Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Shoei XR-1000 "s" méretű GSX-R edition Ha valakit érdekel esetleg. 1 szezonban volt használva, utassisakként pár alkalommal. Makulátlan karcmentes, akár újként is árulhatnám.....de nem rontom a hírnevem
Szia teve007!Érdeklődnék,meg van e még a ruha?És milyen méret?
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata Swift torsion X csizmával? Ennél a típusnál jó-e a 44-es a 44-es lábra, vagy kell a 45-ös mint általában?
Robogó sisakok :
LEM stone és MDS (AGV) sisakok, EU szabvány,olasz nem gagyi kínai : 5500 / db
Használva nem voltak, simléder hiányosak.Tel : 0670/2705280 (Bp)
Ment a "biztos érdekel" válasz meg a telószám
akko majd összecsörgünk azt egyeztetünk

szép estét!
Bocy-é az elsőség,érdekli...
Egy "biztosan érdekel" mondatot várok Tőle,ha nem jön,akkor küldöm a mail-t!
Szép estét mindenkinek!
Szia! Ha ez a stealth-re jó akkor jó a S4-re is
Szóval mennyi az annyi?
Várom a mailt....
szintúgy,ment 2 mail...
Valakinek nem kell innen valamilyen kesztyű? A lassan feladnám a rendelést, ezért sürgős lenne.
ment a válasz
Helló!
Nézd meg a mail-jeid!
Üdv:Brit
Csak nem.....
szevasztok srácok!
kéne nekem Fm krossz sisak lehetőleg piros színben s-es méretben
Atyaisten végem,addig baszakodok míg kiürül a csodaraktár,azt motorozhatok alsógatyában
Balassagyarmaton lakik
Értelmesebb képeket, holnap tudok küldeni!
Szép estét mindenkinek.
Hozzám került pár cucc! Megosztanám veletek, hátha érdekel valakit.

Tehát, van 2 protektoros kabát.
Kék fekete:42es méret g.tsugore-tex lady, asszem ez a neve (eredeti ár rajta van még, 629 font)
Piros fekete:44es méret
Egyrészes bőr 54 es méret.

Mondjuk legyen a bőr 150, a kabátok meg 70-70. 0 km-esek! Az ár ,természetesen alkuképes. Elérhetőségeim az adatlapomon.
Oké mert nekem is ez van de az 56-meg lógna fönt mint állat mi tévő legyek?
Te merre felé laksz,mivel a boltba nem volt 56-os így kénytelen leszek a tiedét felpróbálni,persze csak ha engeded
Ufo scorpion protektoringröl mi a véleményetek?
A Sima Vertigot én nem próbáltam, nekem Corsa Air-em van, de abból egyel nagyobb kellett, mint az utcai cipőim(44 helyett 45). A Vortice-ból pl majdnem a 46-os lett volna jó nekem... Szóval még márkán belül is eltérőek lehetnek, de a lényeg h mindenképp fel kell próbálni ezt is vásárlás előtt. De azért az a +1 méret majdnem biztos!
A sima Vertigo nem mai darab már az tuti, és igen, lehet több éves is akár, de nem biztos.
pffúúú..az fasza lenne.mennyi pénzmagért gondoltad?
Üdv!
Fekete pleko-t tudok!Holnap teszek fel képet,ha gondolod!
Helló keresek valami zsir cross szemüveget mindegy mennyi csak nagyon jó és szép legyen valami szines lencsével ha lehet.
Márka mindegy
hali!
valaki tud esetleg eladó plekót agv stealth-hez?
előre is köszi!