Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyi konfekciós szakember .....holnap megyek az olajért
szevasz! kérdésem az lenne,hogy sima fehérbe nem lenne véletlenül csizmád 44-es méretbe?
..az amerikai méretezés nagyobb, mint az európai, tehát abból pont kisebb kéne.. ..nem mintha nem lenne mindegy..
Az Apinestar amerikai márka, így a méretezés is az...ennyi. Nem tudtam hogy a kőműveseknek nagy a kezük...
Hogy jön össze a "konfekció" méretű szett egy xxl-es kesztyűvel? Kőműves lennél?
Császtok! Eladó egy komplett Ufo felszerelés! Mez+nadrág! A nadrág jobb alsó részén van egy 2-3 cm-es lyuk ami be lett foltozva! Ha betüröd a csizmába úgy nem látszodik! A mez jobb ujjánál a felső részén van még egy kisebb lyuk! 15 ért eladó a kettő együtt! Mez Xl a nadrág 34-es
Sziasztok! Pályamotorozás felhagyása végett megválok komplett védőfelszerelésemtőL: Dainese Laguna Seca prof. egyrészes púpos versenyruha (54-es '07-es model 120 eFt), Dainese Wave.2 fémhálos prof. gerincvédő mellvértel (M-es 39 eFt), Dainese protektornadrág (M-es börruha alá húzható 10 eFT), Gaerne GR-S Prof. versenycsizma (42-es 25 eFt), Alpinestar SP-1 full-prot. kesztyű (XXL 9eFt), Dainese nyakmelegítő (4 eFt), aláruha (L-es 10 eFt). Érd.: 70/949-4341 vagy akirayanagawa@freemail.hu . Apróban fotók vagy kérésre e-mailben küldök.
..a szőrös bokádat tényleg kár lett volna lehagyni..
szép a kép a falon..
kesztyűt majd próbálok, aztán ha OK, lövök egyet.. ..3 pálcánál biztos nem több..
Az a kép a falon hm...
Annyira szép a lábam! Ez lemaradt!
nana
szeretnéd.. ..simán kizárlak az erkélyre..
csak a testemen át!
..akkó' elveszem tőle, oszt jó'van..
Szia Zseby!
Megszakértettem a kesztyűt. Ilyen van a Vikinek! Amikor hazajön készítek vele egy interjút, hogy vatafaking.
Ámen"Mama"

köszi ..ezt akartam főleg tudni, hogy jól szellőzik-e..
Igazad van, tényleg nem olcsó hobby a motorozás, nem is sajnálom rá a pénzt, de lassan többe lesz a motoros ruházatom, mint a Simson. Már csak egy csizma kell, és komplett lesz a ruházatom. Azonban 20ezernél többet nem igen akarok költeni rá. Ahogy elnézem az árakat, 25eezer a legolcsóbb.
Valószínűleg veszek egy hosszúszárú katonai bakancsot, igaz abban nincsenek protektorok, de csak jobban véd, mint egy utcai cipő.
Nekem is ilyenem van. Nagyon jó kis kesztyű! Kényelmes,jól szellőzik.
miért, mit gondoltál? sportcipőben tervezted a motorozást? ..sajnáld csak a lóvét a saját biztonságodra, aztán majd egyszer jó drágán fizeted meg a tanulópénzt..
..ez nem olcsó hobby, de ha azt veszed alapul, hogy adódhatnak helyzetek, ahol az életeddel v. testi épségeddel játszol, akkor nem is olyan sok az a pár tízezer forint egy csizmáért, nem?

persze, te tudod.. de hidd el, nem rosszindulatból írtam..
Az enyém tavaly 93.500HUF volt.
E-bay,70.000HUF-ért hozattam.
Vertigo Corsa
Tehát akkor még csizmát is vennem kell Ahogy nézem nagyon húzós a motoros csizmák ára több 10ezer forintot sajnálok kiadni rá. Érdemes használtat venni?
Eladó motoros ruházta. Berik kétrészes bőrruha 2009-es modell (54-es). Sidi Vertigo Corsa Versenycsizma (44-es) és egy Shoei Raid 2 Destiny TC-2 M-es (57-58 cm) bukó. Mindegyik kétszer használt 50-60 km van bennük. Érd: gonczip@gmail.com, vagy 0670/204-66-78