Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az XR 1000 Shoei az karbon-kevlár ötvözet?
ja,vettem észre
tavasszal a kiállításon is lesz akció, én addig nem vennék a helyedben, mert most úgy sem lehet motorozni.
A Shox "gyilkos akcióit" nem ajánlom, én nem bántam meg, hogy még december elején vettem a cuccokat, mondjuk én 60 ért a GP Pro Ringet, de azt a 10 különbséget nem éri meg a "verekedés" meg nincs is a méretemben
szal ne aggódj és még itt a fórumon is lehet lesz eladó sisak, akár új is, jó áron, de mondom a kiállítás a tuti. Ott a Shoei XR1000 85 körül szokott lenni, sajna az Arai-k még ennél is drágábbak
Hy Roland, végre 1 "földi"
1 helyen dolgozunk

Ez mondjuk D-gyűrűs és kompozit üvegszálas anyagból van, de lehet másik lesz.
HJC-ket és LAZER-eket nézek még. SHOEI és ARAI új ára meg kicsit sok nekem...
Hi,

nekem az első komoly sisakom Marushin volt, bár az 1993-ban volt, az akkori csúcs, aminek a carbon héjszerkezetét le se festették, csak lakkozták, hogy láthassa mindenki, hogy miért is 1000 gramm a súlya
szóval akkor az a sisak maga volt a menyország, még ma is meg van, ereklyeként!
amikor kb 8 éve ismét forgalmazni kezdték Pesten a Mester utcából nyíló egyik boltban, elmentem megnéztem, de sajnos csak műanyag sisakokat találtam és már az gyanús volt, hogy 30 ezer körül már adják és az, hogy gyorszáras és nem dupla D gyűrűs a rögzítése. Én ott akkor letettem erről a márkáról, inkább Arai, Shoei, bár most épp AGV-t vettem
Hát ennyi, de ha te veszel akkor majd írd le a tapasztalataidat
Valaki ismeri ezt a típusú sisakot ? Érdemes belevágni?
SPIDI Manta Lady bőrkabát
42-es méret, alkar, könyök, vállprotektor, kivehető bélés, stb.
egyetlen 1x volt felpróbálva.
új állapotban!

80eft
SHOEI XR-1000
XS-es méret, 53-54cm.
1 alkalommal volt fejen, teljesen új, hibátlan állapotú!

75eft
ARAI RX7 Corsair Pedrosa replica
esés-, sérülés-, karcmentes.
L-es méret, 59-60cm. 3db plexivel.

95eft
Eladó DIFI LE MANS Dzseki

Motoros Dzseki
Hellosztok

segítsetek ha valakinek vannak krauzer etz hez való oldaldobozai az írjon vagy ha ismer valakit bárkit szükségem lenne rájuk
előre is KÖSZI!
üdv Dani
Melyikre gondoltál? 3-at említettem:) A képen a Forma F' csizma van, és ha jól emlékszem 59 az ára, minőségét nem tudom, a Diadorábol a Egle-t néztem az most akcióban 40 alat van, pontos árát nem tudom, a Difi, meg csak ugy szóba jött, az viszont anyira nem tetszik.
Szia.

Tudsz valamit mondani erről a csizmáról?

Köszi
Suomy xs méret,M-es cross sisak csere érdekel.
Az ára 25.000.
valakinek valami tapasztalata vagy infoja erről a sisakról:
Bayard SP-100 ? ? ?
Eladó Thor Force térdvédő, fekete színű, S/M méret (kb. 70 kg-ig jó - ropilábúak előnyben) egy évet használt. 13500 Ft (új ára 27e).
Eladó egy új GT irridium ezüst plexi

Kompatibilis: Ti-tech, Gp-Pro, X-Vent, X-R2, Daystar, Flyer, Syncro, Ghost, Stealth, Mirage,S4,
Airtech sisakokkal.

ÁR:9900Ft
(bolti ár 15400Ft)

06306294424
A helix robogora teljesen tokeletes ! és kényelemre pedig nagyon jó !
48 as 2 reszes borruha kicsi lett elado 55ezer hibatlan
Egy kicsit off:

Lassan majd énis lakodalom előtt állok, baromi jo a motoros esküvői kép!
Azthiszem kezdem szoktatni a gondolathoz az asszonykát, ilyet énis akarok :D
Hali! Ha valaki tudna segiteni cross alpinestar tec-4 csizmáhol kellene a csat fém része a legfelső. Érdekelne eldobásra váró csiziről vagy az hogy hol lehet kapni mert ott nem ahol a müa. csatot .Köszi
Én még egy régebbi gusztustalan húzásuk miatt úgy utálom őket hogy feléjük sem nézek,és ha lehet minden haveromat lebeszélem még a gondolattól is hogy tőlük vegyenek bármit.
tudom, hogy a pénz sokat számít, de a fejedre ne sajnáld!
30-cal is lehet olyat esni, hogy a fejednek annyi legyen! Inkább gyűjtögess még egy kicsit, most úgy is szar idő van, és tavasszal a kiállításon vegyél egy normális sisakot, azt úgy is 4-5 évig használhatod, és legalább biztonságban lesz a kobakod, meg a következő komolyabb motorodnál se megy majd szét benne a fejed a szélzajtól stb...
Jah ezek is 30 körül mozognak... Hát lehet h no name bukó lesz robogóval csak nem bukok akkorát (iiletve semekkorát ) hogy komolyan védelem kelljen Bár kényelmi szempontvól meg azért mégis jobb szerinted?