Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellosztok.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a RUSH-M bőrkesztyű az jó fajta kesztyű e és a rush-m bőrnadrág+dzseki ami kétrészes arról mi a tapasztalatok?előre is kösz

És kellemes ünnepeket!
Nem volt occo Gabikam De ez volt a szive-vagya
mennyibe jött meg?
Gyula Ur Ha olvasod a forumot boldog karacsonyt!
Megerkezett Bp-re a masik Arlen Ness Magnesium kenguru ruha.

Ket unnep kozott atveheted vagy hivj fel kint...
Neked is ilyen maszopos fertőzésed van.Elqrtad! Addigra 30-50 %-al drágább lesz!
Ezek jó kis tesztek már régen átfésültem őket, amúgy azért nem akarok nagyon érdeklődni még mert ha most megkérdezem az árakat akkor márciusra 100°, hogy megváltozik, mert csak akkor akarok venni.
Az enyém igen, az FG -14-ről nem tudok nyilatkozni.

De itt olvashatsz róla olvasói teszteket, véleményeket.: http://www.sportmotor.hu/teszt...

Egyébként egyszerűbb lenne felhívnod az üzleteket, mint olyanoktól kérdezgetni, hogy mi van a boltban, akiknek(pl. én) fingjuk sincs, hogy mi van ott.
És akkor még esetleg az árakat is megmondanák, lehet van akció stb.
Gondolom akkor szélzajos meg minden.
Most telefonálgassak, mikor így egyszerűbb?

Az nagyon jó! Cserébe fel tudok ajánlani, 2 db nagyon jó állapotban lévő 7500 forintost, kp.
.I..
Micsoda optimizmus!
Nem tudom, ezek közül még csak a Power Cityben voltam 4 éve, amikor a barátom megvette a GS500 Suzukit, és haza kellett hozni.
Interneten rákerestem, hol lehet debrecenben HJC-t kapni.
Neked is tudom ajánlani a google-t!

Ja és az előző üzenetben nem jól írtam az utolsó mondatot.
Helyesen így hangzik: Nekem FS-10 van, de én csalódtam benne.

FG-14 jobb lehet, mert arról több jót hallok, barátoktól is.
15000ft adok erte kp
Én a viszont eladók elérhetőségeire gondoltam No, de mindegy, valahol csak sikerrel jársz.
Tőle kérdem.
Miért nem ott kérdezed?
Ja és ott kapható fg-14-es? Mert nem nagyon látok sehol, meg az árlistán sincs rajta, pedig az érdekelne leginkább vagy esetleg a cs-r1 Character tetszik még.
Sziasztok!
Eladó egy új, kengurubőr, egyrész, púpos, piros-fehér-fekete Arlen Ness bőrruha.
Ára: 99.999 Ft
Érdeklődni: excatx@freemail.hu
Köszi! Tavasszal benézek!
HJC hivatalos viszonteladó:

Herold's Kft
( herolds@axelero.hu )
4028 Debrecen, Kassai út 27.
06-52-540-140

Találtam még:
Kymco-Debrecen, Full-Auto Kft

Mikepércsi út 77.
Debrecen
Hajdú-Bihar megye
4030
Telefon: 52/520-660
Fax: 52/471-170
Információ: Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00 Szombat: zárva A Skoda márkakereskedés területén.

És még:
Powercity Motor és Motorsport
Debrecen, Mikepércsi út 3/B.
Telefon: +36 52 534-707
Fax: +36 52 475-028
Web: http://www.powercity.hu
E-mail: info@powercity.hu
Ünnepi Nyitvatartás!
Ezúton szeretnénk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Balesetmentes Új Esztendőt Kivánni! Üzletünk 2009. Dec 25-26-27-én és Dec31-től Jan3-ig ZÁRVA tart!
Nyitás Jan.4-én.

Nekem HJC FS-10 van, de én nem csalódtam benne.
valaki esetleg?
haligali mindenkinek!
véleményeteket szeretném kikérni uves boss515 sisakról
nekem nincs vele gondom, bár sebességfüggő. Kell alá egy lélegző anyagú alsóruha is, mert tpad ugyanúgy, de én szerettem. Bár az újabb amim van már nem perforált, de vágott, és nem melegebb.
sziasztok!

olyan gondom van a jelenlegi dzsekimmel, hogy motoron ülve egy idő után állandóan felcsúszik a hátamon. Próbáltam L-es és XL-es méretet is...az eredmény ugyanaz. 188magas és 84 kiló vagyok, így sablon mértek általában rövidek...
Esetleg valamelyikőtöknek van hasonló problémája? Láttam pár márkánál, hogy háta ívesen hosszabb, talán ez megoldás lehetne, vagy vannak deréktájon szűkíthető túrakabátok is. Esetleg tudtok ajánlani valami normálisabb márkát amiből vagy nagyobb a méretválaszték, vagy jó túrakabátjaik vannak? Bőr, vagy kordura dzseki, vagy kordura kabát is jöhet...
Köszönöm!