Shoei XR-1000 "s" méretű GSX-R edition Ha valakit érdekel esetleg. 1 szezonban volt használva, utassisakként pár alkalommal. Makulátlan karcmentes, akár újként is árulhatnám.....de nem rontom a hírnevem
Robogó sisakok :
LEM stone és MDS (AGV) sisakok, EU szabvány,olasz nem gagyi kínai : 5500 / db
Használva nem voltak, simléder hiányosak.Tel : 0670/2705280 (Bp)
Szép estét mindenkinek.
Hozzám került pár cucc! Megosztanám veletek, hátha érdekel valakit.
Tehát, van 2 protektoros kabát.
Kék fekete:42es méret g.tsugore-tex lady, asszem ez a neve (eredeti ár rajta van még, 629 font)
Piros fekete:44es méret
Egyrészes bőr 54 es méret.
Mondjuk legyen a bőr 150, a kabátok meg 70-70. 0 km-esek! Az ár ,természetesen alkuképes. Elérhetőségeim az adatlapomon.
Oké mert nekem is ez van de az 56-meg lógna fönt mint állat mi tévő legyek?
Te merre felé laksz,mivel a boltba nem volt 56-os így kénytelen leszek a tiedét felpróbálni,persze csak ha engeded
A Sima Vertigot én nem próbáltam, nekem Corsa Air-em van, de abból egyel nagyobb kellett, mint az utcai cipőim(44 helyett 45). A Vortice-ból pl majdnem a 46-os lett volna jó nekem... Szóval még márkán belül is eltérőek lehetnek, de a lényeg h mindenképp fel kell próbálni ezt is vásárlás előtt. De azért az a +1 méret majdnem biztos!
A sima Vertigo nem mai darab már az tuti, és igen, lehet több éves is akár, de nem biztos.
Van valakinek tapasztalata Swift torsion X csizmával? Ennél a típusnál jó-e a 44-es a 44-es lábra, vagy kell a 45-ös mint általában?
LEM stone és MDS (AGV) sisakok, EU szabvány,olasz nem gagyi kínai : 5500 / db
Használva nem voltak, simléder hiányosak.Tel : 0670/2705280 (Bp)
akko majd összecsörgünk azt egyeztetünk
szép estét!
Egy "biztosan érdekel" mondatot várok Tőle,ha nem jön,akkor küldöm a mail-t!
Szép estét mindenkinek!
Szóval mennyi az annyi?
Várom a mailt....
Nézd meg a mail-jeid!
Üdv:Brit
kéne nekem Fm krossz sisak lehetőleg piros színben s-es méretben
Hozzám került pár cucc! Megosztanám veletek, hátha érdekel valakit.
Tehát, van 2 protektoros kabát.
Kék fekete:42es méret g.tsugore-tex lady, asszem ez a neve (eredeti ár rajta van még, 629 font)
Piros fekete:44es méret
Egyrészes bőr 54 es méret.
Mondjuk legyen a bőr 150, a kabátok meg 70-70. 0 km-esek! Az ár ,természetesen alkuképes. Elérhetőségeim az adatlapomon.
Te merre felé laksz,mivel a boltba nem volt 56-os így kénytelen leszek a tiedét felpróbálni,persze csak ha engeded
Az ár alkuképes.
A sima Vertigo nem mai darab már az tuti, és igen, lehet több éves is akár, de nem biztos.
Fekete pleko-t tudok!Holnap teszek fel képet,ha gondolod!
Márka mindegy
valaki tud esetleg eladó plekót agv stealth-hez?
előre is köszi!