Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már a tükrös plexit is megvettem hozzá..
Mi ott álltunk majdnem az ajtó szájába, már 8 után pár percel ott voltunk. Két haveromnak sikerült venni, igaz az egyikük 2őt akart hozni az öcsének is, de csak egy sikerült. Egy srác állt még mögöttünk az ajtóban, az egyszer szólt is, hogy aki előre tolakodott és 10 előtt jött az ugyan menjen már hátra. Két kibaszott csaj meg még csak befurakodott az első sorba. Haverék már ott voltak hogy megcsapják őket. Aggodalomra amúgy semmi ok. A márciusi motor kiállításon lesz még akció dögivel. Én még ott vettem anno sisakot HJC-t félárba. Én azóta is meg vagyok vele elégedve.
Hát ez durva, nem gondoltam volna, hogy ennyi barom van...ezért lökdösödni...
Üdv!
Akkor még szerencse hogy nem mentem fel csak ezért Pestre, 230-km. Ennek örülök. Meg LS2 Bukósisakok 2010 modellek tök jól néznek ki, és az áruk is jobb. AGV bukósisakokról jót nemigen hallottam. Van nekem egy AGV Longway, nem jó, katasztrófa, nem tudtam megszokni. Pot sisak, ha valakit cipelek.
Mi 8:45kor érkeztünk kb, be is álltunk a sorba, de folyamatosan toltak kifele.
13 éves unokaöcsémmel voltam, de a végén kiálltunk a sorbol, mert kitoltak a picsaba.....
Nem gondoltam volna, hogy ilyenek az emberek....
Persze, nagyon jó áron volt a buksi, meg minden, de ha valakinek volt annyi ambicioja hogy 7tol ott alljon, akkor aki 10:01kor odajon, ne lokjon mar fel, hanem takarodjon a sor vegere.....
En igy gondolom....
Amugy sikerult megfogni egy szurket, a piros mocihoz:D
nem gyenge...haverom is két sisakot akart venni...utazott érte 180km-t...azóta még nem beszéltem vele, így nemtom sikerült-e...
Sziasztok eladnám Zeus Valiant bukómat karcmentes állapotban.2009 nyarán vettem. ár:17000Ft email:motoros162@citromail.hu
4en voltunk, de nekem nem kellett. Két haverom vett, nekik sikerült.
neked sikerült venni?
na igen. 8 óra körül kellett érkezni, hogy a sor elejére kerülj. Mi szerencsére ott voltunk. 2 csaj viszont 9:45 kor érkezett és pofátlanul beálltak az ajtó mellé. egy srác oda is szólt hogy ugyan aki később jött menjen már hátra. Befelé menet havert fel is lökték annyira törtetett mindenki. Igaz csak 25 embert engedtek be kezdésnek. A sisakok kemény 2 perc alatt fogytak el.
egy gyereket majdnem meg is vertek:D
Szevasztok.

Hat volt allatkodas a shox elott, rendesen lokdosodtek az emberek...
Sok allat, pedig azt hittem hogy a motorosok jo emberek, de eleg nagy alatkodas volt.
Lazer Dayton
pinkmotors
most akciós: 25ezer
holnap a shox-ban 20ezer Ft lesz egy 86ezres sisak...3 színben, több méretben...amíg el nem kapkodják...
Üdv! Érdeklődnék olyanoktól akik értenek a bukósisakokhoz, hogy milyen bukót éri meg venni ha nincs csak 10-25e ft-om rá. Esetleg a használt bukó is érdekelne.
Ne csak a fejméretre figyelj hane hogy tartsa az arcod, mert ha lötyög a nagyon szar nagyobb tempónál, nekem MDS van r szériás, mikor vettem alig jött a fejemre, most meg már nem tartja az arcom:(
hát amikor én vettem sisakot kinéztem magamnak az ujságba egy mds-t mer az jó áronn volt, de amikor fölpróbátam semejik méret nem volt jó a fejemre ezér agv-t vettem mer az pont jó nemnyom sehol inkább tise vegyetek vaktába
köszi az infókat urak ja ezt nem igy kéne megoldani dehát....
Jut eszembe, a sisakok méretezésénél felvan tüntetve a fej átmérő,próbáld megazt használni!
de nem mindegy a fejének az alakja sem!
ha nem akarjátok, hogy utána probléma legyen, akkor mindenképpen a tulaj próbálja fel a sisakot és több márkát is nézzetek meg!
Pl nekem egyes sisakból ARAI, SHOEI, S-es kell, de most AGV-t vettem és ebből XS-es kellett!
fejméretem 55 cm, ha ez segít
Pfu , ez nagyon nem szerencsés szitu, nekem az 56-os arconra xs,akkor 59-re s,vagy L lehet a találó!
Valaki help légyszives! Ismerősömnek vennék egy bukót ,de ő nem tud eljönni. 59 es a fejátmérője. Milyen számozásu bukót vegyek neki? tudom neki kéne megpróbálnia.... de mégis, a méret adott. Köszi
Cserélj bukót,és válassz olyat, amihez vannak ilyen cserecuccok. Javaslom a márciusi motorkiállítást, ott próbálni is lehet .
Szerezz önbizalmatattól nő az arcod, utánna ha jól sikerül szorítabi fok a cilinder
Szorri, de ziccer volt!
a drága,minőségi sisakok általában 2 héjmérettel készülnek és az arcpárnák cserélhetők, sőt vannak márkák, ahol direkt vannak különböző méretű arcpárnák is egy héjmérethez.
a lényeg az, hogy ha 2 számmal nagyobb mint a fejed mérete, akkor cseréld el, vagy add el,mert a sisaknak passzentosnak kell lennie!