Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltatok 30. án a shox akciós napon?

Gusztustalan volt!
Remélem ha lesz még ilyen kiadja nekik, hogy csinálnak egy sorszámhúzót!

Egyébként nagy csalódás volt sok motoros kolléga, azthiszem sokaknak mélyen lekéne nézni...

BUÉK
Szia a Helix gyengébb minőség mint a HJC inkább válasz az NZI közül azok nagyon jó minőségűek és árban is nagyon jók. ha van kérdésed vagy tudok segíteni keres meg.
Ezek a Helix bukók milyen minőségűek? HJC-nél jobb vagy kb egyforma?
Sziasztok! Elcserélném Difi Elroy Dzsekimet (Fekete Kék 54) Fekete pirosra csrélném! BUÉK Mindenkinek!
Üdv!
Itt már találtam is magamnak való sisakot, és nincs is a világ végén, egy jó kirándulás motorral. Ismerem a várost is, de nem tudom hogy az üzletben, készleten mi található náluk,az AGV-röl le is mondtam. Bolt is van vagy csak rendelni lehet? Legyen már jó idő!
120 pénz!
Eladó SPIDI NRG 54-es! Kétszer használt új állapotú! Jó kis ruha csak sajna kicsi lett!
és a honlap is ezért nem működik?
de legalább ott nem lesz "baleset" a mai napon
sztem semmiért mert 4.éig zárva vannak ha nem tévedek
Most próbáltam megnézni, ma miért fognak ölni az "emberek", de per pillanat nem is üzemel a shox honlapja, "karbantartás" miatt
na időközben beszéltem haverommal, hogy sikerült-e bukót vennie a mai shoxos akcióban...
azt mondta, hogy meglátták a sort, beültek a szemközti helyre, ittak egy kávét és hazajöttek...
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit...
előre szólok...nem akciós volt... idén októberben vettem.
Így is lehet pénzt keresni, ha el tudja adni. (élelmes)
bár jogos... de valljuk be az se hülye... csak nem kéne egyböl feldobni netre, h ilyen átlátszó legyen az egész...
hát ez télleg pofátlanság hogy valaki megveszi olcsónn aztánn elaggya kétszer annyiér
akinek meg nemjutott azmeg vegye meg attól aki pofátlanul elvette előlle?
hát én akkormá azérse vennék ojat, legyen boldog a bukójjával
várjuk ki a végét... bár egyébként ott egyre kevesebb az akcio... és egyre rosszabb is maga a rendezvény sztem...
Micsoda pofátlanság, Shox weblapján már egy két észrevételt tettek, volt egy aki azt írta mennyi akciós termék volt, ezt nem tűrtem szó nélkül.
A vaterán is hirdetnek egyet. A srác jóval "olcsóbban" mindösze 35 ezer forintért hirdeti.
ja hogy te az agv sisakhoz vetted meg a plexit? Azt hittem hjc hez :P
egyébként most néztem hungexpo vásárnaptárba márc-19-21 a motor kiállítás. Aggodalomra semmi ok.
2. képen látszik hogy nem is egy darabot vett
Pedig jövőre elmentem volna a motor kiállításra,
remélem azért lesz.
az apróhirdetések között ugy látom az akciós 20eFt-os AGV sisakot valaki "jóval ára alatt" 50ért mingyá' meg is hirdette.

más meg örült volna ha saját használatra jutott volna neki
hát épp hogy nem jó mert most mit kezdjek a plexivel
tuti nem cserélik vissza pedig megvan a blokk és még ki se bontottam
jó neked, én először a motort részesítem előnyben, azt kéne megvennem előbb :P (ilyen se volt még 6 évig egyfolytában motoron ültem, most meg már egy éve nincs semmi)
én ugy hallottam, hogy valószínű nem lesz 2010ben motorkiállítás...max vmi 1-2napos vmi a ringen...