Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, engem egy idő után zavart már A saját sisakom (D gyűrűs) volt már rajtam huzamosabb ideig, de semmi bajom nem volt vele. A csatos egy óra után már zavart.
Sziasztok keresek 47-48-as krossz csizmát ha valaki tud segíteni a 30/5200250-es számon tud elérni. Köszi.
csak D gyűrűset lehet használni!
és ugye hogy zavaró a csat?
Én úgy tudom, hogy a versenyeken ELVILEG csak D-gyűrűset lehet használni hivatalosan. De ha nem így van, akkor majd egy ebben nálam jártasabb ember kijavít, akkor viszont pedig sry

Egyébként a saját véleményem szerint jobb a D gyűrűs, mindig annyira húzod meg, amennyire éppen kell, ha esetleg kicsit nyúlna/tágulna valami, nem kell utána állítgatni, plusz engem szintén zavart a csat.
KBC Force RR Blade 2 -ről valakinek tapasztalata ?
Üdv. Van egy eladó Probiker speed csizma, cserélhetó koptatókkal.protektoros.méretprobléma miatt.
szín:fekete-piros
méret:41
i.ár:25000Ft
ú
j
tel.szám az adatlapomon
hát ha zajos, akkor megy a levesbe és veszek shoei-t vagy arai-t
a maszk nálam is bevált, az eddigi arai-mat tisztán tartotta igaz, volt hogy naponta többször is ki kellett mosni a maszkot
Nekem 2 AGV-m is van,mindkettő zajos
Vettem Lasert,az is zajos
Állítólag az igazán csendes sisak a Scubert vagy mi a szösz
Biztos megoldás a jó füldugó
A maszk meg:ősszel,télen melegít
nyáron meg védi a sisakod a dzsuvától.
Én állandóan használom,és nem kellett még mosni a sisak belsejét
Olyan mint ujkorában
mindennapi használatra inkább kétrészest ajánlanék, amúgy vannak még megfizethető és kényelmes márkák, Pl shox-ban a MONZA, a motorosbörruha.hu-n a T-SCHUL stb
de ez a te döntésed
Sziaszttok! szeretném megérdeklődni, h a vanucci profi i. és a probiker prx 1részes ruhákkal volt-e már vkinek tapasztalata? sajna csak ezek vannak számomra megfizethető kategóriába, szóval sejtem h messze áll egy 2-300ezer ft-ostól, de mindennapi használatra kellene csak.
azt csak arra írtam, hogy azt is néztem, de abban csak a Rossi-s volt XS-esben
most már tényleg lépek me hulla vagyok
No ti-tech! ! !
remélem igazad van
nekem nem volt pofám Rossi-s mintázatot venni a 7-esemhez pedig abban volt még a méretemben a Ti-Tech típusból
kakucson meg majd jól megmondom neked ha mégse jó a sisak
na most már tépek, mert reggel meg dolgozó
jó éjszakát és további kellemes eszmecserét mindenkinek!
Szeretni fogod! A plexit jól be kell állitani, és akkor nem lesz zajos!
az annyiért tényleg jó lett volna, de ha figyelembe veszed hogy egy "prémium" sisak általában 5 évet bír esés nélkül, akkor még az a 100 ezer se sok, persze tudom ,egyben kiadni nem gyenge, de az ember feje megér ennyit.
ha még nem döntöttél, akkor neked is azt javaslom, hogy a kiállításon próbálj fel minél több márkát és típust, és csak azt vedd meg ami tuti, mert akkor 5 évig nem kell gondolkodnod a sisakon
2-3 hónap és nekem is döntenem kell,de fingom sincs milyen sisakot vadásszak.
Nem rossz az az AGV,de a prémium kategória drága,annyiért már van jobb sisak is.
Nemrégiben a superzoneban a KBC karbon-kevlár sisakokat akciózták 35 körül,talán az lett volna a legjobb ár-érték szerinti választás.
Majd lessz valami........
eddig még motoron nem mentem vele, mert hát szar az idő, de majd beszámolok tavasszal milyen
ja, vettem hozzá sötétített plexi-t is, mert az kell
én még decemberben a sima karácsonyi akcióban vettem AGV GP Pro Ring-et egy sima matt feketét. kawazöld nem volt xs-es méretben, meg amúgy sem
Nekem is az volt,nincs azzal baj....amennyibe kerül,olyan!
ha a gyorscsat lenne a jobb, akkor a versenyzők is at használnák, én csak erre hívtam fel a figyelmedet.
szerencsére ismerőseim között még nem okozott nagyobb gondot a gyorcsat, bár nem egy srácnak sajnos miután beszart a csatja csak levágással tudtuk levenni a fejéről a tökfödőt és az ugyebár a siasak vége, de ez nem rendszeres eset.
tényleg nem rossz az, bár én összesen kétszer használtam csatosat és kurvára nyomta a gigámat és nekem kényelmetlen volt
Vettél egy akciós grifot?
AGV-t sokan szidják....
amúgy az AGV-met én is most vettem és ez az első belőle, de gondoltam egy próbát megér. Ezért se érdekelt a színe, csak a belseje és a szellőzése stb
azt hogy mennyire zajos vagy csendes még nem tudom, de hát ha nem tetszik majd, akkor jó lesz utas-sisaknak én meg veszek egy shoei-t vagy arai-t
Mint írtad VERSENYZŐ!
valószínü a versenyzők verseny sisakot használnak,azok mind d gyűrüsek.
vagy létezik gyorscsattos versenysisak?
...viszont azt nem értem,a gyorscsatt miként sérül egy esésnél?
volt már rá példa,hogy gondot okozott,vagy csak szóbeszéd?
az! nem tagadom
szerencsére nem nagyvárosban lakom, pestet kerülöm és a sisakjaim jó szellőzéssel vannak ellátva
nyáron városban a ruhából is kifolyik az ember, de akkor se megyek rövidnaciban sehova, a csizmáról kesztyűről már nem is beszélek.
ilyen ez a sport, nyáron meleg és izzasztó, de a biztonság az első!