Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy M-es Marushin Samura 777NX sisak. Pont mint a képen, gyakorlatilag új. Két plexit adok hozzá (fekete, és a víztiszta) Mind a kettő karcmentes. Ára 30 000 dobozzal papírokkal, gyári sisakzsákkal, és a két plexivel.

Hétvégén pesten leszek, ha valakit érdekel felviszem.
Ez a típus nem jó az enyémre
Ahogy a kollega is említette ez a lukas "széria"
Azért köszi a képet
szia!Mennyit gondoltal a plexire?ilyen a fekete is!
Lehetne picit bővebben
Mármint a próbából eredő tapasztalatra gondoltam
plekó felfogatásárol küldhetnél képet! Ha ujfajta engem is érdekel! Mail adatlapon, dobj képet, meg egy árat! üdv! (de kétlem mert szerintem ez lukas, nem fedett oldalu plexi..., mivel még régi tipusu a sisak, ahol a plexit oldallap védte! Mindegy azért dobj egy mailt! üdv
Üdv!
Szerintem jobban jársz anyagilag ha a sötét plexit külön dobod piacra....
Például ha felmegy a S4-re akkor engem érdekel a dolog...
sziasztok!Eladók a cuccok:shox bőrruha 38E xl-es méret(170-180cm,70-85kg)
agv buko 15E(két db plexit adok hozzá)M-es méret
Trace csizma kb zsír új 18E 44-es méret
Egy nem túl informatív honlap, viszont a magyarok által oly kedvelt olasz tengerparti üdülőhelyekhez igen közeli motorosruházati outlet bolt:
motoutlet
Térkép
Nekem is ilyenek vannak, sajnos ki is próbáltam már , de meg kell mondanom megérte az árát.
Hali mindenki. ha valaki tud Debrecen környékén női 46-48-as kétrészes bőrruhát (használt vagy új) elfogadható áron javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');do
cument.frmmsg.body.focus() vagy van valakinek eladó írjon köszijavascript:smile(document.frmmsg.body,'30
9;);document.frmmsg.body.focus()
Halihó eladóvá vált Styl Martin krosszcsizmám..megkimélt mindig lekezelt állapotban tettem le..apro hibája 2 db müanyag csat félig el van törve de cserélhetö ill motorozáskor nem csatolódik ki ugyhogy nem zavaró tényezö.mérete 44es..utcai cipöméretem 42.5es...Postán is
Ez sztem megér 1 misét....a lejobbnak mondják
http://www.protektorok.hu/
Csááó!
Valaki tud valami jóféle térdkoptatókat? Egyrész érdekelnek az olcsók, meg a dizájnos kategória

Meg valakinek van ötlete, hogy a ruhámban a "gerincprotektort" hogy, s milyen márkájú gerincprotektorra tudnám lecserélni?
Hali Fiúk!
Sajnos egészségügyi okok miatt el kellett adnom a motoromat,így a ruhám megmaradt,amit eladnék. Kabát (corduba,alkar-könyök,váll-hát protektor,sok zseb,szűkíthető derék és felkar) a nadrág ugyan ilyen (térd,oldal,far protektor,térdig zipzár levehető derékmagasítás kantárral) mindkettőben kivehető thermobélés. Mérete XL, én 185 mags 100-kg vagyok,de 190/110-ig biztosan jó.A nadrág derékbősége 100 cm. Keveset használtam, teljesen hibátlan állapotban van mind2. Ár: megegyezünk
Sziasztok segítséget kérnék bőr ruha tisztítás,ápolás,szagtalanítással kapcsolatban.... előre is köszi
Mármint véleményetekre, ill. tapasztalatotokra lennék kíváncsi erről a termékről.
Sziasztok, valaki használt/ használ ilyen mellényt?
Helló!
A Berik magyarországi forgalmazója a superzone!
superzone
kösz tom csak ha már van helye... meg az akármilyen lehet hogy nem megy alá mert pont jó.
vegyél egy akármilyen felcsatolható protektort, jobban jársz vele!
hali nem tudja valaki hogy ki forgalmazza a berik márkát magyarországon mert van 1 berik moto gp kabátom és kéne bele gerincprotektor köszi
Hazai kereskedésben lett vásárolva.