Nézd meg, mert lehet, hogy a plexi nem fekszik fel rendesen a gumicsíkra. Ha nyitott plexinél beteszel a gumicsík és a plexi közé egy papírlapot, majd lecsukod és a papírt könnyen ki tudod húzni, akkor ez a baj forrása.
Ezen viszont könnyű segíteni, a plexi rögzítőnél találsz egy excenteres fémcsavart (a képeden is látszik), azzal lehet finombeállítani a plexi helyzetét. Egyébként meg oda kell figyelni a lecsukásra is, mert előfrodulhat, hogy erősebben kell lezárnod, nem csak egyszerűen lecsapni.
Nekem RSX van, a plexije ugyanilyen, mint az RSR2nek.
Én Romaniába lakom,nem mesze a ahatártol,ezert érdekelne Debrecenbe korul legyen h ne legyen tul messze,de amugy az ár ok lenne a szerkom is pont Shox, meg gondolando csak most néztem,kicsit messze van nekem
Van valakinek Shark RSR2-je? A héten vettem egyet, 80-tól egy kicsit fütyül ha le van húzva a plexi, voltam bent a boltban azt mondták normális, ha esetleg van valakinek akkor mondja már el, hogy neki milyen, egyébként elképeztően kényelmes, halk, szellőzős bukó, csak hát ilyen árért nem gonoltam volna, hogy fütyül, ez van, előnyei kárpótolnak.
Gyors kérdés srácok, Spyke ruhákkal volt/van valakinek tapasztalata? Azon belül a Dragonnal...Mennyire kényelmesek, strapabírók, stb. Ne tartsátok magatokban
Eladó, használt, de szép állapotú Shoei Xr-1000 Kagayama piros bukósisak, M-es méret, víztiszta plexivel, pinlock előkészítéssel, sisakzsákkal.
55.000 Ft.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Bayliss is egy ujjperccel kevesebbel lett világbajnok, ugyhogy lehet ettől még gyorsabb is leszel! Kérdés: A Superbike júniusi száma mikor jelenik meg? Péntek vagy csak hétfő?
képzelj el egy gyors balost csak kicsit szűkül a vége, mint hátul a Hringen... negyedikben stiften megtérdelem a rázókövet belül, majd egy szempillantás múlva minden jel nélkül kiesett az eleje... az aszfalt kb. olyan mint RIjekában, bár nem olyan rücskös, mégis darál. tizen pár métert csúsztam és elfogyott a kesztyű ujja, a ruha válla és még a csizma orra is... beszorulhatott a kezem a mellem alá...
valahogy így történt...
Ezen viszont könnyű segíteni, a plexi rögzítőnél találsz egy excenteres fémcsavart (a képeden is látszik), azzal lehet finombeállítani a plexi helyzetét. Egyébként meg oda kell figyelni a lecsukásra is, mert előfrodulhat, hogy erősebben kell lezárnod, nem csak egyszerűen lecsapni.
Nekem RSX van, a plexije ugyanilyen, mint az RSR2nek.
Elérhetőségem az adatlapomon!
55.000 Ft.
Info:
XR-1000 a sportos sisak:
- AIM héjszerkezet: organikus üvegszáll + klf. összetett rétegek ettől rendkívűl könnyű és ütéselnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sürűségű, optimális biztonságot nyújt
- CX1V pinlock plexi: teljesen páramentes és széles látószöget biztosít, torzításmentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik
- Dupla "D" gyürű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik
- Az M-es sisak súlya csak 1330 g +- 50g.
- Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható
- Szellőzés: Összetett ventillációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások az Aero Wing résznél és a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül
- Aerodinamika: Áramvonalas héj, Tail Fin II, hátul a nyakrésznél elterelő szárny - Aero Wing Spoiler nagy sebességnél stabilizálja a sisakot.
Az alábbi motoros tanfolyamra vásárolt cuccokat kínálom eladásra:
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak (L méret)
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal
Ára: 25.000Ft
Prexport TEKNO-1000 protektoros túra csizma (45-ös méret)
Eredeti dobozában, újszerű állapotban.
Ára: 30.000Ft
SPOOL TAG-22 kordura kabát (L méret, fekete szín)
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök / vállprotektorok.
Ára: 15.000Ft
SPOOL Kirk protektoros nadrág (fekete szín)
Ára: 12.000Ft
Budapest, XIV.ker
Lengyel Péter
Email: plengyel@freemail.hu
Tel.: 06-30-3365572
valahogy így történt...