Megfelelő minőségű (és árú) cordurát kell választani, a beleégés meg legalább akkora legenda, mint a bőr az isten....
Ez is legalább olyan flame lesz, mint a bukósisak téma....
köszönöm szépen a válaszokat, végül én is a bört választom.
csak még mindig az aggaszt, hogy miért létezik ez a cordurás ruha, ha a bőr jobb.
árban a bőr cucc(kabát, nadrág) mennyibe kerül, olyan hogy tul drága se legyen, de azért valamire használjon is
Az még haggyán hogy rádég mint a szar,de még a protektorok is lötyögnek benne,csak egy marketing baromság hogy az jó valamire,évek óta lökik,meg vizálló meg ilyenek.
Miért is? ha esik akkor essőruha,ha hideg van semmi sem segít,akkor mire is jó?
na meg az sem mindegy milyen motorra kell a ruha. És mivel túrán is mész 70 felett ezért bőr. A felett leég rólad a cordura. Ha szerencséd van akkor nem ég bele a bőrödbe....
sziasztok!Ha érdekel vkit: eladó sorba kerultek a cuccaim
shox kétrészes bőrruha, trace csizma ngaoyn jó allapotban vannak
ruha xl-es csizma 44es es van egy agv buko is ami kicsit karcos allapotu
ez igaz, de egy esés után először az önbizalmat kell visszanyerni
a bőr határozottan kopásállóbb, de a cordura meg tényleg jobban kihasználható túrázáskor
pl az én bőrruhám már több esést is kibírt, de esőben kizárólag esőruhával együtt használom, bár nem szeretek esőben motorozni
ha túrázásra kell, akkor én a cordura cuccot ajánlom!
kényelmesebb, jobban szellőzik, általában sokkal praktikusabb és az aláöltözködés is könnyebb.
nyárra kivehető a legtöbb bélése, egy kicsit vízálló is, szal túrázásra az az ideális.
most már vannak full protektoros cordura cuccok is
szevasztok. kezdo motoros vagyok, de annyira, hogy most keszulok ruhazatot venni. s nem tudom, hogy milyet vegyek bort, vagy anyagbol keszultet.melyiknek mi az elonye, hatranya? turamotorozashoz kell.Koszi elore is
Bukó vásárlás előtt vagyok, és kéne egy kis segítség, 3 márka van amit nézegettem, Shoei, Arai, Scorpion. Az első kettőről elég sok infót kaptam. Valakinek nincs vmi tapasztalata a Scorpion EXO 1000-ről?
Előre is thx!
Hello! csizma vásárlás előtt vagyok és 3 csizma között kéne választanom de nem tudok:
Berik OSV
Fly Maverik
Forma Terrain Eco
Valakinek tapasztalat valamelyikről? Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Ez is legalább olyan flame lesz, mint a bukósisak téma....
csak még mindig az aggaszt, hogy miért létezik ez a cordurás ruha, ha a bőr jobb.
árban a bőr cucc(kabát, nadrág) mennyibe kerül, olyan hogy tul drága se legyen, de azért valamire használjon is
Miért is? ha esik akkor essőruha,ha hideg van semmi sem segít,akkor mire is jó?
shox kétrészes bőrruha, trace csizma ngaoyn jó allapotban vannak
ruha xl-es csizma 44es es van egy agv buko is ami kicsit karcos allapotu
a bőr határozottan kopásállóbb, de a cordura meg tényleg jobban kihasználható túrázáskor
pl az én bőrruhám már több esést is kibírt, de esőben kizárólag esőruhával együtt használom, bár nem szeretek esőben motorozni
kényelmesebb, jobban szellőzik, általában sokkal praktikusabb és az aláöltözködés is könnyebb.
nyárra kivehető a legtöbb bélése, egy kicsit vízálló is, szal túrázásra az az ideális.
most már vannak full protektoros cordura cuccok is
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Előre is thx!
Berik OSV
Fly Maverik
Forma Terrain Eco
Valakinek tapasztalat valamelyikről? Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?