Tanácsot szeretnék kérni h a bőrruha belsejébe beleszárad a vérem :D, és hoyg nicns e valami tippetek hoyg lehet hatékonyan kiszedni.Mosni ugye nem lehet tisztítóba meg nem viszem mert hülyék hozzá.Elölre is köszi
Tavaly májusban fényképeztek le, augusztusban kaptam csekket, kértem elengedést, februárban válaszoltak hogy nem engednek, erre kértem részletfizetést, válaszra várok
kösz...
ugy volt a paíron,hogy 8 napon belül fellebbezhetek,vagy élhetek a részletfizetés lehetőségével amennyiben nem tudom egyszerre kifizetni,de azt elbírálják...vagy micsoda...
Kézhezvételtől számított 6.nap feladtam egy levelet tele vakerral ,hogy nincs munkahelyem,szánom bánom stb...expressz ajánlva és azóta várok,de semmi
nem mintha hiányozna,csak kicsit idegesít
hellóhalló
te pohi..
tudod anno meghuztak 100 ezerre ami szab.s volt
megkértem részletre,de már 6 hete semmi válasz..
ez természetes vagy most ilyenkor mi van
A Ducati Streetfighter bemutatóján bemutatott egy 10 pontos talajgyakorlatot.
Ennek folyományaként egyik ujjpercét otthagyta a spanyoloknak, legyen min rágódniuk.
Azóta csak Frodóként tiszteljük.
Hazamegyek, lecsekkolom, fejből tippeltem, de a csajra emlékszem.. Akkor valszeg ott van valahol az a protektor is Most akkor külön mellkas protektor kell, zsebbecsúsztathatós, vagy pántos (van ilyen egyáltalán? ) vagy gerincvédővel egybeépített?
Akkor csak a tisztánlátás miatt:
-a májusiban Freon leírt ruhái vannak, köztük viszont nincs mellkasvédő, csak a gerincvédője, ami egybeépített a mellkasvédővel.
-viszont ugyanez a kombi védő szerepel a 10dik oldalon jobb felül
-viszont aki nem veszi észre ugyanezen az oldalon az RS Taichi mellvédőjét, az adja vissza a jogsiját szemproblémára hivatkozva!
Segítek, a csaj tartja a keblei előtt!
A májusiban volt Dainese, méghozzá a Freon által élesben letesztelt mellkasvédős-gerincprotis cucc (innen is jobbulást Freon, kívánom, amennyivel rövidebb lett az ujjad, annyival hosszabb legyen a farkad ), az áprilisi Superbikeban volt bent egy (asszem) RS Taichi mellkasproti azon a bizonyos indián figurán. Mondjuk rá nemtudom minek, még az aszfalt se köt bele, annyira hárdkór a képen
Tanácsot szeretnék kérni h a bőrruha belsejébe beleszárad a vérem :D, és hoyg nicns e valami tippetek hoyg lehet hatékonyan kiszedni.Mosni ugye nem lehet tisztítóba meg nem viszem mert hülyék hozzá.Elölre is köszi