Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50 52 54 56 58-as van belőlük.
Jól beszelsz! Az 54-nél az volt a legnagyobb gond, hogy motoron alig birtam behajlitani a térdem mert nem engedett annyit a ruha! Az 56 motoron pont fasza!
Most van...ennyiért, aztán nem lesz jó darabig szerintem. De majd lesz más....talán.
Sidi Vertigoval kapcsolatban kérdezném a tulajdonosokat, hogy ennek a méretezése mennyire jó? Azt olvastam, hogy nagyjából egy számmal kisebb, mint a valóságos. Ez mennyire régi típus? Ami most van leárazva, az lehet akár több éves példány is?
fincsi az ára
Teljesen perforált....jól szellőző versenyruha.
Szia!

Most a spidi T-1 van akcióban 258.000 helyett 165.000-ért. Az alábbi színekben van még. De a méret az változó melyikből mi maradt.
Szia Pohi!
Érdekelne új egyrészes börruha.Milyeneket tudnál,és mennyiért?
Köszi Üdv!
Eladó
Vanucci egyrészes ruha
58-as méret
szép állapotban,szinte szagmentes
én 185/90kg vagyok
ár:69.000Ft

Tel:0630 6294424
190/78 vagyok, clover q3-at vettem, 52-es boven jo ram. Spidibol 50-es kellett volna.
Hát visszamész és elmondod, hogy vacilálsz e között és egy clover között, a többi 3 márka már kiesett és ezért akarod megpróbálni megint...... .....más ötletem nincs
Tök jól áll rajta,de rajtam min tha az 54-es állt volna így,és mintha 56-os nem is lett volna a boltban.
22548-nál van a kép amit felrakott. Picit lóg a térd felé, de ha motorra ül az kisímul szerintem....
Neki 56-ost rendeltem....
Csak nem
Neked 56-os van?
Bakker nekem annyi most mennyek vissza bocs tőletek akarom venni de most még nem,azért felpróbálom mégegyszer
Ja és pofátlanul bemondták rá a 258-at,hát mit képzelnek ezek azt hiszik nem ismerem a Pohit,csak addig tökölök amíg el,nem fogy a csodaraktárból azt beszopom mint atom
Próba próba próba,minden gyártó más-és más.
Próbáld fel, mert elbacod! Nekem 54 es van, és 173 vagyok, 84 kg.Épp passzentos.
Clover-ből valóban jó volt az 52-es,mert hosszú szabású a comb része és nem nyomja a térdem.
Hanyas méretű ruha jó nekem?
Méretek: 186cm, 95kg. Egy vagy 2részes bőrruhát akarok venni. Ahogy nézegettem az 54-es naggyából passzolna. Szerintetek?
szerintem is az 54-es lehetett jó , és az 56-os lötyögős
185 cm és 85 kg vagyok. Rám, a clover q3-ból az 52-es méret a passzentos.
remélem, hogy tudtam segíteni.
Szerintem a 186cm magassághoz az 54 nem lesz jó! Szerintem!