Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nem koszonom, megvan mar az utodja.
Szia csere nem érdekel?
A.N kenguru börruhám van,természetessen makulátlan,ultrakényelmes ráadásul teljessen egyedi,3-mat gyártottak belőle összessen,csak rám meg pont feljött az az 5-8 kiló,a magasság eggyezik.
Sziasztok.Van egy elado ill.elcserélhetö SETUP gyorsasági motoroscsizmám.42-es méret.Cserében ami érdekel Yamaha WR kislámás fejidom.minnél ujjabbb.a csizma ára amugy alku nálkül 20eFt.majdnem zsir uj...
eladó

Plexi GT irridium kék
Kompatibilis: Ti-tech, Gp-Pro, X-Vent, X-R2, Daystar, Flyer, Syncro, Ghost, Stealth, Mirage, S4,Airtech sisakokkal.

ár:2900

06306294424
Eladó!
Vége a sisak dilemmámnak,KBC sisakot vettem!
mert : - karbon-kevlár
- kivehető bélés
- le volt árazva,nevetséges összegért
Majd elválik mennyire zajos,kényelmes,stb.de az biztos,válság van,60ezer forintért a kettőt,ezt nem lehetett kihagyni.
Eladó Dainese Supercombo bőrruha. Eredeti ára 1200 euró.

Januar 16-ig 120.000 forint az ára.
Szerintem próbáld meg ezt:
http://www.vatera.hu/berik_2_r...

Én ugyanilyet vettem nemrég 60ért fullosat, még a térdkoptató sem volt karcos. Sztem alkudd le 55-re, hátha enged az árból. Egyébként ha USA-ból kell valami cucc, tudok segíteni a hazahozatalban.
Üdv!
értem thx!
Ha ne jó rád a 2 részes konfekcióméret, akkor nem nagyon van rá mód, hogy más méretű alsót/felsőt válassz hozzá. Az összecippzározható, de különálló 2 részesnél vehetsz más méretet is...
Csak ugye ezek drágábbak, mert pl egy Berik kabát, vagy nadrág kb 75-80ezer, míg a 2részes 100-110...
Hát akkor az a ruha tuti nagy rám... 178-180/76-78kg

Még egy kérdésem lenne, hogy pl. láttam két részes bőrruhát, meg van külön kabát meg nadrág, ami összecipzározható, a kettő között a színbeli eltérésen kívül van különbség?
190/91 voltam, mikor a ruhat vettem, bar 95 kilos es 195 centis emberre is tuti jo.
Most 78-79 kg vagyok, eleg nagy lett ram.
nem feltétlen, én 100-ért vettem az Alpinstarst, ki kell fogni....
Roland, te mekkora vagy? cm/kg.
Szia!

Nekem van eladó bőrruham, nem a legolcsobb, de szerintem megeri!
Köszönöm a segítséget!
Megnéztem a superzone oldalát, elég jó áraik vannak, kezdésnek sztem megfelelő lesz, miután rendes bukó, kesztyű, gerincvédő, és csizma is szükséges. Lehet nagyon fognak ott szeretni ha bemegyek a bevásárló listámmal...de fő a biztonság, életünk csak egy van...
Ha nem pályázni kell, akkor 2 részes, az 1részesben elég szar leülni bárhol egy kólára...
És ha költségérzékeny a vásárlás, akkor valóban a SuperZone! Annál olcsóbban már csak a Tschul ruhák elérhetők. Viszont a Berik-ek sokkal jobban néznek ki.
Na igen. Bár nekem elsőnek nem is volt új bőrruhám... Jó volt a használt is.
Ja csak abból kap 2 Beriket! Vagy egy kenguru Beriket, meg egy csimmát vagy egy kesztyűt. Kezdésnek jobb egy olcsóbb, általában úgyis elba...a az ember az első vásárlást. Vagy lehet nem mindenki olyan hülye...
Brutus jól írta. A púp, meg az egyrészed ruha páylára való. Én még márkának a Dainese, Alpinestars-ot mondanám...
Púp, meg az egyrészes sztem inkább versenypályán fontos. Berik, Arlen Ness- Superzone. 100-ért kapsz már szép ruhát.
Sziasztok!

Ruha kérdésben szeretnék tanácsot kérni (kezdő motoros vagyok). Bőr ruhát szeretnék, csak nem tudom, hogy egy vagy kétrészeset érdemes-e venni? A háton lévő púp az fontos, vagy elhanyagolható szempont a ruháknál? Esetleg tudnátok ajánlani egy két márkát aminek a ruháját érdemes megvenni?

Előre is köszönöm!
Sz.Dávid
Nem voltam a dangerben.
Én a Bécsi Louist néztem meg mert pont ott járta,
A Dangerben decemberben akció volt, nyilván azért voltak kifogyva a FIVE-okból.