Jól beszelsz! Az 54-nél az volt a legnagyobb gond, hogy motoron alig birtam behajlitani a térdem mert nem engedett annyit a ruha! Az 56 motoron pont fasza!
Sidi Vertigoval kapcsolatban kérdezném a tulajdonosokat, hogy ennek a méretezése mennyire jó? Azt olvastam, hogy nagyjából egy számmal kisebb, mint a valóságos. Ez mennyire régi típus? Ami most van leárazva, az lehet akár több éves példány is?
Hát visszamész és elmondod, hogy vacilálsz e között és egy clover között, a többi 3 márka már kiesett és ezért akarod megpróbálni megint...... .....más ötletem nincs
Bakker nekem annyi most mennyek vissza bocs tőletek akarom venni de most még nem,azért felpróbálom mégegyszer
Ja és pofátlanul bemondták rá a 258-at,hát mit képzelnek ezek azt hiszik nem ismerem a Pohit,csak addig tökölök amíg el,nem fogy a csodaraktárból azt beszopom mint atom
Most a spidi T-1 van akcióban 258.000 helyett 165.000-ért. Az alábbi színekben van még. De a méret az változó melyikből mi maradt.
Érdekelne új egyrészes börruha.Milyeneket tudnál,és mennyiért?
Köszi Üdv!
Vanucci egyrészes ruha
58-as méret
szép állapotban,szinte szagmentes
én 185/90kg vagyok
ár:69.000Ft
Tel:0630 6294424
Ja és pofátlanul bemondták rá a 258-at,hát mit képzelnek ezek azt hiszik nem ismerem a Pohit,csak addig tökölök amíg el,nem fogy a csodaraktárból azt beszopom mint atom
Méretek: 186cm, 95kg. Egy vagy 2részes bőrruhát akarok venni. Ahogy nézegettem az 54-es naggyából passzolna. Szerintetek?
remélem, hogy tudtam segíteni.