Eladó egy M-es Marushin Samura 777NX sisak. Pont mint a képen, gyakorlatilag új. Két plexit adok hozzá (fekete, és a víztiszta) Mind a kettő karcmentes. Ára 30 000 dobozzal papírokkal, gyári sisakzsákkal, és a két plexivel.
Hétvégén pesten leszek, ha valakit érdekel felviszem.
plekó felfogatásárol küldhetnél képet! Ha ujfajta engem is érdekel! Mail adatlapon, dobj képet, meg egy árat! üdv! (de kétlem mert szerintem ez lukas, nem fedett oldalu plexi..., mivel még régi tipusu a sisak, ahol a plexit oldallap védte! Mindegy azért dobj egy mailt! üdv
Egy nem túl informatív honlap, viszont a magyarok által oly kedvelt olasz tengerparti üdülőhelyekhez igen közeli motorosruházati outlet bolt: motoutlet Térkép
Hali mindenki. ha valaki tud Debrecen környékén női 46-48-as kétrészes bőrruhát (használt vagy új) elfogadható áron javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');do
cument.frmmsg.body.focus() vagy van valakinek eladó írjon köszijavascript:smile(document.frmmsg.body,'30
9;);document.frmmsg.body.focus()
Halihó eladóvá vált Styl Martin krosszcsizmám..megkimélt mindig lekezelt állapotban tettem le..apro hibája 2 db müanyag csat félig el van törve de cserélhetö ill motorozáskor nem csatolódik ki ugyhogy nem zavaró tényezö.mérete 44es..utcai cipöméretem 42.5es...Postán is
Hali Fiúk!
Sajnos egészségügyi okok miatt el kellett adnom a motoromat,így a ruhám megmaradt,amit eladnék. Kabát (corduba,alkar-könyök,váll-hát protektor,sok zseb,szűkíthető derék és felkar) a nadrág ugyan ilyen (térd,oldal,far protektor,térdig zipzár levehető derékmagasítás kantárral) mindkettőben kivehető thermobélés. Mérete XL, én 185 mags 100-kg vagyok,de 190/110-ig biztosan jó.A nadrág derékbősége 100 cm. Keveset használtam, teljesen hibátlan állapotban van mind2. Ár: megegyezünk
Hétvégén pesten leszek, ha valakit érdekel felviszem.