jövő hét szerdára esik be a szállítmány... csak onnan tudom, hogy az enyém is ott csücsül a dobozokban...
ami a csimmát illeti, mindenki azt vegye, amelyik tetszik neki, csak nehogy egy bokatörés után kezdjen vakarózni, hogy talán mégsem volt jó vétel az az XYZ 33 000-ért akcióban... 10 esésből 7-szer a bokámon landolt a motor, és a városi esésekben szinte mindig.... és mennyi egy motor? 200 kiló?
Motorkiállitás óta vadászok csizmát énis azóta volt rajtam pár darab, a legjobb számomra még mindig a puma, brutálsi hogy fogja a lábad, utánna az alpine supertech amit megvennék max, de picivel drágább a puma és annyival jobb is.
Ami viszont katasztrófa pl a diadora X-treme air csizma, annyit nem ér mint egy jóféle gumicsizma :S
Ez az én véleményem, meg az én lábam, másnak lehet pont forditott a dolog :)
Puma 1000 V1 és V2 vélemény:
az egyik legnehezebben fel- és levehetô csimma, amivel valaha dolgom volt, és nagyot hibázott a Puna, hogy nem kiscipôsre csinálta meg, mint a Daytona, a Teknic vagy az Alpinestars...
De, a bokavédelme ennek a legkeményebb/legjobb az összes közül, és a sípcsontnál is bitang masszív. Párszor estem benne, és a lábam mindig egyben maradt. Nem árt egy mérettel nagyobbat venni belôle és a damilos megkötôs rendszert sosem használtam... jól véd, de egy csomó kompromisszummal jár... A Spidinél mindenféleképpen masszívabb, több anyag van benne, a Supertech pedig kényelemben, egyszerûségben veri...
ja, a csavarok hajlamosak kiesni, ha nem húzol utána mindig... nem olcsó, de megvéd...
hát, ennyit az Ezresrôl...
Néztem, meg olvastam én is a Puma 1000 lépőről 1-2 dolgot, azért kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ebben az árkategóriában ki milyen értékelést adna neki mondjuk egy Alpine Supertech és egy Sidi Vertigo Corsa ellenfél mellett.
Egyéni tapasztalatok, vélemények is jöhetnek nyugodtan.
(Mondjuk én hétvégén épp beszereztem a bakancsomat egy Vertigo Corsa személyében - ezúton is köszönöm Norbinak - viszont másoknak fontos infok lehetnek, engem meg csak szimplán érdekel)
Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Hibátlan állapotú kopás és sérülés mentes!
Nagyon keveset használt szinte új (Kb 5x volt rajtam)!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 119,000Ft
Tel: 30/680-2519
Eladó még egy Asztali PC gép is!
A képen található két hónapos komplett számítógép!
Monitor: 19" LG
Ház: Intel Celeron 2800 512MB RAM 160GB ATi 256 videókártya, hangkártya, hálózati kártya, USB.... stb.
GENIUS egér, billentyű és hagfal.
Nyomtató: HP LaserJet 1020 nagy teljesítményű lézersugaras nyomtató.
Jelenleg XP fut a gépen de adok hozzá gyári Linuxot is a géphez meg egy Bluetooth pendrivet telóhoz.
Meg adom hozzá az össze többi tartozékát kábelek stb.
Ár: 70,000Ft
e-mail: luczas.attila@kabelsat.hu
Tel: 30/680-2519
Ez lenne az igazi.
A ruha nekem nem tartja meg, olyan kell ami rögzíthető.