Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most 210 a középárfolyam, amikor én vettem a sapkámat, akkor 180-ért váltották. Szóval ha rám hallgatsz, akkor belemész :) Vagy még Ausztriába is érdemes a bécsi Luis-ba átmotorozni, nekik is jobb áraik vannak!
Hidd el, megéri - még most is! De ha a kereskedőnek tömöd inkább a zsebét, akkor hajrá. Nekem csak jó tapasztalataim vannak az e-bay-en történő vásárlással. De próbálj alkudni, hátha... Válság van, ezt ők is megérzik biztos.
Shoei xr1000 camino

+ posta.....stb.
Na igen, de 1 éve majdnem fele ennyi volt a dollár.....most meg...
e-bay, közvetlenül a Japán Shoei gyárból :D Fele annyiért, mint Imetnél ideér a világ másik feléről, vám+posta 10ezer ropi volt egy éve, amikor X-Spiritemet hoztam. 2 héten belül itt volt
Hali!
Hjc cl-es bazihangos, néha meg huzatos. 200 fölött nagyon szar.
Én megbántam, most gyűjtök egy schuberth-re.
Üdv
Hali!
Én a bőrruhát, baba popsitörlővel tisztítom.
Kb. 1000ft egy csomag elég egy évig. Ápol is , és minden szart leszed.
Kb 5-10 perces meló.
üdv
ok. Kösz,
mountex vagy mi pl. vagy hegymászó, bakacs, sátorozós, sielős boltok, vagy Hervis pl. a motorosboltban drágább uaz a hatású cucc amúgy....persze attól függ mennyit szánsz rá...

pamut magába szívja, de utána nehezen adja ki, ergo tovább tocsogsz benne....
Premier utletben is van szakbót és talán a kassza is méltányossabb.
nekem van 6-éves hh felsőm és kutya baja tehát nagyon megéri befektetni.
A Helly Hansen tényleg nagyon frankó, a legjobb aláöltöző a piacon, ma pl. full le kellett volna izzadnom és csurom víznek kellett volna lennem, de ezzel a cuccal minden gond megoldva. Nem hiába gyárt a cég 130 éve hatékony ilyen jellegű "munkaruházatot"...
helló én a parillánál vettem lecskeméten de van máshol is üzletük az országban,és biztosíthatlak nagyon pöpec csizma,debrecenben is van boltjuk

www.parilla.hu nézd meg itt vannak az elérhetőségek
szia hol vetted ezt a csizmát? vásárlás előtt állok és olcsót keresek ez jónak tűnik köszi
Köszönöm a segítséget!
A Helly Hansen DRY aláöltöző egész jó...azt hiszem a Honda Karasnában van,vagy az Euromotorban.
Ezt a túraboltot gondolom nagyvárosban keressem!? nem gondoltam volna, hogy a pamut nem jó!
Ezt hasznélom jelenleg, van egy hosszúujjú pamutpólóm meg egy vékony melegítőalsó mindkettő turiból ,de tiszta víz volt mindkettő. Azt hittem van valami rafinéria és megúszhatom.
"buziruha" -egy coolmax összetételű, testre tapadó "poló", felszívja az izzadságot, a pamut nem jó...hegymászó, v. túraboltban kapható...
Mit tesztek melegben, hogy ne izzadjatok a ruhában mint a tücsök a lukban? mennem kellett ma, és mikor hazaértem, úgy néztem ki mint szauna után!
Izzadsz Te azért éppen eleget !
Császtok! Eladó egy komplett Ufo felszerelés! Mez+nadrág! A nadrág jobb alsó részén van egy 2-3 cm-es lyuk ami be lett foltozva! Ha betüröd a csizmába úgy nem látszodik! A mez jobb ujjánál a felső részén van még egy kisebb lyuk! 15 ért eladó a kettő együtt! Mez Xl a nadrág 34-es Érd:0670 709 50 45 vagy e-mailbe
Jóáron nekem is kéne
Sziasztok!
Megtudja nekem mondani valaki,hogy hol tudok beszerezni kedvező áron BERIK tépőzáras térdkoptatót ?
Köszönöm neki előre is!
én lebaszom az asszonynak azt kitisztitja
sziasztok
van valakinek hjc cl-st bukója? írna róla pár sort? főleg a szélzaj érdekelne