Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy a retekbe sikerült ilyen sérülést begyűjteni? Már ha nem vagyok indiszkrét...

LX
Köszi szépen!Én is erre tippeltem vna

Minden jót! Széles utat Gimufákat!
X-701 sityóhoz hol lehet olcsón plexit kapni?
Hmmm...50 jeuro...az nem vészes. Ez full műanyag?
nekem nem a hasam a nagy, bár az is van, hanem a hátam. Na meglássuk rndelek fizetés után egy ilyet 2xl-ben.
8-10 kilót ledobtam, mióta megjött a jelmez....Jó lesz Neked is!
Azóta szopatnak a bankok, gondoltam mire rábólint valamelyik, belefogyok az 56-os naciba.... Belefogytam, moci sehol..
én 194 120
190/ hmmmm ...105

Előbbi fix,
utóbbi (hála most épp a BL-döntőnek) erősen ingadozó....
nekem a bionic 2 ingbol xxl-es van, es hat eppen jo.
bakker, nálad nem lehet nagyobb....szinte semmi.....

mekkora vagy?
....hhhhja, asszem Neked sem kell gondolkodni, hogy XL vagy XXL...
Én utóbbival próbálkoztam és nagynak semmiképp sem nagy sajna...
Ők azok....

8 naptári nap után kaptam meg....
Tudnék Neked javasolni gyógymódot, de ugye rövid az ujjad!
valószínűleg ez lesz, köszi
Ha mégse igy lenne akkor ne engem okolj :D

De rendkivüli nyitvatartást csinálnak szombaton meg minden szóval csak lesz banzáj :)
Maci! Ha gondolkodnál egy időben gerincproti vásárlásán is, szívesen ajánlom az Alpin bionic sp vest mellényt....
Nekem 149 dolcsi volt, ingyen postával, ráadásul a mandró 45 dodót ír a számlára így áfa/vám nélkül megkapod.....

Puma 1000/ sidi VC vonatkozásban:

Nekem volt mindkettő, de egyiket sem teszteltem élesben 'hál Istennek. ennek megfelelően véleményem pusztán a viselésről illetve a sétáról: Puma 6/10, Sidi 10/10....
Sábbátolok, úgyhogy marad a hétfő
köszi az infót, rombolok érte szombaton!
köszi Uram, már jól vagyok, az ujjam meg nem lesz hosszabb... úgyhogy próbálom megint húzni a gázt, de még nem érzem annyira...
RS Tacsi volt a fullos muffon... kannatakaróként... az Alpinestarsnak is van Bionic Vest-je egybeépített gerinc- és mellvérttel... assssszem $179... majdnem ilyet vettem, de jött a Döníz :)

Ez a régi Bionic

mindkettő fele annyi, mint a Dainese... és nem tud kevesebbet szerintem, bár nem teszteltem
ez pedig a versenyváltozat
Bőr ruha és kesztyű tisztítás: www.katayunga.hu
Kesztyűt hogy lehet kitisztitani? Került bele némi kosz, ami meglátszik a kezemen ha levettem. Kifordítani nem lehet a merevsége miatt....
Víz-mosószer(fertőtlenítő)-szivacs,.... majd száradás.
Az UltimateStuff-nak van mellkasvédője, az van benne a májusi szuperbike-ban!
Nekem Vertigo Corsám van és semmi bajom vele! Lehet, hogy kicsit gyengébb a Pumánál bokavédelemben (de egyáltalán nem rossz a top 5ben benne van), de legalább nem ugy néz ki mint egy 10 éves csizma. Az idei szinek jók, de az ezelőttiek rosszak a Pumaban! A Corsa jól szellőzök, esőben sem ázik be, és biztonságban tudhatod a lábadat! Legyél nyugodt, jó csizmát vettél!