Nem nem lötyög a fejemen hál istennek csak mikor kisseb volt a hajam akkor 200 felett egy kicsivel az orrom picit hozzáér az orvédőhöz,meg az állam a sisak aljához,de most hogy kicsit nagyobb a hajam bár nem tudom van e hozzá köze de csak az orrom ér az orvédőhöz picit 200 felett.
Tud valaki Puma 1000 es csizmákat valahonnan valamerről akár külföldről is?.. 2009 es modell érdekelne az alábbi szinben, piros fehér fekete, elvileg tettem fel egy képet ir róla
Kifogástalan állapotban lévő egyrészes, full protektoros, kevlár erősítéses Corner Futura bőrruha, eladó. Kb 170-180cm magas 70-80kg-os emberre jó. Méret: 54.
Nem olyan hülye kérdés ez...
Én mikor vettem a kupakot, nekem ultra bébi fejem van :D S-eset akartam, de csak XS volt... azt megvettem, aztán idövel istentelenül nyomott a tarkomnál, hál istennek 3 szivacs van benne, 2 pofa, meg egy ami a homlok tarkot köti össze, na azt kicserélték S-esre, és igy kb olyan mintha GP versenyző lennék és rámszabták volna... XS pofa, S kupak. Hajra meg, nekem ha TK vagy pár milis a séróm az a jó, ezért nyáron moccozás miatt vágom mindig, de ha ilyen Rossisra megnő akkor hosszu távon kényelmetlen a sisak... de ha meg ugy vettél sisakot h lötyög rajtad össze vissza akor az a pár hajszál nem számit... csak ha GPbe nyomod
Lenne egy kérdésem tudom kicsit hülyén hangzik,azt szeretném kérdezni hogy mennyire befojásolja a hajméret hogy szűkebb e a sisak vagy tágabb e,úgy értem ha rövidebb a hajam akkor mondjuk ugye tágabb ha meg hosszab a hajam akkor szűkebb a sisak belseje.
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
55.000 Ft.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
http://www.polo-motorrad.de/sh...
tessék, szerintem itt megtalálod amit keresel...
on-line is lehet rendelni, asszem. azért asszm, mert nekem ismerős szokott hozni cuccokat, de ha közel vagy ahatárhoz akár te is ártuccanhacc!
Nem beleszólni akarok a dologba, csak egy kis észrevételt tennék, hogy Vermeulen Shoei-t használ, nem pedig Arai-t. Csak azért mondom, mert nekem is az "őfajta" Shoei van.
Eladó Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell 54-es. (fix. 100.000 Ft) és egy Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma 44-es (Fix.: 50.000). Mindkettő kétszer használt 50-60 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78
Egy valamit ne felejts el: csak az Arai kínál olyan kupakokat, amikben a versenyzők mennek egy az egyben... Amiket Shoei, X-Lite, Shark, Suomy.....stb.....felirattal látsz versenyzőkön, az nem az amit te leveszel a polcról! Ellenben Pedrosa, Hayden, Vermuelen meg a többiek sisakja módosítás nélkül uaz, amit boltban kapni...
mikor elküldtem az előzőt rögtön eszembe jutott, hogy ezekkel a nevekkel elő fognak jönni... ezek azok a kivételek amiket emlegettem! azok a kupakok amik szintén kiválók, de még mindig azt mondom, hogy az arainak az alap kategóriája is szuper!
Nem neked szólt, és nem konkrét tesztnek.Nekem is volt Shoei és jó kupak,ez tény.Az Arai is szuper(sőt,ha lesz rá lé egy RX7 GP-t vennék).
"különben nem használná annyi versenyző"..
Talmácsi,Rossi,Lorenzo,Stoner,Capir
ossi,Biaggi,Simoncelli,Melandri,Bayliss,Corser,Spiece stb.
Na,ők meg nem.És még mindíg élnek
ACDC nem összesküvés elméletről beszélek csak próbálok összefüggést találni. ha adott egy tegyük fel 800eurós arai siasak és egy 200-250eurós shark, azt elméletileg nem említhetnénk egy lapon. persze vannak más gyártmányú sisakok is amik kiválók lehetnek, ártól függetlenül, de szerintem egy arai vagy shoei név az már garantál valamit! és nem zsákbamacska. nem akarom leszólni a többi sisakokat, de ez tény!
lehet, hogy egy csúcskategóriás sisak nem ér annyival többet mint amennyibe kerül, viszont valamiben ugyis jobb, különben nem használná annyi versenyző !
ami meg az ár/érték arányt illeti, keresni kell az akciókat ! szoktak lenni nagyon fasza árak, az enyémet konkréten féláron szereztem, de talán még az alatt is lehetne.
ittvan egy link, én itt vettem az enyémet, vannak még leárazások más cuccokra is, érdemes megnézni!: http://www.polo-motorrad.de/
lehetséges h van benne valami, arai rx-7 nyomja a fejem amúgy gyönyörű meg minden :) szívesen lennék 1 tulajdonosa, araiból astro-r , shoei ból meg az XR-1000 ami szimpatikus nekem de ha a kettő közül kéne választanom. akkor arai. nemtudom h miért de az
lehetséges h van benne valami, arai rx-7 nyomja a fejem amúgy gyönyörű meg minden :) szívesen lennék 1 tulajdonosa, araiból astro-r , shoei ból meg az XR-1000 ami szimpatikus nekem de ha a kettő közül kéne választanom. akkor arai. nemtudom h miért de az :)
Azért nem furcsa?Ha nem az Arai-Shoei páros nyer bármilyen sisaktesztet(itt most nem a konkrét Sharp tesztre gondolok) az csakis és kizárólag kizárólag valami összeesküvés lehet....
nemtudom nekem ez a sharp kicsit gyanus ... vagy nemishogy gyanus csak szerintem ezek nem olyan tesztek amik mindnet figyelembe vesznek, értm ezalatt a szellőzést, kinézetet, kényelmet, (az utóbbi kettő igaz személytől függ), szélzajt és nem utolső sorban a VÉDELMET!
masrészt nekem egy arai rx-7em van aminek az árán kívül egy rossz pontot se tudok adni!
már kb 25-30km/h sebességnél érezhető a hűtése, nem párásodik a plexi, kis szélzaj, nembeszélve a gyönyörű kinézetről ... a védelmet szerencsére nem volt még alkalmam megtapasztalni kipróbálni !
ezt csak azért montam el mert a saját tapasztalataim alapján ez a sisak laza 5*-ot érdemel a shapos 3* helyett ... és biztos vagyok benne, hogy a következő kupak is rx-7 lessz, esetleg csak a festésben lessz változás!
Tud valaki Puma 1000 es csizmákat valahonnan valamerről akár külföldről is?.. 2009 es modell érdekelne az alábbi szinben, piros fehér fekete, elvileg tettem fel egy képet ir róla
Irányár: 50.000 forint.
06-vodafon-2-868584
Én mikor vettem a kupakot, nekem ultra bébi fejem van :D S-eset akartam, de csak XS volt... azt megvettem, aztán idövel istentelenül nyomott a tarkomnál, hál istennek 3 szivacs van benne, 2 pofa, meg egy ami a homlok tarkot köti össze, na azt kicserélték S-esre, és igy kb olyan mintha GP versenyző lennék és rámszabták volna... XS pofa, S kupak. Hajra meg, nekem ha TK vagy pár milis a séróm az a jó, ezért nyáron moccozás miatt vágom mindig, de ha ilyen Rossisra megnő akkor hosszu távon kényelmetlen a sisak... de ha meg ugy vettél sisakot h lötyög rajtad össze vissza akor az a pár hajszál nem számit... csak ha GPbe nyomod
55.000 Ft.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
tessék, szerintem itt megtalálod amit keresel...
on-line is lehet rendelni, asszem. azért asszm, mert nekem ismerős szokott hozni cuccokat, de ha közel vagy ahatárhoz akár te is ártuccanhacc!
Kicserélem Edwardsra, Takahashira vagy Gibernaura....
Tud valaki egy címet adni ahonnan tudnák rendelni Nitró bukóra sötét plexit? Köszi!
"különben nem használná annyi versenyző"..
Talmácsi,Rossi,Lorenzo,Stoner,Capir
ossi,Biaggi,Simoncelli,Melandri,Bayliss,Corser,Spiece stb.
Na,ők meg nem.És még mindíg élnek
http://www.polo-motorrad.de/gr...
lehet, hogy egy csúcskategóriás sisak nem ér annyival többet mint amennyibe kerül, viszont valamiben ugyis jobb, különben nem használná annyi versenyző !
ami meg az ár/érték arányt illeti, keresni kell az akciókat ! szoktak lenni nagyon fasza árak, az enyémet konkréten féláron szereztem, de talán még az alatt is lehetne.
ittvan egy link, én itt vettem az enyémet, vannak még leárazások más cuccokra is, érdemes megnézni!:
http://www.polo-motorrad.de/
masrészt nekem egy arai rx-7em van aminek az árán kívül egy rossz pontot se tudok adni!
már kb 25-30km/h sebességnél érezhető a hűtése, nem párásodik a plexi, kis szélzaj, nembeszélve a gyönyörű kinézetről ... a védelmet szerencsére nem volt még alkalmam megtapasztalni kipróbálni !
ezt csak azért montam el mert a saját tapasztalataim alapján ez a sisak laza 5*-ot érdemel a shapos 3* helyett ... és biztos vagyok benne, hogy a következő kupak is rx-7 lessz, esetleg csak a festésben lessz változás!