Héló mindenkinek! Dilemmába vagyok, mert kinéztem egy kesztyűt és ha tudtok véleményt róla vagy valaki használt már ilyet írjatok.
Erről lenne szó: http://www.motorline.hu/index....
Kezdő kesztyűnek szánnám..majd egy Sv 650es irányításához :D
Pedig nagyon jó! A mosójuk kiviszi a bogarat egy sima mosással, az impregnáló meg úgy impregnál, hogy továbbra is át tud szellőzni az anyag. Szóval cordurához bátra ajánlom!
Cordura és Cordura közt is van különbség. Az 550-600D anyagok már nagyon sokat bírnak, tény hogy nem pályára valók. A vízálósággal nem volt gondom, szakadó esőben jól tartotta magát a ruha és utána hamar kiszáradt a felülete. Ehhez hopzzá tartozik, hogy mi Nikwax-al mossuk és kezeljük ami rengeteget számít...
Azt hiszem bármiből ha minőséget választ az ember, a bevált nevekkel egyik anyagból se lehet mellényúlni. Az egész inkább ízlés és pénz kérdése
Igen, eseshez jobb a bor, ketseg nem fer hozza. Ezert irtam, hogy nagyobb biztonsag.
A masik dolog, hogy ha palyazol es a hatarokat keresed, valoszinuleg esni fogsz, vagy hullani kell a bor (meg a dupla D gyurus zar, mert abban nem romolhat el a kis rugo, azert is kotelezo palyara, itt kerdezte valaki, tenyleg kotelezo, nem mehetsz at technikai ellenorzesen nelkule)
A turazason meg kompromisszumot kell kotnod: hosszu utra kenyelmesebb a turazashoz a cordura, es nem szaguldasz minden kanyarban, nem annyira valoszinu az eses, igy a kenyelemert felaldozol egy kis biztonsagot. Az a velemenyem, hogy egy normalis cordura ruha is nagyon sokat ved, es (persze kinek mi az igenye) elegseges biztonsagot nyujt egy turazashoz. Illetve ezt kell eldonteni mindenkinek, hogy mit szeretne.
Mert mint tudjuk, igazabol ha biztonsagot akarsz, akkor szallj le a motorrol, vegyel egy KRAZ-t, es azzal nem fog fajni ha elcsapsz egy gyalogost
Erről lenne szó:
http://www.motorline.hu/index....
Kezdő kesztyűnek szánnám..majd egy Sv 650es irányításához :D
35-35 ezerért
adatlap
Bár én megoldottam a dolgot.A szekrényajtó sokmindent elfed.
Má az előbbi ruhából el vok látva.
Sandstone: ruhamárka
Mi az a nikwax és mi az a sandstone?
Azt hiszem bármiből ha minőséget választ az ember, a bevált nevekkel egyik anyagból se lehet mellényúlni. Az egész inkább ízlés és pénz kérdése
Ime egy rovid pelda
Kraz vs Trabant
A Kraz meg kibír mindent!
A masik dolog, hogy ha palyazol es a hatarokat keresed, valoszinuleg esni fogsz, vagy hullani kell a bor (meg a dupla D gyurus zar, mert abban nem romolhat el a kis rugo, azert is kotelezo palyara, itt kerdezte valaki, tenyleg kotelezo, nem mehetsz at technikai ellenorzesen nelkule)
A turazason meg kompromisszumot kell kotnod: hosszu utra kenyelmesebb a turazashoz a cordura, es nem szaguldasz minden kanyarban, nem annyira valoszinu az eses, igy a kenyelemert felaldozol egy kis biztonsagot. Az a velemenyem, hogy egy normalis cordura ruha is nagyon sokat ved, es (persze kinek mi az igenye) elegseges biztonsagot nyujt egy turazashoz. Illetve ezt kell eldonteni mindenkinek, hogy mit szeretne.
Mert mint tudjuk, igazabol ha biztonsagot akarsz, akkor szallj le a motorrol, vegyel egy KRAZ-t, es azzal nem fog fajni ha elcsapsz egy gyalogost