8-10 kilót ledobtam, mióta megjött a jelmez....Jó lesz Neked is!
Azóta szopatnak a bankok, gondoltam mire rábólint valamelyik, belefogyok az 56-os naciba.... Belefogytam, moci sehol..
Maci! Ha gondolkodnál egy időben gerincproti vásárlásán is, szívesen ajánlom az Alpin bionic sp vest mellényt....
Nekem 149 dolcsi volt, ingyen postával, ráadásul a mandró 45 dodót ír a számlára így áfa/vám nélkül megkapod.....
Puma 1000/ sidi VC vonatkozásban:
Nekem volt mindkettő, de egyiket sem teszteltem élesben 'hál Istennek. ennek megfelelően véleményem pusztán a viselésről illetve a sétáról: Puma 6/10, Sidi 10/10....
RS Tacsi volt a fullos muffon... kannatakaróként... az Alpinestarsnak is van Bionic Vest-je egybeépített gerinc- és mellvérttel... assssszem $179... majdnem ilyet vettem, de jött a Döníz :)
Az UltimateStuff-nak van mellkasvédője, az van benne a májusi szuperbike-ban!
Nekem Vertigo Corsám van és semmi bajom vele! Lehet, hogy kicsit gyengébb a Pumánál bokavédelemben (de egyáltalán nem rossz a top 5ben benne van), de legalább nem ugy néz ki mint egy 10 éves csizma. Az idei szinek jók, de az ezelőttiek rosszak a Pumaban! A Corsa jól szellőzök, esőben sem ázik be, és biztonságban tudhatod a lábadat! Legyél nyugodt, jó csizmát vettél!
LX