Szia a Helix gyengébb minőség mint a HJC inkább válasz az NZI közül azok nagyon jó minőségűek és árban is nagyon jók. ha van kérdésed vagy tudok segíteni keres meg.
Üdv!
Itt már találtam is magamnak való sisakot, és nincs is a világ végén, egy jó kirándulás motorral. Ismerem a várost is, de nem tudom hogy az üzletben, készleten mi található náluk,az AGV-röl le is mondtam. Bolt is van vagy csak rendelni lehet? Legyen már jó idő!
na időközben beszéltem haverommal, hogy sikerült-e bukót vennie a mai shoxos akcióban...
azt mondta, hogy meglátták a sort, beültek a szemközti helyre, ittak egy kávét és hazajöttek...
hát ez télleg pofátlanság hogy valaki megveszi olcsónn aztánn elaggya kétszer annyiér
akinek meg nemjutott azmeg vegye meg attól aki pofátlanul elvette előlle?
hát én akkormá azérse vennék ojat, legyen boldog a bukójjával
ja hogy te az agv sisakhoz vetted meg a plexit? Azt hittem hjc hez :P
egyébként most néztem hungexpo vásárnaptárba márc-19-21 a motor kiállítás. Aggodalomra semmi ok.
jó neked, én először a motort részesítem előnyben, azt kéne megvennem előbb :P (ilyen se volt még 6 évig egyfolytában motoron ültem, most meg már egy éve nincs semmi)
Gusztustalan volt!
Remélem ha lesz még ilyen kiadja nekik, hogy csinálnak egy sorszámhúzót!
Egyébként nagy csalódás volt sok motoros kolléga, azthiszem sokaknak mélyen lekéne nézni...
BUÉK