Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Onnan igen... és gyorsak is...
FCMOTO-rol erdemes/szabad rendelni? biztonsagosan ideer a cucc?
köszi
sok szerencsét a vásárláshoz
Hát akkor a sonic lesz sztem, megcélzok egy fehér 42est belőle, hátha van.
Majdnem hogy ugyanaz a kettő csak a sonicon hátul nincs az a kis műanyag,Én nekem is sportmotorom van és én a sonicot használom
Hali. Mindkettő sport, mindkettőből van többféle szín, a kérdés, hogy nálunk van-e az üzletben. Fel kell hívni őket, h van-e, ill kérdezd meg, hogy hoznának-e neked. Én mikor vettem az enyémet csak fekete volt, de akkor asszem még meg sem jelent a többi.
http://www.prexport.com/Catalo...
Na most van a bőség zavara, úgyhogy felteszem másképp a kérdést Mi a különbség a Prexport Sonic és a Prexport Fast csizma között? Neten olvasva nem találtam köztük érdemi különbséget. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a Fast az sport csizma, a Sonic meg sport-túra? A parilla oldaláról ennyit vágtam le kb, de nemtom hogy van, mert nincs leírás a Sonicról. A Sonic jobban tetszik, de nekem most a védelem az első szempont, szóval ha a Sonic nem speed csizma, akkor a Fast-et fogom választani. A Fastből csak fekete van vagy van más színű is?
Én is a ruhámat ott vettem
Lehet rendeltetni velük, kb 2 hét, mire megjön, de eléggé húzták a szájukat, úgyhogy nem erőltettem. Igaz akkor ruháról volt szó.
Mikor idén vettem az enyém akkor sem volt az a fehér piros de én eredetileg úgy mentem oda hogy a feket kell
Nekem nem volt sok választásom, mikor vettem, épp elfogyott mindenük. Ez a piros-fehér kombo meg akkor még nem volt (van Fastből is), de az nagyon tetszik.
Ja ja csak kinek mi tetszik nekem a sonic jött be jobban de próbáltam a fastot is de nem tetszett.
Hát biza hasznos az internet ha valami után kutatni kell
Teljesen igazad van. Attól függetlenül szinte ugyanaz a kettő, kicsit más a dizájn.
Jah, ne is mondd. Most vettem másik sisakot. Azt mire kitaláltam a márkát meg a típust... Még jó, h itt volt róla kissebb szócsata, meg a tesztmotoron sisakteszt...
Semmi gond...
Nyugi nem sokkal kellet kijavítanod,én mielőtt valamit veszek alaposan utánna járok
Szívesen
Bocsi annyira írtam hogy össze tévesztettelek vitkával
Neked a prexport fast van a sonic az így néz ki
Csak kijavítottalak...
Nyugodj meg Sidim van...
Az új piros-fehér meg ráadásul álatul is néz ki, menne a ruhámhoz.
Hali Vitka. Nekem pont ilyen Prexport csizmám van, csak full fekete. Meglehetősen merev, Parillánál vettem Pesten, mondták is a srácok, h nem ez lesz a legkényelmesebb választás (persze akkor vettem volna túra csizmát), mostanra felvette a lábformámat, kényelmes lett. 1x borultam el eddig vele, kb 30-cal, a bal lábomra esett a moci, a lábtartót, el is hagytam, de abban a pillanatban ugortam is fel, és próbáltam indítani, mintha csak bicajjal elcsúsztam volna, szóval meg se éreztem. Szerintem 30 forintért kiváló, persze, ha lenne 70 rongyom, én is Alpinestars vagy valami hasonló nyalánkságot vettem volna. Azt, hogy elhagyod-e a lábfejed, úgyis sok minden függvénye, de a csizmán nem múlik.
Jó vétel