Most 210 a középárfolyam, amikor én vettem a sapkámat, akkor 180-ért váltották. Szóval ha rám hallgatsz, akkor belemész :) Vagy még Ausztriába is érdemes a bécsi Luis-ba átmotorozni, nekik is jobb áraik vannak!
Hidd el, megéri - még most is! De ha a kereskedőnek tömöd inkább a zsebét, akkor hajrá. Nekem csak jó tapasztalataim vannak az e-bay-en történő vásárlással. De próbálj alkudni, hátha... Válság van, ezt ők is megérzik biztos.
e-bay, közvetlenül a Japán Shoei gyárból :D Fele annyiért, mint Imetnél ideér a világ másik feléről, vám+posta 10ezer ropi volt egy éve, amikor X-Spiritemet hoztam. 2 héten belül itt volt
mountex vagy mi pl. vagy hegymászó, bakacs, sátorozós, sielős boltok, vagy Hervis pl. a motorosboltban drágább uaz a hatású cucc amúgy....persze attól függ mennyit szánsz rá...
pamut magába szívja, de utána nehezen adja ki, ergo tovább tocsogsz benne....
A Helly Hansen tényleg nagyon frankó, a legjobb aláöltöző a piacon, ma pl. full le kellett volna izzadnom és csurom víznek kellett volna lennem, de ezzel a cuccal minden gond megoldva. Nem hiába gyárt a cég 130 éve hatékony ilyen jellegű "munkaruházatot"...
Ezt hasznélom jelenleg, van egy hosszúujjú pamutpólóm meg egy vékony melegítőalsó mindkettő turiból ,de tiszta víz volt mindkettő. Azt hittem van valami rafinéria és megúszhatom.
Császtok! Eladó egy komplett Ufo felszerelés! Mez+nadrág! A nadrág jobb alsó részén van egy 2-3 cm-es lyuk ami be lett foltozva! Ha betüröd a csizmába úgy nem látszodik! A mez jobb ujjánál a felső részén van még egy kisebb lyuk! 15 ért eladó a kettő együtt! Mez Xl a nadrág 34-es Érd:0670 709 50 45 vagy e-mailbe
+ posta.....stb.
Hjc cl-es bazihangos, néha meg huzatos. 200 fölött nagyon szar.
Én megbántam, most gyűjtök egy schuberth-re.
Üdv
Én a bőrruhát, baba popsitörlővel tisztítom.
Kb. 1000ft egy csomag elég egy évig. Ápol is , és minden szart leszed.
Kb 5-10 perces meló.
üdv
pamut magába szívja, de utána nehezen adja ki, ergo tovább tocsogsz benne....
nekem van 6-éves hh felsőm és kutya baja tehát nagyon megéri befektetni.
www.parilla.hu nézd meg itt vannak az elérhetőségek
Megtudja nekem mondani valaki,hogy hol tudok beszerezni kedvező áron BERIK tépőzáras térdkoptatót ?
Köszönöm neki előre is!
van valakinek hjc cl-st bukója? írna róla pár sort? főleg a szélzaj érdekelne