Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor mit javasoltok? Milyen csizmát érdemes venni, kb. 40-et szánnék rá...
a shoxban kapsz zselést.
miélrt nem rendelsz valami férfias színű sisakot is végre?
Pár perce küldték a számlát pdf-ben, meg, hogy ma feladták. A péntek az talán, de inkább jövő hét hét elaje akkor ér ide.
Tényleg..... ....Jó az annyiért is.....ez van, de már remélem a héten megjön.
Az tuti
B@mmeg lement az ára a cuccnak! ! !
Jó csizma, jó csizma? Hát nem is tudom! Mégegyszer nem venném meg! Annó 40-ért vettem, annyit megér, de szerintem többet nem!
Szépek.

De az RX-7 Edwards fehérbe, hát az gyönyörű!
178 cm / 78 kg. Berikből 52-es.
Hátha segít valamit.
Ja és tiszta izom
Nagyképű f@sz.
A válasz nem! :) Én is ilyen gondba vok most szoval... te valahol 50-52 között mozogsz! Berikböl szerintem jo rád az 52 ha arányos vagy, de daineseböl nagy hogyha nem vagy kigyurt vállas... haigen akkor abbol is az 52!Szoval ha szépszál legény vagy 52 ha cingár 50 ha meg sörhasu akkor felejtsd el a méretet, mert ugyis rád kell szabni! ennyi..
2részes bőrruha márkáknál az 54 az ugyanaz? Gondolok itt Berik, Arlenness, Dainese stb.... tehát méretben megegyeznek?

Bár a saját méretemet sem tudom, mert még nem próbáltam, de 181cm magas és 75kg vagyok. Olvasgatom a hirdetéseket és valahol az 52-es valahol az 54-esnek felelnék meg.
ÚJ Arai Rx7 GP és Shoei X-spirit sisakok eladóak :

link
sziasztok!Eladó egy nagyon szép állapotú shox ruha XL (170-108cm, 70-85kg) 40.000 Ft
Agv sisak M-es méretben (Sötét ill átlátszó plexivel 20.000Ft
Trace csizma szinte új állapotban 44-es méretben 20.000Ft
Nekem ilyen van (inkább volt...), meg voltam vele elégedve, kb 3 év és max. 30e km után azt hiszem most kihajítom, mert elkopott (lyukas) a talpa, több helyen kezd szétmenni a műanyag, a bélése tropa, stb. Átlagos utcai használat. Én nem vigyáztam rá egyáltalán, talán ha foglalkozok vele, tovább bírta volna, nem tudom. Kényelmes, mindig meg voltam elégedve. Esés szempontjából komolyabban nem teszteltem.
Szasztok!

Tud valaki boltot ahol lehet külön protektort kapni cordura kabáthoz? Mert ami benne van az elég silány és szeretném valami masszívabbra cserélni. Előre is kösz a segítséget!

Tisztelet!
Superzone-ban most 20% kedvezmény van. + van 10.000 Ft levásárolható kedvezményem.

http://www.superzone.hu/main.p...
vazzeg ilyen nekem is kell!
Üdv eladó pár cucc csizma és szemcsik kivételével minden zsír új..bövebben email ise07@freemail.hu
sziasztok!Elado egy shox ruci xl es meretben!HA vkit erdekel hivjon nagyon szeop alla0630 605 2541

Ár 40E ft
Sziasztok! van egy pár eladó zsír új 0km-es SWIFT V8 -as L-es méretű kesztyűm, 2 méretet vettem, a másik lett jó
itt megtekinthető
Mennyié mérik?
Sziasztok!

Gyorsasági csizmát milyet ajánlotok? Nem pályán használnám, hanem java részt utcán, viszont szeretnék egy megbízható, biztonságos csizmát.

Forma F1-ről mi a véleményetek?

Köszi előre is a segítségeteket!
Hát fiuk, már nem kockáztatok megbeszélés alapján történt
vagy a bukó lesz új,vagy a csaj...