Most egy "kevlar" kesztyűm van, azzal nincs gond, sztem az hogy kiszívja az UV az a kesztyűtől is függ. Ha mindenképp a RUSH kesztyűt akarod, akkor ápolgasd UV védős spray-yel, a bikerworld-ben 3-3500Ft., sokáig elég.
Nekem nagyon bevált a ruhához is, látványosan felújítja a színét és ápolja is a bőrt. Amúgy csak nedves szivacs és bogármentesítés volt. www.biker-world.hu
Leder Pflege: A bőrápolóban található wax távoltartja a nedvességet és a káros UV sugárzást a bőrruházattól. Spray kivitelnek köszönhetően könnyen és egyszerűen használható.
Persze...
Jelenleg szép,lemezes megoldás van alkalmazva,amit szeretnék merevebbre,és nem végsősoron igényesebb alkatrészre cserélni.
Tákolni biztosan tudnék,az olyan is,és az is pénzbe kerül.
Ha veszek itthon egy rendszámtábla tartót,az is 5ezer,és még tákolhatom a motorhoz,mert ugye nem tipushoz csinálják.
Ennyit nekem megér,kicsomagolom, felcsavarozom,és még a rendőr sem tudja mondani,hogy hajtogatom fel-le
Képes lennél ezért a műanyag sz@rért több mint 7000 forint+még kb 3000 ft postaköltséget kifizetni? egy darab lemezből 20 forintért meg lehet csinálni.
A kesztyüt nem tudom de kabátot meg nacit ilyet használok 3 éve. Alapvetően lusta vagyok igy nem ápoltam semmivel eddig, csak szappanos szivaccsal letoltam a bogarakat róla. Nem repedezik és nem fakult ki, nem engedett sehol el a varrása. Alapvetően rosszat nem tudok róla mondani, bár nyáron a 35fokban amikor csak rövidujju polo van alatta, hosszabb uton meg kell igazitani néha a könyökprotit, mert a jobb könyökömet időnként nyomja.
Nekem is Rush-M bőrkesztyűm van. Nagyon olcsó és nagyon tartós. 2 év alatt csak a színe lett sárga színű az ököl részén, mert ott jobban húzódik. Sztem ha kezeled akkor is kifakul..
Hali! A segítségeteket szeretném kérni! Amerikából szeretnék fox krossz cuccokat rendelni de sajnos a méretezéssel nemvagyok tisztában! Az itthoni méretezésben xl-es mez és nadrág kell! Amerikaiból akkor L-es kell? Csak azért mert rendeltem már alpinestars xl-es pólókat de azok az itteni xxl-es nek felelnek meg!
Akinek van tapasztalata az kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Sokkal több féle van mint a honlapon, szerintem ebből is van 15.000-es változat. A rövid sem annyira rövid, mert a deréknál két tépőzárral szorosra lehet húzni, így már ezért sem csúszik fel.
Eladó egy új, (méretgondok miatt nem használt ) portugál Hebo Laguna M-es mattfekete sisak. Sisakzsák, orrvédő, Ár: 25ezerFt .
képek : www.superblackbird.mindenkilap...
A RUSH M nadrág és kabát alapvetően jó minőség, úgy tudom Pakisztánban gyártják, marhabőrből van. Én a Mo-Fa ker. boltban vettem Bp-en. A kesztyűvel csak annyi gond lehet, hogy ha nem kezeled le, vmi UV védős bőrápolóval, akkor egy szezon alatt a sötétek kiszívja belőle a nap...amúgy kényelmes, jó anyagú. cuccokról részletek: www.superblackbird.mindenkilap... oldalamon is vannak. Üdv.TOtya
köszi!
a kommentem után én is megtaláltam a Superzone oldalát...tényleg jó dolgok vannak rajta. Van egy Mugen ami tetszik, az is hosszított. persze ez pont nem akciós...
Normál dzsekim ami most van az is összecipzározható a hozzá való nadrággal, de ennek ellenére is felcsúszik...szóval már kezd elegem lenni belőle... Szélességre simán jó lenne az L-es is, de hosszra még az XL is rövid...XXL-esbe meg lehet, hogy kértszer is beleférnék... jó lenne tudni hogy van-e olyan márka ahol nem egyenméretek vannak, hanem külön lehetne választani a hosszát és szélességét. Pl a mostani dzsekim 33/33-as...de sztem egy 32/34-es tökéletes lenne...ha lehetne kapni...
A superzone-ban van MUGEN cordura. A hátnál összezppzározható a nadrággal. Ha veszel hozzá. Együtt a szettet 45.000-ből meg lehet úszni. A méretek japánosak én 185 magas és 85 kg vagyok és az XXL kellett mindkettőből,de XXXL is van belőle. Ha nem veszel nadrágot akkor sincs gond, mert a kabát megvan akár 15.000-ből és a hátzippzárból megkapod a másik felét is amit akár egy sima farmerra is felvarrhatsz és már nem is csúszik fel a hátadon
Most egy "kevlar" kesztyűm van, azzal nincs gond, sztem az hogy kiszívja az UV az a kesztyűtől is függ. Ha mindenképp a RUSH kesztyűt akarod, akkor ápolgasd UV védős spray-yel, a bikerworld-ben 3-3500Ft., sokáig elég.
Nekem nagyon bevált a ruhához is, látványosan felújítja a színét és ápolja is a bőrt. Amúgy csak nedves szivacs és bogármentesítés volt.
www.biker-world.hu
Leder Pflege: A bőrápolóban található wax távoltartja a nedvességet és a káros UV sugárzást a bőrruházattól. Spray kivitelnek köszönhetően könnyen és egyszerűen használható.
Jelenleg szép,lemezes megoldás van alkalmazva,amit szeretnék merevebbre,és nem végsősoron igényesebb alkatrészre cserélni.
Tákolni biztosan tudnék,az olyan is,és az is pénzbe kerül.
Ha veszek itthon egy rendszámtábla tartót,az is 5ezer,és még tákolhatom a motorhoz,mert ugye nem tipushoz csinálják.
Ennyit nekem megér,kicsomagolom, felcsavarozom,és még a rendőr sem tudja mondani,hogy hajtogatom fel-le
Nem érdekel valakit egy alig használt Shox Team cordura kabát xs-es méretben
Páromé volt de ő nem nagyon szeret motorozni ezért alig használt
Kellene ez a cumó az ebay-ról,de én nem vagyok jártas a rendelésben.
Valaki megrendelhetné nekem,egy kis kezelési költség fejében...
szép állapotban sötét+átlátszó plexivel 9900
06306294424
Valakinek van tapasztalata a RICHA AVS EVO márkájú motoros cuccokról?/lehet én vagyok tudatlan de még sosem hallottam róla/
előre is köszi
Akinek van tapasztalata az kérem ossza meg velem!
Köszönöm!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Eladó egy új, (méretgondok miatt nem használt ) portugál Hebo Laguna M-es mattfekete sisak. Sisakzsák, orrvédő, Ár: 25ezerFt .
képek : www.superblackbird.mindenkilap...
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Totya
A RUSH M nadrág és kabát alapvetően jó minőség, úgy tudom Pakisztánban gyártják, marhabőrből van. Én a Mo-Fa ker. boltban vettem Bp-en. A kesztyűvel csak annyi gond lehet, hogy ha nem kezeled le, vmi UV védős bőrápolóval, akkor egy szezon alatt a sötétek kiszívja belőle a nap...amúgy kényelmes, jó anyagú. cuccokról részletek: www.superblackbird.mindenkilap... oldalamon is vannak. Üdv.TOtya
a kommentem után én is megtaláltam a Superzone oldalát...tényleg jó dolgok vannak rajta. Van egy Mugen ami tetszik, az is hosszított. persze ez pont nem akciós...
Normál dzsekim ami most van az is összecipzározható a hozzá való nadrággal, de ennek ellenére is felcsúszik...szóval már kezd elegem lenni belőle... Szélességre simán jó lenne az L-es is, de hosszra még az XL is rövid...XXL-esbe meg lehet, hogy kértszer is beleférnék... jó lenne tudni hogy van-e olyan márka ahol nem egyenméretek vannak, hanem külön lehetne választani a hosszát és szélességét. Pl a mostani dzsekim 33/33-as...de sztem egy 32/34-es tökéletes lenne...ha lehetne kapni...