attól is függ meik passzol jobbban a fejedre mert nekem pl a shoei (xr-1000) kivételével nem passzol jól. mind kettő jó sityak de a shoeit sokan istenítik gondolom nem véetlenül. nézz körül itt: link
nemtudom mennyire reális az osztályzásuk de elvileg jó.
Bukó vásárlás elött állok és szeretnék tanácsot kérni. Két bukót nézegettem, Shoei Raid II vagy Shark RSX, tudnátok róla véleményt mondani? Melyiket ajánljátok és miért. Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok jobbat ajánlani?
Eladó Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell 54-es. (fix. 100.000 Ft) és egy Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma 44-es (Fix.: 50.000). Mindkettő kétszer használt 50-60 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
55.000 Ft.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Suzuki SV-m van szoktam városban országúton és autópályán is menni.
Az integrált napszemüveg mindenképpen fontos. (Nem szeretek plexit cserélgetni. A saját napszemüveget meg párszor már megszívtam külföldön ahol sok alagút van...)
Mindeddig Schubert volt a nyerő, de aztán láttam az angolok Sharp tesztjét (http://sharp.direct.gov.uk/), ami elbizonytalanított
köszi