Basszus bementem ma próbálni,és elfelejtettem hogy melyik méret is volt jó,nagyon nagy barom vagyok,egy hülyefasz,most nem tudom hogy az 52,volt passzentos és az 54 licsit lötyögősen jó,vagy 54 pasz és 56 lötyögősen jó.
Még egy ilyen hűlye nincs a földön,viszont a térdemet ez is nyomta,de belemásztam ma Spyke-ba,clover-be,és mindet szarnak éreztem,nem tudom mi tévő legyek
Nembeszélve arról hogy az arlen kenguru után mindet kő nehéznek éreztem,a spyke mint a karton,még ez aspidi volt a legtürhetőbb.
Hello!
Van egy eladó vadonatúj Progrip páncélom! (egyszer sem használt) Felnőtt méret! Full ugyan olyan mint a képen és a linken! Ár: 15.000ft
Postán is eltudom küldeni! http://www.bigbikeshop.hu/term...
Faxa Nagyon jó....főleg a faelgázosító kazán. Nagyon komfortos, reggel meg este gyújtok be 1x és a többi szabályozott mint a gázfűtésnél. Persze jóval olcsóbban jövök ki. Idén anyósék állták a fát, így a legolcsóbb de jövőre sem lesz több a fűtési költség 150.000-nél egész télen, de inkább kevesebb. Ami az otthoni házhoz véve nagyon jó, mert ott 50.000 Ft volt havonta a gáz....és még nem is volt olyan meleg mint itt, nappal 24 este 22 fok van belőve. Szeretem a meleget........ Elbandi, hol vagy?
Hát....a lakás fontosabb. aztán együtt könnyebben összejön a pénz. Legalább is ez nekem így működik most. Belül kész vagyunk a lakóterületen 95%-ban. A padlás ráér egyenlőre, majd ha lesz gyerek és megnő. A külső részt akarom megcsinálni idén, kerítés, szigetelés homlokzat színezés, meg a kertet befűvesíteni, meg viakolor....meg...meg.... Aztán jövőre autó....és utána lévő évben remélem egy motor.....
en meg valami lakoegysegre. bar gondolkozom, hogy egy mv agusta legyen helyette. de lehet, hogy akkor a zasszony megolne, es nem tudnam hasznalni. pedig sosem lesz megegyszer ennyi penzem egyben.
Hát....igen ez sokakkal előfordul. És ha beindul a szezon még kevesebb lesz a pénz, kezdődik a gépjárműadóval és bizosítással, aztán lehet tankolni, gumizni stb..... . Én meg kerítésre gyűjtök
igen, ennyi a boltban is. t1 jo volt ram, de nem tettszik a mintaja, trackster sem volt rossz, de az rr touring mindent vitt. csak hat mind 250e korul volt.
Igen kifejezetten a spidi italos flakonnak van kihagyva a hely benne a szivacs közt, ahogy néztem. A honlapjukon 258.000 a ruha. A boltban is ennyi? Semmi akció nincs rá? Ha lenne motorom, tuti vennék magamnak is egyet 165.-ért....de így minek.....
de nem tomor. nemreg voltam spidi ruhakat probalni a Motorlinenal, es bar volt bennuk valami (ezek szerint szivacs), nem toltotte ki teljesen. mondta is az elado, hogy a vizestartaly jobb bele, mert ugyebar teljesen kitolti a pupot.
bar vannak olyanok is, akik a kulcsot-tarcat-telefont hordjak benne. na olyankor jo raesni...
Még egy ilyen hűlye nincs a földön,viszont a térdemet ez is nyomta,de belemásztam ma Spyke-ba,clover-be,és mindet szarnak éreztem,nem tudom mi tévő legyek
Nembeszélve arról hogy az arlen kenguru után mindet kő nehéznek éreztem,a spyke mint a karton,még ez aspidi volt a legtürhetőbb.
http://www.protektorok.hu/tesz...
Van egy eladó vadonatúj Progrip páncélom! (egyszer sem használt) Felnőtt méret! Full ugyan olyan mint a képen és a linken! Ár: 15.000ft
Postán is eltudom küldeni!
http://www.bigbikeshop.hu/term...
De ezeket megéri szépen megcsinálni, mert hosszú - hosszú évekre szól.
Sok sikert, pénzt hozzá!
Sziasztok urak léptem dolgozni.
illetve nekem meg boven eleg a jelenlegi motor is, nem akarok telhetetlen lenni.
Milyen az új ház? Megszoktad?
Szemezgetek vele (kék-fehér), de sajnos a kassza meg kong az ürességtől.
Ha gondolod vedd meg nyugodtan, majd én használom.
bar vannak olyanok is, akik a kulcsot-tarcat-telefont hordjak benne. na olyankor jo raesni...