köszönöm a lehetőséget, de ritkán járok Budapesten, nem olyan rossz ez a Caberg sisak, tetszik benne a beépített napszemüveg, viszont közel egy 10.000-el drágább, de agyalok rajta, megnézem mennyibe van hozzá a plexi, nem akarok úgy járni, hogy drága legyen hozzá a plexi.
- olcsobb
- konnyebb
- igenytelenebb
- jobb szigetelest lehet csinalni
Cserebe persze nincs akkora vedelem. Lefordithatnam ugy is: turazashoz, hosszu utazashoz, varoslatogatashoz, vegyes idohoz (eso-nap), alacsony tempohoz, hosszu utakhoz jo dolog a cordura.
Palyazashoz, nagy sebessegu, rovidebb kirandulasokhoz, inkabb motoron tartozkodashoz mint setalgatashoz jobb dolog a bor, mert itt elsosorban a biztonsag a fontos.
Ez a sajat velemenyem, sokfele apro reszletet lehet elemezgetni, de megprobaltam osszefoglalni kicsit, mik szerintem a legfontosabb kulonbsegek.
Hat a Motowell igenytelen, egyszeru, de vegulis szerintem nem olyan nagy gaz.
Rendesen zajos es plexi parasodik mint a diszno, semmi vedelem. Szoval tavasz-osz az nem idealis benne, bar persze kicsit kinyitottam a plexit aztan kesz.
Itt elsosorban a zajra kerdeztel, abban eleg gyenge, de mondok valamit. Engem elso idoben rohadtul zavart a Shark, hogy "csendes". De ez a csendesseg relativ, inkabb azt mondanam, hogy csak a mely hangok jonnek at, de azok majdnem ugyanugy. Viszont igy meg nem hallom mi tortenik, az autokat korulottem, a kornyezeti zajokat. Aztan ugy is megszoktam, es visszaveve a Motowell-t meg az volt rossz.
Egyebkent itt van a polc tetejen az S-es (de nekem M/L koruli fejem van, 58-59cm kerulettel, es ez a sisak passzol legjobban! :)) Motowell-em, elviheted tesztelni (ha ramegy a fejedre, szerintem 60 alatti fejre ramegy) az a legjobb tapasztalat (Budapesten vagyok)
viszont ő vele elég hamar lettek problémák 2 és fél éve használom kb, plexije pöcke eltört, rögtön az első másfél évébe, illetve a fekete csatlakozója is, hátul a tarkó részénél a anyaga kopik és bomlik, plexi fekete ízé árából már megkapnám újonnan ugyanezt a bukót, azért nézelődök másik fele, viszont keret kevés rá most, szal elhiszem hogy jobbak a 30+ bukok, de nekem most bukó kell, s azért nézem a motowell bukókat, illetve még a zeust, de jobban tetszik képek alapjána motowell
melyikre gondolsz? A motowell eleg zajos. A Shark RSF2i egy szuper sisakom volt, de eladtam meret miatt. 100 felett mar az is zajos, de nem veszes szerintem. De nagyon minosegi, finom a belese, kenyelmes, picit nehez. Most Marushin 999-em van, nem olyan minosegi anyagokbol mint a shark, de konnyebb valamivel, zaja ennek is van azert, de ez is elviselheto, kabe hasonlo, mint a shark.
en ajanlani tudom a sharkot, probald ki valahol.
Kb5-évig nyomtam kordurában,csak szupermárkásban,szuperdrágában(spidi)kb annyit ér mint a columbia dzsekim,azon kívűl hogy kb 5fokkal hidegebbig bírja semmit nem ér az égvilágon.
Oké nem ég beléd hanem loncsokban szakad le rólad.
És megvettem az első börruhámat atyaisten nem tépi a szél,nem rángatja,a vesevédőt elfelejtheted,a segged nem zsibbad szét,és lehet izzadsz nyáron ugyanúgy,de nem egy nejlon rongyba(bocsánat cordura)hanem egy természetes anyagba,más az érzet.
De mondjuk a bering is inkább jegesmedvéknek való.18 fokban kivett béléssel is izzadtam mint egy ló benne.
Bár vn olcsóbb pakisztáni bőr cumója a shoxnak és a mofakernek is.A mofakerest egy szezonig ki fogom próbálni egy kabát erejéig.Pofátlanul olcsó.27500 a kabát 24500 egy bőrnaci.Majd kiderül.
Nagyon eccerű a válasz.Jó minőségű cordura ruha a nagyon olcsó bőr áráért kapható.Mindennek a pénztárca szab határt.Viszont a sebesség fontos tényező.Ha lightosan csapatsz elmegy a cordura de viszonylag nagyobb sebességnél belekap a szél és idegesítően tud lobogni nekem ez volt a gondom.Bőrnél elvileg nem okoz ez gondot.Bár bőrt majd csak most próbálom a tavasszal.
Minden pénztárca függő mit enged meg.
http://www.rmcmotor.hu/termek....
Az RMC-nek van boltja kecskeméten is. Én szegeden vettem az RMC-nél a cabergemet. Nézz szét hátha mákod lesz.
Lehet, hogy outletbe még apróért is kapsz valamit.:
http://www.rmcmotor.hu/termek....
http://www.motoroazis.hu/terme...
Beépített napszemüveg, szellőző, kiszedhető bélés stb....
- olcsobb
- konnyebb
- igenytelenebb
- jobb szigetelest lehet csinalni
Cserebe persze nincs akkora vedelem. Lefordithatnam ugy is: turazashoz, hosszu utazashoz, varoslatogatashoz, vegyes idohoz (eso-nap), alacsony tempohoz, hosszu utakhoz jo dolog a cordura.
Palyazashoz, nagy sebessegu, rovidebb kirandulasokhoz, inkabb motoron tartozkodashoz mint setalgatashoz jobb dolog a bor, mert itt elsosorban a biztonsag a fontos.
Ez a sajat velemenyem, sokfele apro reszletet lehet elemezgetni, de megprobaltam osszefoglalni kicsit, mik szerintem a legfontosabb kulonbsegek.
Rendesen zajos es plexi parasodik mint a diszno, semmi vedelem. Szoval tavasz-osz az nem idealis benne, bar persze kicsit kinyitottam a plexit aztan kesz.
Itt elsosorban a zajra kerdeztel, abban eleg gyenge, de mondok valamit. Engem elso idoben rohadtul zavart a Shark, hogy "csendes". De ez a csendesseg relativ, inkabb azt mondanam, hogy csak a mely hangok jonnek at, de azok majdnem ugyanugy. Viszont igy meg nem hallom mi tortenik, az autokat korulottem, a kornyezeti zajokat. Aztan ugy is megszoktam, es visszaveve a Motowell-t meg az volt rossz.
Egyebkent itt van a polc tetejen az S-es (de nekem M/L koruli fejem van, 58-59cm kerulettel, es ez a sisak passzol legjobban! :)) Motowell-em, elviheted tesztelni (ha ramegy a fejedre, szerintem 60 alatti fejre ramegy) az a legjobb tapasztalat (Budapesten vagyok)
http://extremescooters.5mp.eu/...
most egy vermar bukóm van,
http://90plan.ovh.net/~mmtyofv...
viszont ő vele elég hamar lettek problémák 2 és fél éve használom kb, plexije pöcke eltört, rögtön az első másfél évébe, illetve a fekete csatlakozója is, hátul a tarkó részénél a anyaga kopik és bomlik, plexi fekete ízé árából már megkapnám újonnan ugyanezt a bukót, azért nézelődök másik fele, viszont keret kevés rá most, szal elhiszem hogy jobbak a 30+ bukok, de nekem most bukó kell, s azért nézem a motowell bukókat, illetve még a zeust, de jobban tetszik képek alapjána motowell
en ajanlani tudom a sharkot, probald ki valahol.
tudom rég írtad már, de most olvastam, s lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire zajos sisak?
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Oké nem ég beléd hanem loncsokban szakad le rólad.
És megvettem az első börruhámat atyaisten nem tépi a szél,nem rángatja,a vesevédőt elfelejtheted,a segged nem zsibbad szét,és lehet izzadsz nyáron ugyanúgy,de nem egy nejlon rongyba(bocsánat cordura)hanem egy természetes anyagba,más az érzet.
Bár vn olcsóbb pakisztáni bőr cumója a shoxnak és a mofakernek is.A mofakerest egy szezonig ki fogom próbálni egy kabát erejéig.Pofátlanul olcsó.27500 a kabát 24500 egy bőrnaci.Majd kiderül.
Minden pénztárca függő mit enged meg.