Hát nekem viszont semmi bajom nem volt vele. Eddig 2x fáztam benne, de akkor mind a kétszer 10 fok alatt volt, és hajnal volt. Nyáron még este se fáztam benne, igaz mindig volt alatta nyári aláöltöző, anélkül fel se veszem a ruhát. Mondjuk nem vagyok egy fázós alkat az tény, de most már van meleg aláöltözőm is, így tudok miből választani ha kell. Viszont én nem bántam meg hogy perforáltat vettem, jó szolgálatot tesz a nyáron... Persze mindenki más.
Hát igazából nekem CSAK nyáron 40 fokban jön be, de estefelé már akkor is hideg, hidegebb időről nem is beszélve. Szóval vagy aláöltözöl rendesen vagy megfagysz...
Hi! Nekem Decathlon-os Kalenji-m van(nyári futóruha), én azt használom. A célnak tökéletesen megfelel, eddig még soha nem volt benne melegem, viszont úgy csúszik le róla az egyrészes ruha levételkor, mintha csak tépnék rólam Szerintem tökéletes, és kb. 10e ha volt összesen az együttes.
A surf-ösöket és a snowboard-osokat nem ismerem.
hali!
Milyen aláöltőzőt ajánlotok, ha az a legfontosabb, hogy nyáron ne legyen melegem benne? A helly hanseneket nézegettem eddig, de hallottam olyanról is, hogy a decathlonban valami surfös felső..
Igazából van egy Protest spéci anyagú sí és snowboard aláöltözőm, lehet hogy ez is megteszi?
Nekem is marushinom van 999 nx és csak jót tudok róla mondani szerintem nagyon egybe van a cucc én nem vettem észre hogy zajos lenne szép dizájnja van én beleszerettem.Mentem vele kiló 20 at is és semmilyen sípolást, zajt nem tapasztaltam! Csak ajánlani tudom komolyan!
Nekem is marushinom van 999nx és nagyon megvagyok vele elégedve én nem vettem észre zajos lenne pedig kiló 20 at is toltam vele és nagyon egybe van a cucc csak ajánlani tudom komolyan!
Én 2000-től 2007 szeptemberig használtam egy Nolan N60-as sisakot, szinte mindennapi használatban.
Nagyon meg voltam vele elégedve.
A vége felé már az arcpárnái kitágultak, nem tartották szorosan a sisakot a fejemen, és az állszíj bőre kezdett kirepedezni. De ezt úgy nézd, hogy szinte minden nap használtam, télen is.
Azért cseréltem, mert szerettem volna olyan sisakot, amiben van napszemüveg, nem párásodik, és kivehető, mosható a belseje. Nameg legalább 5 évente illene cserélni a sisakot.
Már a Nolan kínálatában is vannak ilyen modellek, amik megfeleltek volna a kívánalmaimnak, csak sajnos megtetszett a HJC FS-10, amit már aznap megbántam, amikor megvettem. Erről olvashatsz, az adatlapomon is a teszteknél, ha érdekel.
Szóval szerintem jó felé kacsintgatsz, ha a Nolant nézegeted.
Ezen az oldalon Steve27 néven van regisztrálva egy srác, akinek szintén én ajánlottam a Nolant, és meg van vele elégedve.
Nekem perforált a ruhám. Normális időben kellemes, komfortos. Ha megállsz ugyanúgy meleged van benne, de ha elindulsz a motorral, pillanatok alatt átszellőztet áthűt. Ha esik akkor kellemetlen, de az esőruha megvéd a csapadéktól és a széltől is. Hosszabb túrákra én mindíg viszem magammal. Én teljesen zárt bőrruhát már nem vennék, az csak hűvösben előnyös, de akkor rendszerint nem motorozik a motorosok nagy %-a.
Nekem MT van. A fejformám miatt ez jött be. Várj a vétellel tavaszig a motorkiállításig, és ott jó áron és kipróbálhatóan tudsz válogatni. Most úgysem az a kimondott motorozós idő van.
segítség kellene: vki tudja hol lehet beszerezni Difi Curb csizmához orrkoptatót?
a Shox sajnos nem árul külön koptatót, csak a csizmát