Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kipróbáltam és valóban beválni látszik.
persze azt nemtom mit tesz a bőrrel a cucc, az csak hosszabb távon mutatkozik majd meg, de ha gyerek segge bírja, a döglött kengurunak se lehet tőle nagy baja.

már csak a textil részek maradtak bogarasak, de azokat majd kitisztítom azzal a habbal amit a sisak belsejéhez használok...

köszi a tippet
Hullajelölt .
Dehogy ! Ártatlan kis gyerek ez még!
Ha olyan helyen lenne, és akkora lenne..................már rájött volna!
Attól függ , hol perforált, és mekkora a luk!
A ku.va életbe! Erre nem is gondoltam!
Akkor az életveszélyes!
De az enyém teljesen perforált!
Leírom még egyszer, hogy ne kelljen fanyelű szerszámokhoz szokott ujjaiddal begépelni újabb fikázó hsz-t...
ÉN A FLANKERT SZÍDTAM, NEM A MÁRKÁT !
Másrészt a srác Spidit is árul.
És végül: biztos, hogy nekem kell a ruci?
Dehogy Pohi, edzésnek kell felfogni. Ami nem öl meg, az megerősít.
Te a rókások annyira papírok, hogy nem merik perforálni, mert szétmállna........ .......így meg a viselője mállik szét a saját levében.....fekete ruha perforáció nélkül napsütötte szép időben szerintem = önkínzás...
Nini csak nem a szar papír dainese felől érdeklődünk?
58-as rucikra mondanál árakat?
De megy a mail is privátba...
Eladó ujj ferfi dainese,Spidi szürke-fekete-fehér kétrészes motoros bőrruha! modelek: dainese STEEL DIV,IZALCO DIV,HAKU SAN DIV meretek 52,54,56,58 email:jo.m@freemail.hu
ebay.com ról Shark rsi 50000 ből ithon van én is most veszek egyet és szerintem az sem rossz sityak, a SHARP töréstesztjén ELVILEG jobb mint a shoeik.
Nyom191
Ebay-en nézd meg a sityókat, ott pl az XR-1000 már 80ezerért van 1 színűben.A legjobb megoldás ha valamelyik ismerősöd megy Amerikába, akkor onnan hozass vele, mert lényegesen olcsóbbak ott a sisakok (meg úgy általában minden). Én most vetettem kint Shoei RF-1000-es sisakot 70ezer forintért és az megfelel az itthoni XR-1000-nek
Szerintem bárhol kapsz. De szvsz jobban jársz egy térd-sípcsontvédővel, meg bármilyen nadrággal. Akkor legalább a protektor a helyén marad eséskor, meg nem csak szivacsprotektorok védenek.
Sziasztok,

Eladó:
- Vadonat új, karcmentes, sötét füstszínű Arai L-type plexi
- Prexport Pro Race kesztyű, S-es méret, megkímélt újszerű állapot
Kesztyű

Érd.: 06202500038
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 120,000Ft
Tel: 30/680-2519

Eladó még egy Asztali PC gép is!

A képen található két hónapos komplett számítógép!
Monitor: 19" LG
Ház: Intel Celeron 2800 512MB RAM 160GB ATi 256 videókártya, hangkártya, hálózati kártya, USB.... stb.
GENIUS egér, billentyű és hagfal.
Nyomtató: HP LaserJet 1020 nagy teljesítményű lézersugaras nyomtató.
Jelenleg XP fut a gépen de adok hozzá gyári Linuxot is a géphez meg egy Bluetooth pendrivet telóhoz.
Meg adom hozzá az össze többi tartozékát kábelek stb.
Ár: 85,000Ft
e-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
Hí! nem tudtok nyári szövet nacit protektorost hol lehet kapni e?
Próbáld ki ! Tisztít és rögtön impregnál! És viszonylag olcsó ! Vigyázz a ruhádra , semmi dagonyázás , és ha végül elszennyeződött , annyira, akkor gugli. és találni fogsz ezzel foglalkozó szakembert . Esőruhád legyen!Vagy még esőgyanú esetén se indulj el.
köszönöm, szerintem shark lesz, bár eddig még csak a shoeit próbáltam de az kényelmes volt
momentán van egy porontyom ilyen kellékkel. komolyan gondolod? miért is jó ez erre?

Más:
a bőr részek mostmár megvannak lassan, de mi van az egyéb részekkel a ruhán. Van egy csomó textil, gumi...stb