Lenne egy kérdésem, aki Cölöp mesternél szabatott már ruhát bevonna az árakba pls! mert az öreg nem tudott mondani árat, csak ha látja a cumót! Aki szabatott már nála valami apróságot, kicsit innen kivesz kicsit oda betesz az pls irjon egy KB árat h mivel számoljak!
Tud valaki véleményt, tapasztalatot mondani az új NUVO sisakokról? shoxban kapni, angol márka, kínában gyártva, és elvileg ugyanaz a fószer a projektvezetője, mint a a NITROnak volt 4-5 éve. És a nitro sisakok sem rosszak.
én is a kettő között tanakodtam, de aztán megláttam a CURB-ot és azt vettem meg.
mentem vele, eddig minden elismerésem, főleg, hogy állítható a szára, így a vádliméretedhez lehet állítani.
csak egy gond van, nem árulnak orrkoptatót és nem is tudják megmondani, hogy honnan lehetne beszerezni
köszönöm a válaszokat.
főleg ingázásra és rövidebb túrákra keresek valamit...de mivel magas vagyok és vékony, ezért a legtöbb szabvány dzseki rövid . Ezek a hosszított túrakabátok remélem már jobbak.
Sziasztok!
lehet, hogy hülye kérdés, de Nektek ez a két ruha milyen stílusúnak tűnik? nadrág kabát
ezek még beleférnek a sport/túra ruhák közé, vagy már enduro? remélem túra...tetszenek...
Szesz nektek!
Remélem tud valaki segíteni, na szóval csimmát kersek, lehet használt is, de a lényeg hogy sport vagy versenycsizma kellene. Az évvégi Diadora akcióról lescúsztam, nem volt már ami kellett volna, ami tetszik az meg kicsit húzós
Ha valakinek van valami jó ötlete dobjon egy üzit, sajna ritkán járok erre...:(
Aki esetleg csizma vsasarlason gondolkozik az ideny elott es ALPINESTARS-t akar annak ajánlom figyelmebe az FC-MOTO-nal a 2005 SUPERTECH-re akcio van... ide kattintsatok...............
Lenne egy kérdésem, aki Cölöp mesternél szabatott már ruhát bevonna az árakba pls! mert az öreg nem tudott mondani árat, csak ha látja a cumót! Aki szabatott már nála valami apróságot, kicsit innen kivesz kicsit oda betesz az pls irjon egy KB árat h mivel számoljak!
THX