Vannak olyan drága sisakok amikhet van kimondottan cserélhető arcpárnázat, de csak arc, azt nem tudom, hogy lehet-e valamit csináltatni bele, bár lehet az em lenne az igazi, neked cserélhető? mert ha nem akkor sisakcsere
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyi egy tisztítás... És átszabatni sem fogom a ruhámat szerintem:D inkább veszek egy protektorgatyát, és így nagyobb lesz a seggem
Szép árak vannak... ha így megy akkor majd a 200 forintost is bevonják
40-ből szerintem kijön amit írtál.....viszont nekem mivel alkalmazottak csinálták összevarrták az ujját amit rögtön korrigáltak, de csak otthon vettem észre, hogy a zseb fele és még egy helyen összevarrták a bélést.....azzal már nem vittem vissza, azóta is úgy van, zseb nincs.....tehát jól átnézni mielőtt elhozza az ember, egyébként maga a meló korrekt volt, a tisztítás magában 15 rugó azt hiszem....
Van Tapolcán egy szűcs, ők foglalkoznak ilyennel is, viszonylag normális árakon, és bőrdzsekin a szakadást csináltattam velük, nagyon jól megcsinálták. Szinte nem is látszik hol volt, ha nem tudod hol kell keresni. ha érdekel emailben megadom a címüket.
Köszi, de cölöppel mivelném, mert beszéltem vele, és annyit akarok csak hogy egy gerincprotit belevarni (erre azt mondta egy 12ből megvan) 1 karaktert, ami kb 1000huf, meg inen onnan bevenni belőle, mert kicsit szellős rám. Meg egy két ilyen varró munkát, akasztót, talán egy zsebet, de ebből valamit ithon is meg tudok csinálni a helyi cipésszel fillérekért pl, a gatyára akasztót! Csak az öreg nem tudott / akart/mert árat mondani. Igy saccra se tudom ... én olyan kurvamax 40et szánnék rá , és még ott a benzin költség is, 240 km!
A www.katayunga.hu oldalon is érdeklődhetsz. 27.000 Ft volt annó egy bőrruha tisztítás + a kabátba egy egész melldarab berakása, mert lukas volt. Ez nem most volt, szóval......érdeklődj.
Ejjha... 36 egy toldás? És melyik volt a drágább, a toldás vagy a tisztitás? mert nekem uj ruhát kéne átszabatni, csak kicsit innnen kicsit onnan! De ha 3* annyi lesz mitna ruha akkor fukU!
Ezt nem hiszem el! A HJC FG14-esek megszűntek létezni? Már vagy 2 tucat oldalon néztem, de nem találok sehol, nem lehet már kapni? Mát nem forgalmazzák, csak a 15-öst? Kát, hogy az már neked túl drága.
Sőtt az egyszínű is olcsóbb itthon.....talán amerikából olcsóbb (nem sokkal), de ha 1100-as kell akkor Alex ügyesebb ebben az USA témában. Én a spirit és GP Japán vonalon mozgok otthonosabban.
Sok helyen nézegettem ma csizmát, és most akkor vagy a Difi lesz, vagy a Diadora... ...Igaz a Forma F1 tetszik a legjobban dehát az egy másik kategória
Ha bevámolják akkor + 25 % ÁFA
Üdv
Gábor
ALPINESTARS MONZA FULL PERFORALT EGYRESZEST. EZERT MELYEN BE KELL NYALNOD
Szép árak vannak... ha így megy akkor majd a 200 forintost is bevonják
Ejjha... 36 egy toldás? És melyik volt a drágább, a toldás vagy a tisztitás? mert nekem uj ruhát kéne átszabatni, csak kicsit innnen kicsit onnan! De ha 3* annyi lesz mitna ruha akkor fukU!
Újra érdeklődöm....
Most milyen sisakokat tudsz hozni és milyen árban van a kezemben ha kell?
(Shoei XR-1100 X-Spirit...., Arai-k....)
Köszi a választ és a segítséget előre is.