Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reménykedtem hátha megáll ez is 10 körül.
Köszi
Ez nem neked ment maci 10-ért van neked való. Jó hidd el. Én is ilyet használok. Sajna Arai GP-re nem nagyon van még plekó ami meg van az ennyi....de még mindíg olcsóbb mint itthon.
ok, akkor egyenlőre tárgytalan.
Van neki, de 20 pénz elég drága a sima smoke 10-hez képest. Viszont eredeti
Szia!

Hasonlóban utazunk.
Naná, hogy nem azok ....Én az aranyt használom jó időben, a sima víztiszta meg pin lockos az jó esőben vagy éjjel mikor jobban jelentőség van a párának. Szerintem nem nagy ügy kifúrni a víztisztát, azon nem pattoghat fel a festék....bár még nem próbáltam.
Szia Pohi

Ha időd engedi, rákérdezel a japónál arai rx-7-re kék irídiumos plexire, van e, hogyé vesztegeti?

Köszi
ja igen, ezek pinlockosak?
egy iridiumos kék kéne nekem, és egy átlátszó, sima XR 1000-re, Tomi bácsi. Február 5 utáni szállítással
26.000.- iridiumos kék szinű
No problem, azért thx!
Rákérdeztem telón, de nem tudja, lehet el lett adva a sisakkal......fogalma nincs. ...sorry...
Az hagyján h a plexi annyi, de hogy a sisak 2k legyen, amikor kintről még most is csak 120-125 az a nem mind1....
Oks, ha megtudod szólj pls, mert érdekelne. De kaptam, csak nem bírta a kiképzést A maszk miatt mindig beleakadt az államba(ha van rajtam akkor ott megakad, anélkül meg szépen lecsúszik az államról és semmi baja nincs), és nem bírta, a vízszintes részénél mindkét oldalon a szezon végére beszakadt, ahogy próbálta kihúzni ugye a sisakból, és most olyan 1-2 centi lóg mindkét oldalon...
na jah, imet...
amúgy, néhány magyar kereskedőnek megint elpárolgott az agya, amikor 20-25 pénzért árulják a shoei plexiket...érdekes árak....
uff, ok. thx.
Havernak lehet maradt ki egy korábbi eladott X11-ből, de nem mondom tutira. De te nem kaptál alapból a sisakhoz? A Japó küld hozzá mindíg bogárhálót és orrvédőt is.
Nekem az azany színű van "másolatban" de nagyon jól bírja eddig 1 szezont futott. Takarítani kizárólag vízzel takarítom, így nem karcos és nem veszített a színéből, pontosan ugyanolyan jó mint amikor vettem.
Te pohi! Japóknál van bogárháló valami emberi árban, hogy értelme legyen onnan rendelni? Bay-en én nem találtam, és eddig még az imet lenne a legolcsóbb(kicsit meglepő)...

www.safetybike.hu
nagyon klassz oldal, nézzétek meg!
Urak, köszi.
A 10 pénz az felteszem nem az eredetire vonatkozik? A másolattal tapasztalat? Biztonságos kínai vagy inkább az eredeti?
Eredeti drága, csak akkor éri meg behozni valamennyire ha sisak is rendelődik és együtt jönnek. 10.000-ért van irídiumos kék, iridiumos szivárvány, iridiumos arany, iridiumos szürke vagyis tükrös meg fekete is.
Én innen rendeltem. Lehet fizetni paypal-al, és ha van angliába ismerősöd, oda ingyen ki is viszik. Nekem ez volt a legolcsóbb, olcsóbb volt mint a bay. Nahh meg persze itt van pin-lock ready-s is.
Attól függ eredeti vagy tökéletes utánzat kell.
Shoei plexikre tud vki vmi EU-s vagy távoli boltot, ebay vagy online? (tudom, h vannak akik szoktak rendelgetni és megbizható...)