Mindbű.De az egy hónapja volt.Azóta bőven feltankolhattak.Meg én nyárit kerestem.
Majd ha valamikor eljutok oda akkor keresek másikat.Direkt rövid szárút kerestem hosszúm van.
Mikor voltam kifogytak a nagyból vagy én voltam ortopéd méret.Amit épp magamra tudtam erőszakolni annak hosszú volt az ujja.Még a Held valami tengeri élőlényesének is.
A FrankThomas kesztyűkből van 2-3XL-es is, az XXL-es Arlen kesztyűm éppen nem volt kicsi, míg ebből az XXL-es lötyögött.
De a FIVE-okból is van nagyméret, csak némileg drágábbak. Viszont állati jól néznek ki, nagyon kényelmesek.
De az a lentebb beszúrt SPIDI fehér, nagyon jól néz ki, ki is megyek megnézem, ennyit megér, ha kényelmes...
Nekem van bőr ruhám perforált majd mindenhol, ezért nagy melegben jól szellőzik miközben motorozol (ha állsz akkor meleg és nehéz) és nagy sebességnél is megvéd. Télen sőtt ősszel is hideg.
Vettem cordura ruhát is ez remek a hideg időkben mert van hozzá bélés, jól bírja az essőt egy ideig. Nyáron ha kiveszem a bélést és kinyitom a szellőzőket akkor jól szellőzik és könnyű. Ha utassal megyek és lassan akkor ezt veszem fel.
Szóval mindkettőnek ven értelme.....de először legyen egy jó bőr, mert úgysem bírod ki a száguldást, aztán ha lenyugodtál picit akkor jöhet a cordura is később.
44 az ára, de erre még rájön a posta.
Szerencsés esetben vám és áfa nélkül kb 50ből van itthon.
Nekem bátyám küldte és kevesebbet írt rá mint 100 dollár, emiatt vámmentes volt. Nem adnám el, ha jó lenne a kezemre, de sajna 1 mérettel kisebbet rendeltem és nem akarom feszegetni, úgyhogy ha valakinek van ugyanilyen csak nagyobba, akkor csere is érdekel.
Kevlár protektorok, kengurubőr, belső varrás, stb...
Üdv!
Szia!
Nekem van egy Teknic Violatorom eladó L-es, ezüst színben ha érdekel. Annak ellenére, hogy ez az egyel régebbi típus, vadi új, null kilométeres. Superbike júliusi kesztyűtesztjén ő volt a győztes.
Üdv!
balazsgabor7@citromail.hu
A lajosban egyetlen kesztyűt tudtam venni.Egy kemény protis cross kesztyűt.Valami Madhead.Mindegyik másik kicsi volt rám szó szerint.Igaz az a bécsi vót.
Ezt én is tudom, próbáltam párat louis-ba heingerickebe ..de ára nem nagyon volt szimpatikus. Ez aránylag jól is néz ki a sisakomhoz megy: Shark Rsi Eden white..fehéret keresek mindenképpen. ára se durva...majd elmegyek megpróbálom..130 vagy 200km:D annyit megér:D
Majd ha valamikor eljutok oda akkor keresek másikat.Direkt rövid szárút kerestem hosszúm van.