Ugye? Addig meg valami bőr témával foglalkoztak...
Mondjuk a Sidi is csak 1970 óta gyárt motoros csizmákat... Akkor az csak 39 éve... így is nyer 2 évvel...
Hali nekem prexport sonic csizmám van,ugyan pályázni nem járok de megbízhatsz benne nyugodtan,nagyon jó kis csizma.Amúgy én írtam a csizmával kapcsolatban HH taylornak a superbike tesztelőnek és azt mondta neki már két garnítúra prexport csizmálya volt és nagyon elégedett volt vel..A prexport márka már legalább 60 éve létezik egy kis családi vállalkozás,és azt tudom hogy nagyon jó cuccokat gyártanak nekem a ruhám is majdnem prexport lett csak sajna ami a boltban volt az nagy volt rám.
Prexport Sonic. Tudtok valamit erről a csizmáról? Arra vagyok konkrétan kíváncsi, ha esetleg pályára tévedek benne, akkor nem hagyom-e el a lábfejemet egy esésnel. Meg örülnék pár szónak a Prexport márkáról, ha valaki ismeri Köszi előre is!
Sziasztok! Eladó Alpinestars 1 részes bőrruha! Állapota mint az újé, kb 3 szor volt rajtam, és nem pályán. Térd, könyék, hát, vállprotektor, és hátpúp. méret 56. Irányár 79.000.-
olyan, hogy szélzajmentes kialakítás olyan nincs csak kevésbé zajos, és zajosabb
Minden viszonyítás illetve egyéni ízlés/elvárás kérdése.Nekem HJC-m van, előtte AGV K-Lite volt, ahhoz képest csöndesebb.
Én is pont ilyet (Motowell CR6 Cross )tervezek venni. Arra gondoltam hogy ugyan olcsó kategória de uj felesztés, az anyaga is uj szemben a márkás, ki tudja ki fején volt ,kiöregedett műanyagú bukóval.
Ha valaki próbálta már és tud róla jót-rosszat segíthetne.
értem , hát nekem az etau nagyon bejönn csak beszéltem velük és mondta h az európai nagy raktárba sincs szóval , draco lesz belőle, még az lenne a kérdésem h mi a véleményed a szélzajról? mennyire hangos?
Olyan 10 hónapja... Kb 2-3 hetet kellett várnom és pont jött egy szállítmány. De ha azt mondják teljesen reménytelen lehet nem érdemes várni rá... persze csak ha fontos a bukó azonnal. Mert én úgy voltam vele hogy vagy Draco vagy semmi
Mondjuk a Sidi is csak 1970 óta gyárt motoros csizmákat... Akkor az csak 39 éve... így is nyer 2 évvel...
http://prexport.com/Catalogo/C...
A Sidi meg 49 éve. Ezért is van Sidim... Persze nem 49 éve...
Minden viszonyítás illetve egyéni ízlés/elvárás kérdése.Nekem HJC-m van, előtte AGV K-Lite volt, ahhoz képest csöndesebb.
Ha valaki próbálta már és tud róla jót-rosszat segíthetne.
Az alábbi motoros tanfolyamra vásárolt cuccokat kínálom eladásra:
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak (L méret)
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal
Ára: 25.000Ft
Prexport TEKNO-1000 protektoros túra csizma (45-ös méret)
Eredeti dobozában, újszerű állapotban.
Ára: 30.000Ft
SPOOL TAG-22 kordura kabát (L méret, fekete szín)
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök / vállprotektorok.
Ára: 15.000Ft
SPOOL Kirk protektoros nadrág (fekete szín)
Ára: 12.000Ft
Budapest, XIV.ker
Lengyel Péter
Email: plengyel@freemail.hu
Tel.: 06-30-3365572
thx!
mikor volt ez rég vagy mostanába?
csak felhívtam őket és semmilyen nincs etauból egész magyarországon :(
sztem nekem is draco lesz akkor nem marad más választásom