Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora?
Eladó felnyithatós HJC 20ért...
Suomyt vegyél nyugodtan, nekem bevált. Megmentette az életemet, 140-nel estem, kissé lement róla a plezúr, jobb oldalon a plexi alatt egy kis anyag is ottmaradt, de azóta is használom, teljesen jó (persze plexit cserélni kéne).
http://parilla.hu/index.php?pa...
Szia Vitka! Prexport sonic egy új modell, míg a fast egy régebbi. A sonic-on több perforált rész van, így jobban szellőzik. Védelemre mind a kettő király.Jó választás....
Hellósztok

Milyen közép kategóriás sisakot javasolnátok?
Szia,

nekem a heten jon 46-os Vertigo Corsa, Piros-feketeben, ha erdekel, 64ezres aron.
Illetve most is van par mas meret (42-43-45)

udv,
N.
Hát ettől azért profibb és szebb a hátizsákom meg nagyobb is szerintem. De az Ipoly áruház mellett a túraboltban is vannak biztosan jó hátizsákok.....
Valami ilyesmi:
http://prq-teszt.dyndns.org/mo...

oksa, majd megnézem...

gyere inkább edzeni Ebihez... ha nem is edzel, jó leszel box zsák helyett... phúú, motiváltabb lennék... főleg ha rendőr cuccban jössz
Heavy tools nem gagyi. Gyöngyvászon, ha feljösz megnézheted az enyémet is. Megvenni megtudod B.gyarmaton is az Árkádoknál, ha bemész a hamburgeres melletti kis folyosóra, de én a Budaőrsi outlet centerben vettem, biztos van árkülönbség. Azért mert olcsó valami nem biztos, hogy rossz arra amire szeretnéd A durexek is beváltak nem? Meg a suzuki is
Valami olyan... ami közepes nagyságú... minőségi... és egyszerű, könnyen felvehető... nem több pántos, csatos, hiper-szuper, bomba biztos rögzítés... ez felesleges, lassú, kényelmetlen...
Az oldaltáska nem nekem való... a hátizsákom meg már 6 éves (ha mesélni tudna) ,már csak egy cipzár működik, az is akad... már csak arra jó, hogy a "túlélő cuccomat vigyem benne" ,úgy hogy cserélni kell... ezt a hátizsákot hol tudom megnézni? 6000ft? Nem gagyi cucc ez? Csak így az árából...
Faxa....na mindegy. Jövő héten nem leszek itthon, Dunakeszin leszek AETR oktatáson. Ti meg indultok Lengyelbe mire hazaérnék. Remélem jó időtök lesz. Sima hátizsák nem jó? Vegyél egy heavy tools-t, strapabíró, gumis válpántja van nem rángat tompítja a csomag súlyát, a hátfala és a válpántok izzadás ellen védő szellőző vastag réteggel vannak kialakítva. 6000 Ft körül kapható és elég sokminden fér bele. Vagy ha a túrára kell akkor vegyél oldaltáskákat a gépre.

link

link

link

link

link
Motoros hátiszákot keresek... újat... márkásat... közepes méretűt (akár nagy méret is lehet, 45lit) ...és persze jó áron (bolti ár alatt)

Esetleg ötlet, hogy milyet keressek... valami jóképű, jó minőségű cucc?
Shoei Z-one új

Piros/fekete... Grafit/fekete... Mind S-es méret! (55-56cm)

Minden sisak vadonat új, egyszer sem használt! Dobozában, tartozékokkal! (Tartozékok: orrvédő, bogárháló és Shoei védőzsák!)

Shoei csúcskategóriás sport-túra sisak... csendes, jól szellőző sisak... az új áruk 150eft körül volt... én most 59eft-ért adom...

Az XR-1000 és a Raid II-nél magasabb műszaki és árkategória... full kivehető, mosható bélés és gyári tartozék az "orrvédő" és a bogárhálló

CX-I Pinlock 100% páramentes plexi, gyorsan és könnyen cserélhető

AIM+ héjszerkezet (organikus üvegszál+összetett rétegek), rendkívül könnyű, kiváló ütéselnyelő tulajdonsággal, optimális merevség és formatartás...

Full kivehető mosható bélés (arcpárnák, fejpárnák)

Dupla "D" gyűrűs zár!

Fix ár!
Szeva Tesó!

-Már eszembe jutott... hívtalak volna csavarogni... Katica a vizsgáira készül... én meg itthon unatkoztam... és ilyenkor jó ha valaki (rendes ember) vigyáz rám... mert még a végén elmegyek csajozni de nem mentem, erős voltam
A shox a főimportőr ha jól tudom, ők biztosan tudnak.
en vettem meg az orszagban az uccso 46-os fekete corsat, Gyorbol hozattam le Pestre. lehet, hogy van meg, de akkor az mar nem akcios. de volt meg feher air es feher-piros 'sima'.
Felpróbáltam.A 42-es kicsinek tűnt...
Tényleg többet kellett volna járkálnom benne.
Írd be a keresőbe: AGV-bukósisak-plexi- és lesz találatod.
Nem próbáltad fel vásárlás előtt?
Nem csak egy pillanatra kell felvenni, menj sétálj benne sokat....legalább 15 percet legyen rajtad...ha ok, utána vedd csak meg.

46-os nincs?
Üdv!
Méretprobléma miatt eladnám a héten vásárolt Sidi Vertigomat.
43-as,fekete. 52000 ft. Lsd:Apró
Tudtok javasolni olyan csizmát, ami kellőképp biztonságos, és tartós, gyalogláshoz is használható rövidebb távon /vagy akár hosszabbon/, és az ára 40k alatt van? Enduro motorhoz kéne.
agv gp1es típusú bukóra hol lehetne plexit szerezni?
pár boltot kérdeztem de senki sem tud, ilyen régi típus lenne?
ok, koszi, lehet akkor az marad!