Lesz rá időd decemberben ! Ma nekicsattant valami bogár a sisaknak, csak úgy tottyant ! Meg kellett állnom , letisztítani de ahogy nyúlott ! 2 papírzsebkendő ment rá!
Sziasztok, Van eladó 2db Marushin Shivan White sisakom. Méretek: XL, XXL. A sisakok, vadonat újak, plexin matricával, sisakzsákban. Boltban voltak kiállító darabok. Mindkét sisak matt fehér, rajta arany sárkány motívummal. Víztiszta plexivel.
Árak: 25.000 Ft / db.
S-es méretű új vagy keveset használt sisak csere szóba jöhet érték egyeztetéssel.
Érdeklődni Telefonon: 06-20-486-1321 vagy mailben increst@gmail.com-on lehet.
Hali! 56-os kétrészes Vanucci ruhát hordok! Akarok venni egy Alpinestars egyrészest! Abból is jó lesz az 56-os vagy egyrészesből már az 58-as kell?
Thanks!
Zsoooc, a Simóra tényleg nem rossz egy hosszú szárú, masszív bakancs. Vagy esetleg valami túrásabb fazonú motoros csizma használtan, nézz körül! A csizma jobb lenne, mert nem fűzős.
Na ezt tényleg nem tudtam! Komolyan azt hittem hogy az USA-ban székel a gyár, mivel feltünően sok amerikai versenyző használta már ősidők óta, és Európában csak az utóbbi időben terjedt el igazán....furcsa. A Dainese-ről régóta tudtam hogy Olasz....meg persze a SPIDI-ről...
info:endurobolt@gmail.com
Árak: 25.000 Ft / db.
S-es méretű új vagy keveset használt sisak csere szóba jöhet érték egyeztetéssel.
Érdeklődni Telefonon: 06-20-486-1321 vagy mailben increst@gmail.com-on lehet.
Ti hogyan szoktátok a bőr ruhát tisztítani?Most,hogy itt a nyár ennek egyre nagyobb jelentőségét érzem :))))
Thanks!
Shoei X-1000 Camino Tc6 bukósisakot keresek.Hol tudnám a legolcsóbban megvenni?
American-Pro - Dyablex Arix
- fix bokavédelem
- megerősített sarok és sípcsont védelem
- perforált, lélegző részek
- anatómialag képzett hátsó rész
- megerősített cipőorr
14500Ft a parillánál van
www.parilla.hu
új
15ezer