Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem.
Vannak olyan drága sisakok amikhet van kimondottan cserélhető arcpárnázat, de csak arc, azt nem tudom, hogy lehet-e valamit csináltatni bele, bár lehet az em lenne az igazi, neked cserélhető? mert ha nem akkor sisakcsere
De most komolyan.
Ne izgulj ! Majd belenősz!
Helló! Ha egy sisak egy vagy két számmal nagyobb mint kellene, akkor kilehet cserélni az arcpárnázatot olyan méretűre, hogy az jó lessz nekem?
Hali

Ha bevámolják akkor + 25 % ÁFA

Üdv
Gábor
HELP! Ha kintről akarnék ruhát venni, milyen költségek terhelnek a vételáron és szállításon kívül?
B@szki Pisti! Meglöttem neked 690.-USD-ert az
ALPINESTARS MONZA FULL PERFORALT EGYRESZEST. EZERT MELYEN BE KELL NYALNOD
Nagyon jó akciók vannak a superzone-nál..most vettem komplett ruhát közel féláron.
Hát nem gondoltam volna, hogy ennyi egy tisztítás... És átszabatni sem fogom a ruhámat szerintem:D inkább veszek egy protektorgatyát, és így nagyobb lesz a seggem
Szép árak vannak... ha így megy akkor majd a 200 forintost is bevonják
40-ből szerintem kijön amit írtál.....viszont nekem mivel alkalmazottak csinálták összevarrták az ujját amit rögtön korrigáltak, de csak otthon vettem észre, hogy a zseb fele és még egy helyen összevarrták a bélést.....azzal már nem vittem vissza, azóta is úgy van, zseb nincs.....tehát jól átnézni mielőtt elhozza az ember, egyébként maga a meló korrekt volt, a tisztítás magában 15 rugó azt hiszem....
Van Tapolcán egy szűcs, ők foglalkoznak ilyennel is, viszonylag normális árakon, és bőrdzsekin a szakadást csináltattam velük, nagyon jól megcsinálták. Szinte nem is látszik hol volt, ha nem tudod hol kell keresni. ha érdekel emailben megadom a címüket.
Köszi, de cölöppel mivelném, mert beszéltem vele, és annyit akarok csak hogy egy gerincprotit belevarni (erre azt mondta egy 12ből megvan) 1 karaktert, ami kb 1000huf, meg inen onnan bevenni belőle, mert kicsit szellős rám. Meg egy két ilyen varró munkát, akasztót, talán egy zsebet, de ebből valamit ithon is meg tudok csinálni a helyi cipésszel fillérekért pl, a gatyára akasztót! Csak az öreg nem tudott / akart/mert árat mondani. Igy saccra se tudom ... én olyan kurvamax 40et szánnék rá , és még ott a benzin költség is, 240 km!
A www.katayunga.hu oldalon is érdeklődhetsz. 27.000 Ft volt annó egy bőrruha tisztítás + a kabátba egy egész melldarab berakása, mert lukas volt. Ez nem most volt, szóval......érdeklődj.
http://www.colopmuvek.hu/

Ejjha... 36 egy toldás? És melyik volt a drágább, a toldás vagy a tisztitás? mert nekem uj ruhát kéne átszabatni, csak kicsit innnen kicsit onnan! De ha 3* annyi lesz mitna ruha akkor fukU!
Ezt nem hiszem el! A HJC FG14-esek megszűntek létezni? Már vagy 2 tucat oldalon néztem, de nem találok sehol, nem lehet már kapni? Mát nem forgalmazzák, csak a 15-öst? Kát, hogy az már neked túl drága.
Eladó egy Firstracing krosszgatya, fekete, 34-es (~L) méret, a képeken látható állapotban, 6000 Ft.
Sőtt az egyszínű is olcsóbb itthon.....talán amerikából olcsóbb (nem sokkal), de ha 1100-as kell akkor Alex ügyesebb ebben az USA témában. Én a spirit és GP Japán vonalon mozgok otthonosabban.
1100-as egyszínű 105.000......a színes itthon olcsóbb....szerintem mert kintről....135.000
Gyenge a Forint sajna.....a Shoei max. 122.000 az Arai max. 138.000
Nekem egy toldás hastájékon és tisztítás 36 rugó volt.
Szia Pohi!

Újra érdeklődöm....
Most milyen sisakokat tudsz hozni és milyen árban van a kezemben ha kell?
(Shoei XR-1100 X-Spirit...., Arai-k....)

Köszi a választ és a segítséget előre is.
Köszönöm kolléga!
Fhoksz, ez jó kérdés nekem is át kellene, ki is az az öreg?
Sok helyen nézegettem ma csizmát, és most akkor vagy a Difi lesz, vagy a Diadora... ...Igaz a Forma F1 tetszik a legjobban dehát az egy másik kategória