Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Én is ezzel a problémával küzdök,én eddig azt hittem mindenki bolondnak néz, ha még alá is öltözök, de sajnos muszáj, mert se levenni, se felvenni nem tudom a ruhám, ha nincs alattam valami cucc.
Én is decathlonos 3/4 nacit vettem, és tökéletesen megfelel, bár nem pamut, amiről eddig azt hittem baj, de ahogy olvasom, ez csak jó
Ilyesmit keresek...
Amu télra mindenkinek javaslom a 3-4mm-es búvárruhát. A Neoprén nem hazudik!
Miért nem használtok műszálas, technikai alsóöltözetet? Pont erre van, nem izzadsz benne, könnyen fel-levehető a bőrruha és szárazon tartja a bőröd felületét.
A legolcsóbb a decathlonban egy sima, lycra futógatya, meg egy lycra póló. De persze van drágábban is, márkásabb termék, HellyHansen például...
Bővebb infó itt!
Én is izzadok benne, de muszi használni, mert nem akarom, h a bőrruci belseje büdi legyen... Meg aztán le is akarom venni rövid idő alatt...
Én is pamutmelegítöt használok jelenleg, azt mondják, nem jó. Izzadok benne,
Jaja! Még utána lesek. Ebay-en is...
A mostani melegítős megoldásom is jónak mondható, de már eléggé kezd szétmenni...
Erre az izzadságelnyelősre. Azért Köcce!
Köszi! Én nem találtam...
Tegnap estére én is ezeket túrtam, írd be a googliba: aztán kiad egy csomó címet ,és lehet válogatni! Javaslom a síeléssel hegymászófelszereléssel foglalkozó boltokat,olcsóbban hozzá lehet jutni ugyanahhoz a cucchoz.Egyébként 16-20 ezer körül.
az alsó hűtőfűtő csodaruhára gondolsz? madarason pont résztvettem egy végtelenül szimpatikus srác gyorstályékoztatóján, erről a ruhárol, habár engem hidegen hagy, de ugy emléxm 9alja 9teteje árban volt kb... vagyis 9990. Karasnáéknál sztem van, mert a Dainese-s srác volt a szóvivő!
Meg tudja mondani valaki, h mennyibe fáj egy ilyen Helly Hansen ruci?
ha kivehetô a hálós belsô,akkor szerencséd van, mert kiveszed és mosógépben vagy kézzel, 30 fokon enyhe mosószeres cuccban kimosod. kiöbíted fincsi öblítôvel, kirakod száradni, majd ha megvan, visszarakod a helyére és megint lehet beleizzadni...
Köszi a választ,jó ötlet a külső tisztításra. Én igazából az elején arra kérdeztem rá, hogy belülről (izzadtság,stb) mivel lehet tisztítani.....
Köszi megnyugtattál! Akkor nem én vagyok a hülye...
Mert én is több országét szoktam túrni külön-külön...
ez van
Nem magyar, henem globális nézet, ahol magyarul látsz sokmindent és a keresett terméket kijelzi amit észlel az egész rendszeren belül elméletileg.....gyakorletilag meg érdemes szétnézni országokra lebontva szerintem....
Én is jót röhögtem, csak nem akartam beleszólni!
Ahogy látom ki lettél okosítva...
Ezmiez? Van magyar Ebay?
Pénteken meglesz az RX-1:)
Sziasztok!
ÚJ RHINO Cross fém csatos csizmák eladók, fekete és fehér színben. 41-46 os méretben. áruk: 24990.-ft ,
érd: 06-30-8206665
Nekem mondod.....képben vagyok az e-bay-el......de nagyon nem mindegy, hogy mennyi a dollár 140.......180......vagy 215.....
Alpinestars SP 1 kesztyűt nem tud valaki megboltolt áron?