Thebear, leírta, de egyébként folyadék tárolására is szolgál, mint a Spidi T-1-ese, lehet hozzá venni egy flakont és egy szívócsövet. 165.000-ért tudok akciósan, a motorline-nál 258.000, ha esetleg most készülsz vásárlásra. Páran lecsesztek, hogy miért nem szóltam időben.....
arra jó, hogy nagy sebességnél stabilizáljon, a sisakkal egy vonalat képezve az áramlás javul, esésnél pedig kitolja a tested az aszfalttól, és gerincvédőként is funkcionál. De kötelező a ruha alá egy full gerincvédő e mellé is.
Egyesek azt mondják, hogy víz tárolására szolgál, de tulajdonképpen főleg zsíradékból áll élelem raktározására. A a a púp:
kiéhezett tevének gyakran szinte eltűnik a púpja, vagy olykor petyhüdtté válik, de néhány heti kiadós etetés után a púp ismét a régi.
Érdekes módon a kétpúpú teve, amely jobban alkalmazkodott Közép-Ázsia sivatagainak hűvösebb éghajlatához, könnyen keresztezhető az egypúpú tevével. Ez arra utal, hogy a két fajta ugyanannak a fajnak a változata.
Kezdő motoros vagyok, és most vagyok ruhavásárlás előtt, és szeretném, ha valaki felvilágosítana, hogy a púp az mire való a ruhán, utcán van szerepe, netán jobban véd?
Sziasztok. Lenne két db eladó kesztyűm. az egyik egy Spidi Penta, fekete színű, L-es méretű, ez kb 1 éves, de nagyon keveset használtam, mert kicsit kicsi a kezemre. A másik egy Alpinestars GP PRO, szintén fekete, ez XL-es méretű, még a régebbi típusú, olyan, mint a mellékelt képen, DE NEM KONKRÉTAN AZ ÉN KESZTYŰMRŐL KÉSZÜLT A KÉP!, tavaly nyár végén vettem, de ez is egyszer volt rajtam, mert ez is szűknek bizonyult. Árak postázva 20-20 ezer forint. Ebből viszont már nem tudok engedni, képeket, most nem tudok feltenni, mert éppen nem tartózkodom otthon, amint lehetőségem lesz, rakok fel, tehát ez egyfajta előzetes igényfelmérés. Ha valakit így látatlanban érdekel a cuccos, kérem a feket663kukacfreemailponthu-n jelezzen felém!
Ok. A héten betegen vagyok, mert 4 ember köhögött körbe.....amit kibírtam az 5.-et már nem így folyik a niagara a nagy duda orromból. Tehát elérhető vagyok e-mail formában nagy %-ban.
Te tényleg hasonló testalkat vagy mint én.
Na szerdán bekotrok a motorline-ba és felpróbálok eggyet,és ha tuti akkor már írok is neked pohi hogy azonnal kő.
Aha ez lessz a megoldás,mégegyszer nem szopatnak meg a buzi kereskedők,hogy ilyen szűk legyen meg olyan, igy nyúlik meg úgy,azt a lófaszt,kurva kényelmesnek kell lennie már az első pillanatól,hogy ki tudj benne ülni faszán meg tudjál mozogni,nem mint aszög mert levegőt is alig kapsz benne
No akkó én is ákombákom vagyok? Én csak 1 kilóval vagyok több mint te a magasság ua! Nekem Spidibe az 54-es nagyon kicsi volt, az 56-os pedig gerincvédővel, és protektornadrággal
186 magas vagyok,és 86,kiló.
Nembeszélve arról hogy a tönk testemből pálcikák lógnak ki,mint egy ákombákom,vagy egy Gibbonmajom(a barátaim így is becéznek)na ez vagyok én.
kiéhezett tevének gyakran szinte eltűnik a púpja, vagy olykor petyhüdtté válik, de néhány heti kiadós etetés után a púp ismét a régi.
Érdekes módon a kétpúpú teve, amely jobban alkalmazkodott Közép-Ázsia sivatagainak hűvösebb éghajlatához, könnyen keresztezhető az egypúpú tevével. Ez arra utal, hogy a két fajta ugyanannak a fajnak a változata.
Kezdő motoros vagyok, és most vagyok ruhavásárlás előtt, és szeretném, ha valaki felvilágosítana, hogy a púp az mire való a ruhán, utcán van szerepe, netán jobban véd?
Köszi a választ!
Üdv,
Gábor
Egyébként milyen méretűt és színűt szeretnél és mennyit szánsz rá?
Új, eredeti GAS - Honda (lány) pólók, több féle méretben, és színben jóval a bolti ár (8k) alatt ELADÓ. (5k / db.)
Ha vkit érdekel, akkor az R1 topicba írjon!
Zema
Na szerdán bekotrok a motorline-ba és felpróbálok eggyet,és ha tuti akkor már írok is neked pohi hogy azonnal kő.
Nembeszélve arról hogy a tönk testemből pálcikák lógnak ki,mint egy ákombákom,vagy egy Gibbonmajom(a barátaim így is becéznek)na ez vagyok én.
valakinek 54es bőrkombija nincs véletlen eladó?