Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy BOX Storm nevezetű sisakot vettem 2007-ben 28ezerért a Budaörsi Full Gas-nál, 3500 hozzá a sötétített, vagy akár az iridiumos plexi, mosható bélése van, 50-esnél nem jelentkezik az a hátránya, hogy hangos, fényezése, szellőzése is egész jó.
Asszem a Quasimoto fő forgalmazó.
HellyHansent én eddig még csak a parndorfi HH outletben vettem a méretemben, szvsz ami ott is megmarad, az jön át a Premier Outlet Centerbe. Legalábbis én még ott ffi XL-es méretet semmiből sem találtam, pláne 2-3ezerért.
A Hervis is zsokott árulni tél végén akciósan, kb 6-8ezerért alsó-felsőt egyben, a decathlonban mindig van olcsón, illetve a hegymászó boltokban mindenhol kapni, persze sokkal borsosabb árakon. Szerintem (tapasztalat) a decathlonos olcsó alsóöltözetek semmivel sem rosszabbak, mint a márkás HH cuccok, ha motorozásról van szó. Mondom, én egy decathlonos lycra futógatyát hordok és egy hosszú ujjas HH felsőt, vagy a szintén decathlonos rövid ujjas pólót.
Majd beóvasszuk nyakláncnak...
Hmmm... nekem nem büdösül a gerincvédőm...
De ha le vannak árazva amik nincsenek akkor hogy is van ez?
Mit vártál, hogy olyan lesz mint az átlátszó?
Nekem 60%-os sötétített van. az még este elmegy, ha nem bogaras, de szürkületbe ne tudd meg... Akkor van nyitott plexivel motorozás...
..mesélj még..
Az ezüstszálasnak "állítólag" annyi a plusz jelentősége, hogy nem leszel tőle büdös. Ilyet még sosem próbáltam, nekem a simák is tökéletesen működnek, nem mondom, hogy szagmentes, de azért elviselhető. A gerincvédőm vállpántjai sokkal büdösebbek tudnak lenni.
Szia!
Yamaha tzr 50-es motorrol van szó (fekete).
Nem tudtam h a tükrös plexiben este rosszabbúl látni....
Sziasztok!
Látom aláöltözetet kerestek nyárra! Van választék bőven határ a csillagos ég amiket szerintem érdemes még megnézni! http://www.mountex.hu/index.ph...

ezeken kívül gyárt még aláöltözetet a north face is (sajna kicsit gyorsan bolyhosodik viszon állati gyorsan szárad) ezt is lehet kapni a mountex üzletekbe. Azonban ha nagyon olcsón akarsz ilyen cuccot (hally hansen) vásárolni akkor ajánlom figyelmetekbe a biatorbágyi outletet mert 2-3 ezer ft ra le vannak árazva a méret hiányos aláöltözetek amik máshol 8-9 ezer ft-ok sajna már xl méret csak a női aláöltözetben voltak!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni!

üdv.
Az ezüstszálas jó lesz?
Aláöltöző ruha, 5890 Ft .100 % pamut.A pohi linkjében legalul. Lehet, hogy hibásan írták?
Bocsika, igazad van, az utolsó valóban pamut, most láttam. De azt meg nem szabad megvenni.
Az Alpinestars pólón kívül (ami nem aláöltöző cucc) szerinted melyik pamut? Mert sehol sem szerepel és a BMW meg tuti nem gyárt pamut cuccokat a gyári ruháik alá.
Tudod nekem a müszálas ingről a nylon ing jut eszembe,anno , olyan volt mint a dunszt. De azóta csak fejlődtek.
Nézzétek meg pohi linkjét abban meg pamut aláöltözetet reklámoznak. Néztem van Veszprémben ilyen hegyiizé bolt megnézem őket.
Mint említettem, a pamut szar, csurom víz leszel benne és még meg is fázhatsz. Én csak és kizárólag műszálast hordok motorozni (meg síelni, snowboardozni, bringázni). Még az alsógatyám is sportboxer, minimum 30% műszállal, valamint kifejezetten GoreTex-es túrabakancsokhoz való, hosszúszárú zoknit használok.
te, én itt olvasgattam, de senki nem mondta a pamutot, max. télre....
amúgy ott a tudásbázis link, ott megvan minden....
Szia POHI. már teljesen fel vagyok homályosítva, és semmit nem értek.Az egyik tábor azt mondja, hogy műszálast. A másik azt mondja, hogy pamutot. Én meg a pamutban izzadok mint a cigány igazságában.Inkább iszom egy seritalt! Te mit javasolsz?
Itt van az apróban az olcsó megoldás 5900-ért van sima és van ezüsszálas aláöltöző is...

link
átlátszó, félsötét, sötét: 13.900 Ft
irridiumos arany, kék, lila, króm: 16.900 Ft

nah lemaradt a vége.... és a suomy sok ismerösöm kobakját mentette már meg csunya lukaktol...

www.parilla.hu
egy gyors példa...
http://parilla.hu/termek/suomy...

28.900 Ft a mintás 33.900 Ft
rá plekó:
http://parilla.hu/termek/suomy...

átlátsz
azt nem irtad milyen mtorra kell. Igaz az árkategoria véges, az esetedben. 40 ig kapsz sisakot még jókat is, és plexit is lehet minden sisakhoz külön venni (mert gyári átlátszóval adják) bizonyos sisakokra szinezett, extrázott plexik 8-15,000 körül mozognak. no náme sisakokhoz szerintem nem vagy nagyon nehezen tudsz beszerezni, extra plekót, egy márkás meg sztem felülröl surolná a plekó+bukó vételed. Am külföldön baleset esetén mindent a nyakadba varrnak ha sötét plekód van, a másik meg este nem látsz semmit, és hordozhatod a ruhában a hasadra lapitva az átlátszó plekodat ha este érsz haza, és nem akarsz a pupilládra rovarparkot, (vagy vakság miatt elpagelni) az meg elég veszélyes.
Sziasztok!
Sisakot szeretnék vásárolni magamnak (kezdő vagyok) és nagyon tetszenek a tükrös plexik pláne a kék ) . Pénzel nem nagyon vagyok elengedve de szerintem 20-40 között tudnék rászánni.
Zárt sisakról lenne szó. Ha tudna nekem valaki segíteni ezeknek a paramétereknek megfelelően " jobb" (pl.:shark) minőségű nem túl drága (40 az már nagyon max) tükrös plexis sisakot mutatni azt megköszönném. Ez elég hosszú lett sorry....
A válaszokat előre is köszönöm.
kösz szépen az infót. megnézem.
A pamut nagyon jó, meleg, de ha beleizzadsz, megszívja magát nedvességgel és a legkényesebb helyeken képes hűteni a tested, az izületeket, vesét, stb, vagyis jól megfázol benne. Pláne motorozás közben veszélyes.
Ráadásul a legtöbb cordura kabát valamilyen lélegző membrános anyaggal készül, vagyis kiengedi a párát, de bent tartja a meleget, nem engedi be az esőt és a szelet. Ha ilyen kabátod van, a műszálas alsóöltözetek elengedhetetlenek.