon jó.Csak szokni kell az egyedi izlésvilágot megjelenítő grafikáit.Bár nekem bejövős.
Gondoltam az AGV-re én is a shoxban,de pont itt olvastam pár negatív véleményt róla,igaz,hogy az olcsóbb kategóriás cuccokról.
Ráhaladok a a témára komolyan.
link
Má ha műkszik a link.
De az euromotor is akciózik elég bőszen 2009-es nolanokat a shox is rendesen söpri a raktárat AGV-kből már ha maradt.stb.
Én személy szerint egy marushint vettem a yamaha worldben a louisos nál picit drágábban de nem tudtam várni.
borruha ala vennek termo alaoltozot, hogy a hidegebb idoben se fazzak.
ki mit ajanlana? helly hansen, decathlon, vagy valami mas? a dragabb a jobb?
thx elore is!
Rákérdeztem,de még nem válaszolt a kolléga.
Vélemény? Ötlet?