A válasz nem! :) Én is ilyen gondba vok most szoval... te valahol 50-52 között mozogsz! Berikböl szerintem jo rád az 52 ha arányos vagy, de daineseböl nagy hogyha nem vagy kigyurt vállas... haigen akkor abbol is az 52!Szoval ha szépszál legény vagy 52 ha cingár 50 ha meg sörhasu akkor felejtsd el a méretet, mert ugyis rád kell szabni! ennyi..
2részes bőrruha márkáknál az 54 az ugyanaz? Gondolok itt Berik, Arlenness, Dainese stb.... tehát méretben megegyeznek?
Bár a saját méretemet sem tudom, mert még nem próbáltam, de 181cm magas és 75kg vagyok. Olvasgatom a hirdetéseket és valahol az 52-es valahol az 54-esnek felelnék meg.
sziasztok!Eladó egy nagyon szép állapotú shox ruha XL (170-108cm, 70-85kg) 40.000 Ft
Agv sisak M-es méretben (Sötét ill átlátszó plexivel 20.000Ft
Trace csizma szinte új állapotban 44-es méretben 20.000Ft
Nekem ilyen van (inkább volt...), meg voltam vele elégedve, kb 3 év és max. 30e km után azt hiszem most kihajítom, mert elkopott (lyukas) a talpa, több helyen kezd szétmenni a műanyag, a bélése tropa, stb. Átlagos utcai használat. Én nem vigyáztam rá egyáltalán, talán ha foglalkozok vele, tovább bírta volna, nem tudom. Kényelmes, mindig meg voltam elégedve. Esés szempontjából komolyabban nem teszteltem.
Tud valaki boltot ahol lehet külön protektort kapni cordura kabáthoz? Mert ami benne van az elég silány és szeretném valami masszívabbra cserélni. Előre is kösz a segítséget!
De az RX-7 Edwards fehérbe, hát az gyönyörű!
Hátha segít valamit.
Ja és tiszta izom
Nagyképű f@sz.
Bár a saját méretemet sem tudom, mert még nem próbáltam, de 181cm magas és 75kg vagyok. Olvasgatom a hirdetéseket és valahol az 52-es valahol az 54-esnek felelnék meg.
link
Agv sisak M-es méretben (Sötét ill átlátszó plexivel 20.000Ft
Trace csizma szinte új állapotban 44-es méretben 20.000Ft
Tud valaki boltot ahol lehet külön protektort kapni cordura kabáthoz? Mert ami benne van az elég silány és szeretném valami masszívabbra cserélni. Előre is kösz a segítséget!
Tisztelet!
http://www.superzone.hu/main.p...
Ár 40E ft
itt megtekinthető
Gyorsasági csizmát milyet ajánlotok? Nem pályán használnám, hanem java részt utcán, viszont szeretnék egy megbízható, biztonságos csizmát.
Forma F1-ről mi a véleményetek?
Köszi előre is a segítségeteket!